Çocuk için çok güzel olmuş, hem sevdiği şeyi yapıyor demek hem de kafasındaki sıkıntıları rahatlatabiliyor bu yaşta.
Deryacım haklısın, benim de tek derdim bu.Geleceğimizde kimseye muhtaç olmadan yaşamımızı sürdürebilelim. Çocuklarımızın da yaşamlarında mutlu oldukları, sevdikleri işleri olsun, geleceklerini planlasınlar.
Çevremizde bu tür insanlar çok fazla, gençliklerinde çalışmışlar ama kenara para atamamışlar. Fakat ben bu tür insanlara da çok fazla kızamıyorum.Bir aylıkla geçinen insanlar için o parayı ancak giderlerine harcayabilirken, kenara para atamamsı normal.Onlar da belki geleceklerini düşündüler ama kenara atacak paraları olmayınca yapamamış olabilirler. Allaha şükür bir çok insana göre çok iyi durumdayız.Çalışıyoruz, kazanıyoruz, maaşlı değiliz en azından. Kenara atabilecek paramız olabiliyor. Senin dediğin bireysel emeklilik için bir para lazım, ev alabilmek onun kredisini ödeyebilmek içinde ayrı para lazım.Ama 3-5 kuruş alan bir kişi, sigortalı da çalışmıyorsa, sonuçta hiç bir sağlık güvencesi ya da farklı bir gelecek güvencesi olmadan yaşamak zorunda kalabilir.
Fakat şöyle durumlar da var, kişi yıllarca çalışıp, kazandığını sadece, kenara atabileceği parası olsa bile, gençliğinde harcayan, geleceğini düşünmeyen. O zaman haklısın.
ufff yaaa, sabah sabah nereden nereye geldik:))) İnşallah bu tür sorunlarımız hiç olmadan,sağlıklı bir şekilde yaşamımızı devam ettiririz.Yaşlandığımızda da kendimizi geçindirecek bir paramız, başımızı sokabileceğimiz bir evimiz olur.Kimseye muhtaç olmadan yaşarız. Tek duam bu.