2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar okuyorum ama yazamıyorum kaç gündür kaan ın ilk dişini gördük:21:bir de deli gibi emekliyo
metin de tuvalet egitimine basladık iki gün iyiydi ama bugun tam 8 kere kacırdı :KK22:üstünü basını degiştir et iki makine camasır cok yoruldum bugun meral ege ye gecmiş olsun esraaaaaaa nerelerdesin
bizde kar görmedik metin de sürekli ne zaman kartopu oynucaz diyo
sizler napıyosunuz
 
bakıcı bulamıyor musun ben zor bela buldum. çok memnunum allahtan. bi uzman çavuşun eşi bakıyor. annemler falan gelmedi.
ben önce egeyi özel bir kreşe verdim ordan hem bekım hem fiziksel koşullarından memnun olmayınca aldım.biraz annem idare etti.sonra bakıcı buldum görüştük kesin gibi konuştuk derken önce baktıklarından hoş olmayan şeyler duyunca vazgeçtim.birde en iyi dedikleri bi kadındı bu.sonra dsi nin kreşine gitti bi süre.şimdi orasıda dışarıdan personelin çocuğunu almıyor.bende bu kadar sağlık soruuyla bi bakıcıya emanet etmek istemiyorum.eylül ayına kadar kendim bakayım diyorum.eylül ayında yani okullar açıldığında inşallah tuvalet eğitiminide halledince herkesin memnun kaldığı devlet kreşi var 3 yaştan itibaren alıyor ana vermeyi düşünüyorum.

Serpillll, Nazlıııı nasılsınız ? kayakçılar sizi bizim yerimizede kayın:)
ben cumartesi kaydım canım.çok eğlendim ama biraz üşütmüşüm.

selam kızlar ,
nasılsınız,uzun zamandır bakamıorum umarım herkes iidir,
ayşegül kayınwaliden mi vefat etti,başınız saolsun canım,yaşlıydı sanırım,allah mekanını cennet etsin,
hasta olanlarada geçmiş olsun,maşallah kuzucuklar nasıl büyümüş ya,zaman su gibi geçio,sizleri özlemişim çok öpüorum ...
esracım naber ne zamandır görüşemedik.biz de seni özledik

kızlar ya size bişi sormak istiyorum durunun saçları çok ince telli ve çok seyrek sizde durumlar nasıl yani eşiminde benimde saçımız çok yoğun ve kalın telli ama durununki çok ince hani kimisi sıfıra vurdurunca saç gürleşir der ya ama kulağa hiç hoş gelmiyo hadi vurdurduk diyelim işe yarıycakmı yanii araştırdım biraz ama işe yaramıyo diyende çok bana fikir verirmiisiniz ltf.
sedacım benim kızımın da yaklaşık 4-5 yaşına kadar saçları çok seyrekti.sonra sonra gürleşti.şimdi çok güzel maşşalh.
Merhaba kızlar, bugün kimse girmemiş.Herkes tatil yapıyor anlaşılan:)))
Esra hoşgelmişsin canım, görünmüyorsun uzun zamandır.Berrak nasıl_?
Oooh kızlar kayın kayın, karın keyfini çıkarın.Bu sene batıda kar yok.Zaten bizim buraya hiç uğramaz ama.
Sevda, benim kızımında saçları çok seyrek ve ince telli.Küçükken sıfıra vurdurmuştu babaannesi, ama hiç fayda etmedi.Hala aynı.Ama oğlanların saçları gür ve kalın telli.Batıkanı da sıfıra vurdurtmuşlardı.Egehanda yaptırmadım.Ama saçları yine de gür. Demek sıfıra vurdurmaktan kaynaklanmıyor.

