2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaa..
saolun kızlar işallah...dooru diosun serpilcim ama nille gitmek zor olacaktı,ürgüpte ev bbulamıolarmış sanırım nevşehir merkezde ev bakacağız.insanlara haber bırakmışlar artık ne zaman haber gelir kimbilir!!bana afakanlar geldiii!!!!
ayy sinema!!gerçekten uygun diil bazı filmler,nil de tırsıo ya,hak veriorum bazılarına...mesela şirinler,sinemada izleyen var mı??3 yaş için fazlaydı..
kızlar yahu hiç tanıdıpınız yok mu nevşehir'de???
emell..1 ay burda kalmak istemiorum ama aaaa ben size neyi söölemedim,hacettepe öğrenciyim gene,okula kaydımı yaptırdım:)))neys yani belki burda olurum geldiğinizde:))
 

nevşehir küçük turistik bir il olmasına rağmen çok gelişmemiş bir şehir... küçücük bi forum alışveril merkezi var.... ben kayseri de olduğum için çok gittik... gezmeyee bide çok güzel termal oteller var.. Aynı zamanda kaplıca merkeziii..... insanlarıda sıcak kanlı misafirperverdir.... Allah iyilerle karşılaştırsın inş...
 
duygucumm hayırlı olsun. bölümünneydi ..
şirinlere ilk vizyona girdiğinde kreş götürmüş bizimkileri çağanınçok hoşuna gitmişti. evde de izler izler dururuz. sinemayı tiyatroyu seviyo bizim ki.
bu sabah çağan içini çeke çeke uyandı.daha doğrusu uyanamadı. o iç çekmesine ben uyandımbi baktım ağlıyo. sonra birden uyandı anneemmm dedi yüzümü gözümü seviyo annecim bil lüyagöldüm dedi. bi tane amca seni kaçılıyodu ben koştum seni kultalmaya çalıştım ama kultalamadım annecim amca seni kaçıldı göldüm lüyamda hem diyo hem hıçkıra hıçkıra ağlıyo. artık ne kötü rüyaysa zor kendine geldi kuzum. birr deeee artık geceleri o bir tane olan kucağını bana veriyo. babasına artık bir tane kucağımı anneme vercem diyo..

emel ağrının rahatladığına sevindim tekrar geçmiş olsun.
yarın işebaşlıyorummmmm
mutlumuyum hayııııllllll
 
Filmin ismini hatirlamiyorum kedili sincapli biseydi :) orada gorevli olan cocuk tavsiyesiyle .bi de diyoki 2,5 yasinda cocuklarda izliyo:) film basladiginda bu ne dedim kendi kendime bumu dur ,ucusa gecti bi tanesi o an bizde ucuyormusuz gibi oldu aslinda cok guzeldi hem gunumde degildim hemde eceyle olmadi :) bizim kiz yukses sesten hoslanmiyor.
Duygu hayirli olsun..
Kizlar bizim kiz iyice bilmis bisey oldu .hep biz onun dikkati dagitmak icin konuyu degistirirdik simdi ayni seyi o bize yapiyor :)) ne diyecegimi sasiriyorum. Ozellikle yanlis bisey yaptiginda biz ona anlatmaya baslayinca hemen konuyu degistiriyo..zor gunler bizi bekliyor...
 
merhaba..
ay forumda mı küçük(ev bile bulamadık daha(
hehe bacım yeni nesil süper zeka,atlatır tabi:))
canım ben arkeoloji okuodum,7 sene okudum,şimdi doktora,ahahha:))
 
günaydın,

hepimize güzel, mutlu ve eğlenceli bir hafta diliyorum..
 
merhaba..
canım saol ,sein de güzel olsun günlerin:))
kızlar bana geliolar bööle bazen beynime bişiler oluo bi sinirli asabi oluorum ,ama farkediorum var değişik bişiler.hani diorum behçetten(hastayım ya)ama beynimde tutulma yoktu??yoksa akıl hastası mıyım??
 

:)) noldu sana yine neden geldiler... bu ara yogun yaşıorsun duygularını belliki akıl hastası değilsindir merak etme :))

düzeniniz bozuldu tabi... az biraz daha sabır evine kavuşursun yakında...
 
bizde pazar gunu sabah bale ye gittik yine...

ezgi içeri girdi başka baleye gitmek istiyorum dedi...sonra arkadaşalrı geldi keyfi yerine geldi giyindi oyunlara başladılar salonda ... ögretmen geldi yarım saat kadar yaptı herseyi sonra aglayarak çıktı.... noldu dedim seni istiyorum dedi.. gidelim stemiyorum sevmiyorum dedi...

bak dedim arkadaşların çıkmıyor dışarı ama dedim... onlar annelerini sevmiyor napıyım dedi...

sonra içerden çocuklar kahkaha attı bizimki arkasına bakmadan koşa koşa gitti... bitirdi dersi..

ama şimdi sorunca sevmiyorum gitmiycem diyor...


