2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar.....hepinize ayrı ayrı tşk ederim tüm kuzucuklarmız sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirsinler inş

serpilcim ben senin yazdıklarını okumaktan keyif alıyrm gerçi genel olarak hepinizin yazdıkları keyifli.....
 
Son düzenleme:
bu cagan var ya tam ısırmalık he :)))

egzide bebek kelimesini hiç sevmiyor ben ablayım diye diretiyor uzun zamandır... gecen akşam kucağına al diye tutturdu.. hani sen ablaydın artık dedim... yok değilim bebeğim ben dedi.... :)))

istedikleri zaman istediklerini olabilmeleri ne güzel dimi... bizde birşeye tutturup ben bebegim diye bilsek keşke :)))
 
bu arada bende keyifle okuyorum s erpilcim...çokta keyif alıyorum...

her çocuk farklıdır karşılaştırmak değil ama bazen belli konularda öyle bir ohhh çekiyorum ki hepsi aynı diye :)))
 
kızlar elvin yazboza çok meraklı kendi başına büyükleri bile yapıyo sizinkiler yapıyo mu
 
merhabaaa...
hehhe ben de bayılıorum çağan'a:))deryacım ben de ohh çekioırum:))
nil de sever yap-boz:)
nil de hep ya gezmeye gitmek ister,ya da misafir ister..canı ister bebek olur ama genelde ya annedir,ya da genç kız:))
 
kızlar deryanın kitaba baktım da nil de her oturuşta bi alıştırma kitabı bitirio..ve her an yenisini istio..bunlar bööle giderse soona ne olcak ,herşeyi bilio nil??
ha bi de bi video seyrettim,ojelerimi silmeyeceğim baba hayır die,görürseniz izleyin,özellikle kız anaları,aynı bizimkiler:))
 
kızlar bişey sorcam. yapboz gündeme gelmiş ya.. çağanda seviyo yapbozu.
sizinkiler kaç parça yapboz yapabiliyo. yani bu dönemde kaç parçaya kadar yapabilmeleri gerekiyomuş bileninizvar mı..
yapboz bizim ataraksımız oldu. uyumuycam uykumuz yok bizim dimi annecim babamın uykusu var bizim yok diye tutturduğunda onu yatakta yapboz yapmaya davet ediyorum. yapbozu yapıyo bu arada zihni yoruluyo herhalde hadi artık uyuyalım diyo öyle uyuyo ancak.. iyi oldu bi nevi.
bu arada cevaplarınız beni memnun etti. ya bide evet çok uzatıyorsun deseydiniz anammm ne utanırdım varyaaa
 
Günaydınlar kızlar,

Serpil bende çok seviyorum yazdıklarını hayatım.Hiç sıkılma, biz severek okuyoruz.

Her yazılanda insan kendinden birşeyler bulunca mutlu oluyor, demek bu yaşlarda bunlar gerekiyor diye.

Yapbozda ben bir ara 30 lu almışım, uzun zaman sürdüğü için sıkılmıştı.O yüzden kaldırmıştım.Bu aralar tekrar çıkartmayı düşünüyorum bakalım ne yapacak.Diğerlerini ezbere biliyor zaten.

Alıştırma kitapları bizimde öyle.Aldığım akşam bitiyor.Çıkartmalar yapıştırılıyor.Kitap bitinceye kadar elimizden bırakmıyoruz.

Egede canı isterse bebek oluyor, canı isterse ben abiyim diyor.Kafasına göre takılıyor:))))Evet derya yaaa, bizde canımız istediğinde biz bebeğiz diyebilsek.
 
serpilcim bende en son 20li 25 li karton mickey li falan aldım...

kendi yapabiliyor ama illa benide yanında oturtuyor...

dediğim gibi eskiden deli olurdu puzzle yapıcam diye artık öyle çok keyif almıyor...

varsa yoksa kitap...
 
merhabaaa..
anammm serpil gene yazmışsın bi sürü:)))hahahhah..yaz yaz ..ben de seviorum:))
biz de hep kitap okuoruz yatarken,kalkarken,wc'de..hep hepp..arttık yatıp 1 masal anlatıorum nilota.soona uyuoruz:))
 
duyguuuu duyamadım bişey mi dedin.
çağan bana hiç kitap okutmuyo. en son girişimi biliyosunuz bi daha denemedim. yapbozlarına takıldı yine. yaa ben hafta sonu 4-5 tane almıştım birini çıkardım. 42 parçalı. hiç göstermiyorum ben ona kendin yaparsın ben seyrederim diyorum anlaşıyoruz. bana ilginç geldi fazla incelememesine rağmen kendi başına yaptı. gerçi yarım saat sürdü ama sıkılmadan o kadar zaman oturup azmedip uğraşması beni daha çok memnun etti ..
 