Egede cuma günü kreşte ateşlenmiş.39,1 olmuş ateşi, hemen aldım, dr. a götürdüm.İshalde olunca test filan yaptılar, allaha şükür bir sorun yokmuş.testler negatif çıkmış.Gribal bir virüsmüş.Ama bulaşıcıymış.O yüzden bu hafta kreşe götürmeyeceğim.Kendini toplasın biraz.Hemde diğer çocuklara bulaştırmasın diyorum.Ama bana da bulaştırdı hastalığını.Dün çok kötüydüm.Bugün biraz toparladım.Egede şimdilik iyi, hafif öksürüğü var.Yarın tekrar kotrole götüreceğiz.
çok geçmiş olsun egeyede sanada canım umarım çabuk atlatırsınız
günaydın herkese.
offf heryerim ağrıyo. kızak çekip durdum dün ondan galiba.
sanada geçmiş olsun canım biz egeyi anneyle evde bıraktık.kızımla eşimle kaydık.
ama dünde oğlumun gönlü osun diye karda baya bi oynadık havada güzeldi.çok hoşlandı egecik
 
Son düzenleme:
Günaydılar herkese.
Sevidim herkes iyiymiş.Bizde iyiyiz şimdi, bugün dr. kontrolüne gittik.Boğazlarda hala birşeyler var ama azalmış dedi.Önümüzdeki hafta tekrar gideceğiz.
En sonunda doğru dürüst bir çocuk dr.u buldum.Giden arkadaşlarda memnunmuş.
Geçmiş olsun dilekjlerinize de teşekkürler kızlar.Nazlı serpil karda eğlenmişsiniz ne güzel.
 
evet dr çok önemli. hadi bakalım çok çok geçmiş olsun..
haftayada istanbuldaolcaz çok mutlu oluyorum. cuma nöbetçiyim. c.tesi yol salı da geri dönüş. 3 güncük ama değer yaaaa...

şu caillou zımbırtısı istanbulda olsaydı o tarihteçok daha mutlu olacaktım oğluşuma güzel bi herdiye olurdu ama napalım şans işte..
 
meralcim geçmiş olsun.
ohh kızlar ne güzel karda eğlenmişsiniz, biz kartepe'nin eteklerinde oturuyoruz, millet İst. dan geliyor haftasonu biz gidemiyoruz...Bu sene doğru dürüst kar bile olmadı, gerçi manzarada kar çok ama...
Hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın.
 
günaydın kızlar
giremiyorum eskisi gibi oğluş bilgisayara geliyor hemen

Mera'lcim geçmiş olsun kışın bitmiyor bu hastalıklar
Serpil'cim sanada iyi yolculuklar bol neşeli bir tatil diliyorum
Duygu sen nerlerdesin Ankarada mısın yoksa
 
üşütmek üzereyim şu an evdeki herşeyi duvara çarpasım geliyor bu çocuğun inadından bıktım artık az önce yoğurt yerken yoğurdu üzerine döktü penyesini çıkardım diye tam 20 dk dır manyak gibi ağlıyor kusana kadar ağlıyor en sonunda aldı pis penyeyi giydi şimdide tv aç diye ağlamaya devam ediyor sinirlerim alt üst , bu inat ne böyle ya offfffffffffff offfffffffffff
 
tünaydınlar
emelcim aynen ya..nsıl inatçı naz da hayır demekten asla anlamıyo çok bunaltıyo beni..neyse yarın dertleşiriz bol bol sıkma canını:)
 
keçiler dağa kaçtı şimdide oturdu armut yiyor sıpa, of kızlar ya nolucak böyle ben sabırlı olamıyorum öyle ağlamaya başladımı sinirlerim tavan yapıyor yarım saat ağladı ağladı boğazı yırtıldı ağlarken sonra geldi üzerime yattı sarıldı başını göğsüme koydu içini çeke çeke sustu belki 10 dk yattı öylece sonrada üzülüyorum kızdığım için ama bu tip anlarda stresimle başa çıkamıyorum üstelik kaç tane kitap oluyorum bununla ilgili ya bende mi var bi bozukluk anlamadım gitti
 
yaşla alakalı emelcim sık dişini geçicekmiş 3 yaşında ezgide öyle herşeye inat ediyor. kırk saat dil döküyorum birşey yapmak için
 
doğru deryacım ama sıkıntılı 2 yaş korkunç 3 yaş var ya o zaman ne yapıcaz yada o zaman ne yapacaklar acaba birde benim de yaşımla alakalı:) 35 inden sonra anne olunca sinir sabırda az oluyor:)
 
