2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sağol zeynepcim sana da hayırlı doğumlar sağlıklı hamilelik dilerim canım hoşbulduk bu arada:))meyve suyum yok evde şu anda ama süt içtim şimdi yavrum oynamaya başladı çok şükür bugün fazla hissetmeyince korktum açıkçası hareket etse bile çok güçsüz hareket ediyordu bu arada bebk hareketlerinde azalma olursa doğumun habercisi olduğunu biliyorum da o yüzden de endişelendim

yok kardelencim bebeğin büyüyor her geçen gün artık eskisi kadar oynamaz zaten
yeri baya daraldı sen merak etme annesi bu yaramazlar oynamayarak bize tatlıları yedirip ha bire kilo aldırıyorlar o kadar sen içini ferah tut canım

kardelen zeynep cok hakli hic korkma bende tam snein haftanda aynisi olmustu ama simdi oglusum yine durmuyor masllah.dedigim gibi hareketlerinde degisme azlama olur buhaftalar cok normallll cnaimmmmm

sağol zeynep içim rahatladı sayenizde normal doğum mu düşünüyosun?ben epidural sezeryanda anlaştım dr umla normale cesaretim yok açıkçası

tamam gülsücüm sağol canım siz öyle dedikten sonra rahatladım zaten şu an da süt içtim gülsü oynamaya başladı çok şükür :))senin oğluşun da maaşallah diyelim canım nasıl heyecanlımısın doğum ne zaman dedi dr un?

sağol zeynep içim rahatladı sayenizde normal doğum mu düşünüyosun?ben epidural sezeryanda anlaştım dr umla normale cesaretim yok açıkçası

önemli değil kardelencim
ben sezeryanla doğurucam çünkü ilk gebeliğim sezeryandı mecburiyetten yani ama
çok istemiştim ilkimde normal doğurayım olmadı nasip değilmiş ben her zaman diyorum
ufacık bi şansım dahi olsa normal doğururdum ama tüm yollarım kapalıydı
seni etkilemek istemem kesinlikle ama bi sorun ya da riskli bi durum yoksa ben normal doğum yanlılarındanım

kardelen normal dogum yapcam rabbim izin veririse tam günüm 11 ocak sali güne doktora gitcem bilmiyorum belki daha erken dermiki.valla korkuda heycanda var ynai.
barcli iyi uykular snadaaaaa

sağol zeynep ve gülsü canlarım size iyi geceler bende yatıyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah öpüyorum

Merhaba arkadaşlar!Bende ocak annesi olucam işallah :) Allah kısmet ederse Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum,bir nefeste kurtulmak nasip olur umarım :))

Günaydın,
Kızlar ne güzel kaynatmışsınız , kaçırdığıma üzüldüm bilseydim uyumaz katılırdım size. (nasılsa uyuduğumdan bişey anlamıyorum )..

Blooms, Ezra ve diğer doktora gidecekler, doktordan güzel haberlerle dönersiniz İnşallah.. Bakalım bebişleriniz kaç kilo olmuş???

Güley ve Kardelenx aramıza hoşgeldiniz, bebiğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar..
gece muhabbet koyuymuş:)) kaçırmışım
bu hafta doktor kontrollleri yoğun sanırım.herkes güzel haberlerle gelir umarım.bende perşembe gideceğim dört gün nasıl geçer bilmem..

günaydın herkese bende birkaç gündür siteye girememiştim kardeşimi askere gönderdik diyrbakıra yolladık onu hiç ayrı kalmadığımız için bize çok zor geldi onu yollamak gerçi kısa dönem yapack ama yinede çıkan olaylardan galiba herkes biraz evladını askere yollarken burukbir acı ve hüzünle gönderiyor yoksa tabiiki vatan borcu çok büyük bir gurur allah bütün askerlerimizi korusun

Günaydın herkeslere,
Bugün tatil bitti.Bizimkileri okula, işe göndereceğim diye kalkınca, sabah erkenden bakayım dedim, kimler var kimler yok:)))))
Kontrole gidecek olan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler.Bugün bende gideceğim bakalım öğleden sonra.Nstye bağlanacağım, ne olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…