bu ara okul içinde aynını diyor hersabah gitmiycem diye aglıyor... okul kapısında arkasına bakmadan gidiyor...

napsam karar veremedim... zorla götürüyor gibi hissettim kendimi... ama bakıyorum egleniyorda içerden kahkahaları geliyor eve gelip hareketleri yapıyor...

biraz zaman tanıyım en iyisi.. üzüldüm ama ya .. keyif alır sanmıştım..
 
selam..
hafta sonu duru hastalandı ateşi 39 çıktı tahlilleri temiz çıktı ,muayenede kulakları boğazıda temiz ama viral enf.olabilir dedi (üstüne düşdükçe sık sık hasta oluyohaftasonu maslak tim de winx in gösterisi vardı gidiceğimizi söylemiştik nerden dedik o hasta haliyle bizi yedi bitirdi diye ditmiyoruz diye..
duygu akıl hastası değilsindir canım normaldir rutin hayatın dışına çıkınca afallıyoruz normaldir duygu değişimlerin bence:))
 
derya hem seninle olmak istiyo hemde bale yapmak istediği için bocalıyo bence çalışınca seninle istediği gibi vakit geçiremiyo özlüyo tabi bencede daha erken seneye tekrar yollarsın isterse...benim fikrim bu tabi :)
 

çok geçmiş olsun.. gecen haftada biz gittik winx lere... hayatta unutmazlar...
 

2 hakkımız daha var 1 aylık ödeme yaptık onlara da götüreyimde sonra devam etmeyiz olmazsa... evde öyle keyifle yapıyorki oysaki herseyi..
 
sağol derya ...
25 mart taki gösteriye gidicez ama anlatamıyorum ki:)siz beğendinizmi winx leri?
duygu bende bazen kafama takıyorum karşımdaki insana lafımı söyleyemezsem özellikle oluyo beynimde konuşmalar kendimi yiyorum ben bundan 5 yıl önce saç kıran oldum hala akıllanmadım eşimde diyo kendine enbüyük kötülüğü yapıyosun diye (
 

guzeldi çok begendik... kötü kalpli cadı periler çıkıyor kısa süre onları sevmedi hiç hala söylüyor sevmedim diye :)))
 
slm kızlar

deryacım inşallah alışır bu iki hafta sonunda baleye insan üzülüyor gerçekten hayaller kuruyor
ezgi nasıl kullanıyormusun damlayı faydasını gördünmü.

duygucu üzme kendini inan herşey yoluna giriyor zamana bırak sıkma kendini.bende şimdiki evime taşınırken çok zor bi dönem geçirmiştim ay sıyırmak üzereydim resmen :)) herşey bi yerde çocukla çok zordu bide kaana hamileydim kayınvalidemdeydik gerçi rahattık ama gende insanın evi gibi olmuyor.ee sonuç olarak taşındık şimdide yeni ev yaptırmaya başlıycaz kısmetse burasıda sıktı ama sıkan ev deil apartman oluşu müstakil dublex istiyoruz büyük bahçeli olsun bol odalı,geniş bir evv artık inşallah en fazla iki seneyede oraya taşınma derdi olucak ama umarım buda son olur o nedenle okadar ince eleyip sık dokuyoruzki anlatamam ufazık bir ayrıntıyı atlamıyalım die çünkü gerçekten artık son olsun istiyorum

elacım sende takılma canım hiçbirşey senden ve sağlığından önemli deil

duru bugün kreşe başladı uyandırmak zor oldu ama bırakmak kolay severek gitti arkadaşlarının yanına inşallah böylede devam eder hakkımızda hayırlısı artık.
 
merhabaa..
ayy teşekkür ederim desteğiniz için:))
yaz olsa belki bu kadar patlamazdım bi de soğuk hava iice kastı beni!
deryaaa ..öle düşünme nil de bazen okula gitmeyeceğim die ağlıodu kendimi çok kötü hissediodum ama servise binince de bi anda çok mutlu oluodu.sonuçta onlar için istioruz biz..sen bu dönem dene ,çok da problem olursa ,daha soona tekrar denersiniz..
geçmiş olsun ya ,umarım hemen iileşir ve gider gösteriye:))
bizim 2 kızın adı da duru muydu hiç düşünmemişim daha önce??hayırlı olsun kreşiniz çok sevindim,nil şimdi gitmek istemio 1 aydır yapışık dolaşıoruz kesinlikle ayrılmazmış benden anlamıormuymuşum!!!ben çalışırsam(öle dedim)kim bakarmış ona!!
 
kullanıyoruz canım valla çok memnunum..

çok sevindim inşallah dahada faydasını görürsünüz hiç hasta olmasın ezgicik.


evetcanım iki tane duru var hatta bi tane daha vardı seda 1986 nickli bi arkadaş sonradan katılmıştı foruma kısa bi süre sonrada yazmayı bıraktı
 
seda inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz!araba aldınmı neyaptın?
filiz dişçiye gitti gelemedi topiğe (
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…