Ayşegül geç gelme yarın şimdi sen de kızında süslenelim derken geç kalırsınız:)
 
keçiler dağa kaçtı şimdide oturdu armut yiyor sıpa, of kızlar ya nolucak böyle ben sabırlı olamıyorum öyle ağlamaya başladımı sinirlerim tavan yapıyor yarım saat ağladı ağladı boğazı yırtıldı ağlarken sonra geldi üzerime yattı sarıldı başını göğsüme koydu içini çeke çeke sustu belki 10 dk yattı öylece sonrada üzülüyorum kızdığım için ama bu tip anlarda stresimle başa çıkamıyorum üstelik kaç tane kitap oluyorum bununla ilgili ya bende mi var bi bozukluk anlamadım gitti

yok canım hepimiz aynıyız merak etme...bende sinirleri aldırılmış bir insan olmak isterdim ama değilim maglesef.

gecen gün kumbarasını bulmuş boşalttırdı bana para attıkça müzik çalıyor hoşuna gitti. sonra bir avuc parayı alıp anne dedi ve agzına attı varya çıldırdım. bilerek yapmasına çok kızdım, korktum ...

bende poposuna vurdum başladı aglamaya bezli canı yanmadı ama şaşırdı oda buyuk ihtimal.

sonra geldi sarıldı özür dililim diyor. bende çok üzülüyorum.
 
Merhabalar
Bugun cıldirma gunu nasirim bizde durum farkli degil.gerci ben yaramazliklarina fazla bisey demiyorum bizim sorunumuz yemek yemek.ama deryanin dedigi gibi gececek:KK53:
Deryacim yarin kizlar bende toplanacagiz.musait olursan sende gel.gerci hangi gunler calismiyorsun bilmiyorum ama.beklerim gelirseniz. :KK16:
 
Merhabalar kızlar,
Emelcim bu yaşlarda bu inta normal.Sende fazla takma kafana.Tabii bizim yaşımızla da ilgisi var ama , birazda daha rahat olmak gerekiyor.
İnat bizde de had safhada.Balkona çıkıyorum, o da geleceğim diyor.Kızdığım zaman inatla içeri girmiyor, ya da ben bağırırsam benden fazla karşıma geçip bağırıyor.Çığlık çığlığa hemde:)))
Biz babasıyla farklı bir çözüm bulduk.Oğlum bak böyle yaparsan üzülüyorum, ağlarım diyoruz.Fazla nazlanmadan içeri giriyor.Ama hasta olduğundan beri yine yemek sorunumuz var.
Bende evde olduğumdan bu hafta fazla giremiyorum.Ancak ege uyurken.

Aaah ah keşke orada olsaydım bende gelseydim:)))))
 
evet emel bende çoğu zaman yaşımla alakalı sabırsızlıklar yaşadığımı düşünüyorum. tolere edebilme eşiği düşüyor herhalde.
birde bazan çocuğun ne istediğini tam anlayamıyoruz en azından ben geçen gün yaşadığım bi olaydan sonra öyle düşünmeye başladım. çağan lavaboda suyu açtım oynuyordu sonra salona gelip bişey aldı bende biraz uzattı oynamayı diye artık bitirmesini söyledim. dinlemedi. salondan koşturarak banyoya giderken eşime ondan önce koş kapıyı kapat dedim oda öyle yaptı ama çağanı görmellisiniz kızılca kıyamet kopuyo. ııınnn ınnnn diyo. baya bi ağladı sonra kalktım ne istiyosun oğlum gel kapıyı açtım dedim meğer bi arada arabasını götürmüş lavaboya onu geri iistiyomuş arabayı aldık ağlaması geçti. arabasını götürdüğünü bilseydim anlardım boşu boşuna da ağlatmamış olurdum.
bugün face de izledim iki erkek kardeş buzdolabını açmışlar yoğurt kabını dolaba yerlere üstlerine başlarına boşaltmışlar görünce çıldırayazdım annelerini düşünemiyorum allahım beni daha neler bekliyoki diye düşünmeden de edemedim.

hanımlarr sizede iyi oturmalar umarım güzel bi toplantı olur ağız tadıyla oturursunuz.. foto.ları bekleriz artıkkk
 
X