Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya hiç lafı uzatmayalım görün dedin herhalde.güzel olmuş ezgicik
paylaşım için sağol biz oğlumla evde vakit geçirdiğimiz için bize lazım böyle şeyler... bazılarını uyguluyoruz.... bide bay becerikli hastasıyız... artık odasında faaliyet çekmecesi (ismail sakla bul çekmecesi dio:))yaptık hertürlü malzeme var...
havalar soğuk kar kış devam işde ismailin erciyes de kızak keyfi
http://img685.imageshack.us/img685/1213/kayakd.jpg
duygu çağanda uyumaz bugün evde temizlik vardı bi odaya girdik az dinlendim yetti dedi. sonra zaar zor ikna ettimde uyudu. aslında ihtiyacı var uyudumu 3-4 saat uyuyo ama inat ediyo uyumamak için. uyumadığı zamanda aksi bişey oluyo .
neyse gittik uzaya. nası sevindi anlatamam. güneşin samsundan doğuşunu ve batışını ayın yıldızları gezegenlerin samsuna göre konumlarını izledik sonrada bi belgesel yapmışlar şöyle yarı yatar koltuklar var ve tavana bakıp izliyorsun. astronot belgeseli var izlerken sen astronot gibi hissediyosun ben bi ara ayaklarımın yerden kesildiğini falan hissettim o ara çağanda elimi tuttu hoştu yani . çağanın tepkileride tabi. kutup yıldızının yerini buluyoruz vaaauuv diye bağırır. güneş batarken güneş dünyamızı aydınlatır diye bağırır verceklerdi eline mikrofonu o sunsun.
ordan çıktık doğum günümüzü kutladık eve geldik cici evimize.
haa birde bugün taks,ye bindik çağan abii şööle şuldan gidince yeşil evlel valya bizi olaya götül dedi. evi tarif edebiliyo artık.
herkes pazar keyfinde anlaşılan. bizde keyifli bir pazar geçirdik şimdi evimizdeyiz çağan yolda uyudu kimbilir kaçta kalkar.
derya sizi merak ettim. naptınız deneme dersinde..
bugün çağan buz pateni görsün belki kaydırırız dedim avm ye gittik. ancak 5 yaştanönce piste ve eğitime almıyorlarmış. zaten ayağına göre patende yoktu. ama öyle çok ağladı ki ben buz pateni yapcaktım diye. neyse görevli kadınla ben konuştum olmaz kurallara aykırı dedi sonra çağanı görünce 3-4 aysonra olur ben patenini falan ayarlıycam birde ablası olacak yanında onunla alıcam seni dedi. allahtan ikna oldu. ilgilenmesi çok hoşuma gitti. ben düşen çocukları falan görünce istemez demiştim ama ısrar etti istiyorum diye.
neyse ordan da 7 D sinemaya girdik. hiç giden oldumu aranızda bilmiyorum yani çocukları kastettim. gerçi bende daha önce görmemiştim 7 d yi. çok hoştu. çağanın çok hoşuna gitti. çikolata fabrikasıydı adı. bi sincap çikolata fındık falan atıyo çağanda azını açıyo kocaman yakalıycam diye varsa etrafınızda kesinlikle çikolata fabrikasını öneririm. daha çok varda bizimçocuklar için en uygunu buymuş.
biz de külkedisine gittik hsonu, kızlar kızı olanlar kaçırmayın derim izlediğimiz en güzel tiyatroydu halis kurtça da gittik biz ama gezici oluyolar her yere uğrarlar.baleye ben de istiyorum ama bu aralar biraz kendime vakit ayırıyım naz yeni yeni kendi kendine vakit geçirmeye başladı eylülde falan bi yer bulursam başlıycam ama okul bu sene de düşünmüyorum ben 4.buçuk yaşında başlatıcam 2 sene anaokul yeterli
kızlar şu vitaminlerin ismi neydi,ben de alayım nile bi de balık yağı kullanan var mı ben bayadır hiç vermedim ama istiorum sanki ii gelir??