çağannda yeni inci..
babacım annem bi daa bizimle markete gelmesin

erkek erkeke takılmak hoşlarına gitmişşş
 
:))) bu cagan varya... süper bunlar...

bizim kreştede yılbaşı çekilişi yapmışlar... bir erkek çocuk çıkmış ezgiye...

gittiler babasıyla ikisi kırmızı araba aldılar çocuga :))) inanılmaz egleniyorlar beraber bu da çok hoşuma gidiyor... bırak onlarda beraber takılsın :)))

puzzle konusundada tebrik ediyorum... ezgi en az parçalısını bile istemiyor bu ara .. ama dönem dönem... şu kitaplardan mesela bana fenalık geldi ben sıkıldım o sıkılmadı :)))
 
Ay evet kitap okumak beni de iyice sıktı , dönüp dönüp alıyor eline kitaplarını , akşam eve gider gitmez oturuyor kucağıma, anne bana bunu okusana.Okuyorum ama zaten ezbere bildiği için bazen ben özellikle söylemiyorum, o anne bak burada traktör kaybolmuş, onu söylemedin diyor.

Demek erkek erkeğe takılmak hoşlarına gitmiş:))) Süperler.
 
benimkinin derdi birde eğitim setleri... eşleştirme.. sayılar falan filan...

boyamada yapmıyor bu arada ... istemiyor sen boya diyor....
 
merhaba,
benim ki bana hiç kitap okutmuyor, kendisi okuyor!!!!! Puzzle ve faaliyet kitaplarıda pek açmıyor onu; bizimle evcilik oynamak, koşturmak, hayali ürettiği şeylere bizi katmak bu aralar en çok hoşuna giden şeyler. Okulda kitap okuma, kesme, boyama gibi aktiviteleri yaptığı için evde böyle şeylerle uğraşmak istemediğini düşünüyorum.
 
merhaba,
benim ki bana hiç kitap okutmuyor, kendisi okuyor!!!!! Puzzle ve faaliyet kitaplarıda pek açmıyor onu; bizimle evcilik oynamak, koşturmak, hayali ürettiği şeylere bizi katmak bu aralar en çok hoşuna giden şeyler. Okulda kitap okuma, kesme, boyama gibi aktiviteleri yaptığı için evde böyle şeylerle uğraşmak istemediğini düşünüyorum.

merhaba herkese keyifleriniz iyidir umarım ben çok yoruluyorum şu sıralar nedense Onat çok hareketli yetişemiyorum hızına

Aslının böyle olması çok güzel zaten en önemlisi çocukla birlikte arada materyal olmadan kendi hayal gücünü kullanacağı ve bizimde içinde olacağımız oyunlar üretmekmiş , birlikte oyun kurun diyorlar uzmanlar diğerleride güzel tabiki ama en faydalısının bu olduğunu okumuştum
 
kızlar merhaba iyisinizdir umarım
eşimle bana araba almaya karar verdik ama 3 seçenek arasında kararsızlık yaşıyoruz sizde fikir verirmisiniz,ya audi a3 ya Peugeot 3008 yada fort fiesta alıcaz otomatik ama öle oluncada dizel bulma şansımız yok denecek kadar az ne yapcam karar veremiyorum bi türlü sonuçta herzaman alıncak bişey deil yanlış bi karar vermek istemiyorum eşim a3 al diyo ama seçimde senin diyo bense karar veremiyorum:KK43:bu konuya ayırdığımız bütçe 45 civarı o nedenle a3 yada 3008 olursa ikinci el ama fiesta olursa sıfır alıcaz.

duruyla kaanda yüksek ateşli bikaç gün geçirdiler dr götürdük boğazlarında ve kulaklarda az bi kızarıklık var dedi dr antibiyotik başladık çok şükür çabucak atlattılar ve ilk kez ne bana nede babaya bulaşmadı MAŞALLAHHHH:))

accu,emel duruda kitap okunmasında hiç hoşlanmıyo yapbozla falanda ilgisi yok hiç kitabı arada kendince okuyo takip ediyorum.duruda varsa yoksa oyuncak makyaj malz yada mutfak setleriyle oyun kuruyo daha çok bu şekilde zaman geçiriyoruz ama kaan kitap okuduğumuzda dinlemeyi çok sever bide basket deliis kesinilikle eminim bu çocuğun bu konuda yeteneği var 20 aylık ama çok güzel oynuyor:)
 
X