2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Uyumaya giden arkadaşlara iyi geceler, tatlı rüyalar.
Zeynepçim, açıkçası inşallah bir an önce doğururum, normal doğum istediğim için daha fazla kilo almadan bizim paşa doğum yapayım istiyorum. Yeterince aldı zaten kiloyu.15 gün önce 3200 gr. dı, Şimdi daha da büyümüştür.Bide kilosundan dolayı, sezeryan olmasın:))))

ay zeynepppppppp kabizlik bendede basladiiii oda dogum habercesi sanirim doktorum 7.aydan sonra bana hep sorardi varmi kabizlik diye ben anlamazdim hicde merak etmedim niye soruyo diye hep yok derdim.gecenlerde bi arkadasa kabiz oluyorum dedi oda az kaldi dogumu demmeki dediiiiii.
ya bide kizlar bazen yatakta dönerken yada kalkarken kasiklarima agri giriyor aniden sizded oluyomuuuuu.

kisaol zeynep,aynı regl sancısı ara ara bendede oluo,hatta bugun dedımkı ne zamandır bu ağrıyı unutmuştum,başlıcaz yıne yakında her ay çekmeyebenneyaptımki

ben düşündüm işte esracım gerçekten işin zor valla dr yarın sana gün vermesin sezeryan için 4 kilo olmuştur çünkü benim bebiş 10 günde 500 gr almış

Ezracım geçmiş olsun canım, haklısın hayatım kilolu olunca her vurduklarında sanki içerden bi yerleri delecekmiş gibi geliyor:))))

Kızlar bende kaçıyorum, kendinize iyi bakın, iyi geceler, tatlı rüyalar hepinize.

ewet burcu bide beni düşünün bazen içimdekı organlar basınçtan patlıcak gibi hissedıom,3.5 tu gecen hafta noldu acaba,bazen gercekten sınırden ağlıorum acıdan ya,

gülsü ben dıorum sankı çıkış yolu arıo gıbı ,dr falan demedı yoksa, korkma

iyi geceler yatanlara,
bende kaçıcam şimdi,yıne çok canımı yakıo benım zıpır dayanamıom

ezra doktora sali gidicem en son 3hafta önce gitmistim bakalim oglusum ne alemde :CüvCüv::CüvCüv:benim oglusumda cok acitiyor valla oynarkennnn kizsam kizamiyorumda napim oynasin az kaldi pasamin zamani diyorummmm:emir_bebek:

waterfull bence normal doğum olmaz senin paşa iri olucak dr riske atmaz baksana 15 gün önce 3.200müş şimdi nerden baksan en az 3.700 vardır ve daha günümüze 18 gün var

hakkına hayırlısı olsun waterfullcum haklısın ne diyeyim iri bebekte normal doğum riskine hiç girmiyorlar bi an önce doğurursun inşallah ne diyeyim herşey gönlünce olsun canım arkadaşım
gülsücüm dur herkes arka arkaya korkutuyor zaten bide sen korkutma
valla iyice zaman azaldı gülsücüm bütün doğum işretlerim tamamlandı bi suyumun gelmesi kaldı bizim kız bi an önce gelmek istiyor

slm kızlar ben de ocak annesiyim 21 veya 22 ocakta doğumum var 33.haftama girmek üzereyim size bişey sormak istiyorum daha düne kadar bebişim hareketliydi bugün hareketlerini çok yavaşlamış ve az hissettim bazen hiç oynamadığ da oldu bu normal mi sizce?

hoşgeldin aramıza kardelen sağlıklı hamilelik dilerim

bazen hareketlerde azalma olabilir tatlı bişiler yiyip yatağa uzanarak bebişini dinleyebilrsin

ay zeynep sen yanliz kalma ozaman canim dikketli ol yinede.kardelen hosgeldin güzelim bebisnin hareketlerinin yavaslamasi cok normal benimkide o hafta öyle olmustu bide eminim daha önceki zaman göre simdi hareketlerinin hizi bile degismistir benimki yavaslamisti ama daha güclü hareket etmeye basladi.yani dokundugu yerde resmen agirligini hissediyorum hic merak etme cnaim oglusun büyüyorr.
ezra hadi ssanada iyi gecler skerimmmmmmmm

barçlı sağol canım hoşbulduk sana da sağlıklı hamilelik dilerim inşallah yavrunu kucağına sağ salim almak nasip olur bugün yemek yedikten sonra hatta tatlı türü şeyler de yememe rağmen çok az oynadı tedirgin oldum sağol arkadaşım a.s.

kardelencim hoşgeldin canım
merak etme arada öyle azalmalar olabilir dedi benim dr'um
bi meyve suyu yada tatlı bişeyler iç soluna yat ve say dedi 10 kere hareket ederse sorun yoktur dedi
en son nst'mde 40 dk boyunca kızım hiç oynamadı hemşireler meyve suyu verdi tekrar bi 40dk yattım bu defa sürekli oynadı sende öyle yap bi bak canım

gülsücüm hatırlatmak istemiyorum ama arkadaşın nasıl oldu canım toparlandımı biraz
çok üzüldüm canım ya
senin bayram nasıl geçti gurbettesin ya zor olmuştur neyse oğluşun geliyor yalnız kalmıycaksın artık

X