2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

İnnanna yarın görüş günün demek ne güzel, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Glabella kaşıntı çok aşırı olmasa da bende de var çatladığı için, kaşınmak bebeğe zarar vermez ama daha çok çatlayabilir, üstten üstten kaşı sen yinede

bende henüz çatlak görünmüyo ama kaşıntı gelince tutamıyorum kendimi.çok fena çok.
evet bende aralık annesi olucam büyük ihtimal.28 ine gün verdi doktorum sezeryan için.ama ben 3 gün daha beklesemde ocak annesi olsam diye ısrar edicem bakalım.tabi benim tosuncuk bekleyebilirse.

catlak, patlak ,yusyuvarlak,kremalı börek,sütlü çörek:roflol:
ben ki 8 kilo aldım catladım artık sizleri düşünemiyorum...biraz havamı atıyımsırnaşık şey

glebella ilk senden duydum inanki bu çatırtı seslerini ama kızlardada olmuş,korkulacak bişi yoktur üzme kalbini,kaşıntıya gelince ben çatlıyacağı zaman yani cilt çok kuru kaldığı zaman oluyor diye biliyorum sende montesori gibi yap bence cildini nemlendir.

ne 8 mi? ben 20 kilo aldım valla.ama elimde mustela tüpüyle dolaşıyorum sabah akşam sürekli sürüyorum.yinede kaşıntı had safhada.

benim her yerim çatladı göbişimde bu aya kadar bişi yoktu ama bebiş 3 kiloyu geçince çatladım bacaklarım popom her yerim çatlak deli olcam yaaaa geçen eşim görsün die onun önünde giyindim ne olmuşsun sen öle dedi yaa gör bak dedim anne nasıl olunuyo....:KK43:(( ağlamak istiyorum ühü ühü

esracım gözün aydın cnm çok sevindim ben sana dün yazdım ama görmedin demiştim dr sana yarın gün vermesin sakın die...hayırlısı neyse o olsun cnm

talyacım hoşgeldin odanız çok güzel güle güle kullanın

kızlar bendede çatlak yok,yani şimdilik,üstelik 17 kilo aldım şimdiye kadar aman maşallah diyeyim de dilimi ısırıyim,ama olursada çok üzülmiycem bizler can taşıyoruz bu kadar güzel bişi yaşamanın yanında diğer tüm şeyler fasa fiso kızlar boşverin gitsin....

barcli bende göbegimi tam göremiyorum eşime baktırıyorum bişiy yok bişiy yok deyip duruyo moralimi bozmak istemiyo...aslında ben catlamadım olan ameliyat yerim esneme yaptı hemde ne esneme su kanalı gibi...dogumdan sonra bepanten kullancam geciriyomus ama hangisi acaba nazlıcan a sormak lazım...

barcli bende göbegimi tam göremiyorum eşime baktırıyorum bişiy yok bişiy yok deyip duruyo moralimi bozmak istemiyo...aslında ben catlamadım olan ameliyat yerim esneme yaptı hemde ne esneme su kanalı gibi...dogumdan sonra bepanten kullancam geciriyomus ama hangisi acaba nazlıcan a sormak lazım...

onun için bi formül vardı. madecassol diye bi krem varmış o bi de acnelys diye bi krem bi de evigen e vitamini.hepsini aynı anda sabah akşam sürüyodun galiba.ben hamile kalmadan önce almıştım hepsini ergenliğimdeki boy uzamasına bağlı olan çatlaklarım için.ama başlayamadan hamile kalmıştım.

herkeşe merhaba kızlar ev işleriyle uğraşmaktan siteye giremiyorum benimde vaktim azaldı hissediyorum :))) :KK43:((
kızlar benimde göbiş kaşınıyo arada ananem doğum yakın olunca öyle olur dio :))) bilginize

mrb arkadaslar sizse bisey sorcaktim benim yarim saettir ara ara sol kasigima bi agri giriyor kizlar sizce bu dogum isaretimiki.esimle taritsmistim o andan sonra basladi gerildim ondanmikiyaaaa

filiz yok canım gün vermedi ama 38+2 38+3 gibi alırız sezaryen olursa dedı bende 39 olsun bari dedim pazarlık yaptım,oda duruma göre bakarız dedi,kaçış yok yani
bepanten de mavi olan olacak,hatta göğüsede sürülüo çatlak için bende war okudum,ben göbişede sürüom 2 gündür

mrb arkadaslar sizse bisey sorcaktim benim yarim saettir ara ara sol kasigima bi agri giriyor kizlar sizce bu dogum isaretimiki.esimle taritsmistim o andan sonra basladi gerildim ondanmikiyaaaa

kaç dakikada bir geliyo vve ne kadar sürüyo?bir de pozisyon değiştirmekle geçiyomu geçmiyomu önemli.geçiyosa korkma daha doğurmuyosun demektir.

kaç dakikada bir geliyo vve ne kadar sürüyo?bir de pozisyon değiştirmekle geçiyomu geçmiyomu önemli.geçiyosa korkma daha doğurmuyosun demektir.[/QU
simdilik gecti arkadasim cok sagol ilgine az önce 5dk bir agri oluyodu uzandim iyi geldi canim neyse yatim dinlenim ben en iyisi iyigecler cnaimmmmm

slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bende dr umla sezeryan için 38.haftamda anlaştım peki iyi güzel de yanlız daha erken sancınız gelirse normal doğummu yapmamız gerekiyor sezeryan olamazmıyız yani?aniden doğum sancısı olursa erken suyunuz gelirse dr.lar sezeryan yapmıyolar mı bunu öğrenmek istiyorum

slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bende dr umla sezeryan için 38.haftamda anlaştım peki iyi güzel de yanlız daha erken sancınız gelirse normal doğummu yapmamız gerekiyor sezeryan olamazmıyız yani?aniden doğum sancısı olursa erken suyunuz gelirse dr.lar sezeryan yapmıyolar mı bunu öğrenmek istiyorum

anlaştığın günden önce ağrın olursa yada suyun gelırse o an arayıp dr nu yıne sezaryen oluosun,bişey değişmıo,sadece planlanan tarıhten önce olmuş oluo merak etme

X