2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

gecmis olsun ezra ya benimde vücudumun engesi bu araalr bozuldu bi üsüyorum biy aniyorum aniden kanrima agriyor kendimi tvuvelete zor atiyorum.gecen bi arakadas dediki bu konuda vucüt doguma yakin böyle olurmus benimde kafama takildiCADIARZUCADIARZUgercektenyaaa

Waterfull fıkrana bayıldım süpersin:)))

Zeynepçim bendede oluo öyle arasıra dinlenince geçio cnm..

geçmiş olun esracım üşüttün herhalde ondan oldu dikkat et kendine yinede hasta olmayalım valla tam doğum zamanı....inş ii haberlerle gelirsin yarın bakalım senin tombiş kaç kilo oldu....ohhh ne güzel okul yk artık evdesin

esra gecmiş olsun canım logusa sıtması duymustum da ...bu hamilelikte olan farklı galiba...şimdi nasılsın...
zeynep doktora her gittiğimizde eşim soruyo sancı nasıl bişiy diye doktor da regl sancısı diye tarif etti birkaç kere ,sen yine de doktoruna danış....
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler.....

bende korkuyorum gülsü ama napalım doğacaklar bi şekilde elbet korkunun ecele faydası yok derler sonumuzu düşünelim herşey güzel olsun

ayy yaa korktum şimdi,doğum habercısımı oluomuşkafamçokkarıştı
zaten benim tosbik nasıl kıpır kıpır anlatamam,öle canım acıoki,sanırım çıkış yolu arıo,alltan üstten aynı anda öle bı bastırıoki,bazen ahada kafası şimdi çıkcak aşağıdan dıorum,bazen ağlıorum bile acıdan sanırım kılolu olunca dahada bir baskı yapıor,

ay benim kociş geldi yemek falan derken keyiflli konuları kaçırmışım gene laf ağrıya sızıya gelmiş:))
valla biz kardeş gibi olamadık hiç karı-koca devam:))
5.ayda benim de ağrım oluodu demek herkeste olmuş..,bugün yazmıştım kasım annelerini okuorum die,orda da konu buydu,40 ı gelenler ve yakınlar:))yarın bi tanesinin kocişiyle özel günü,gelmeyin bana yazmış:)))

tatlı rüyalar filizcim,
burcu ewet artık ewdeyım keyfını çıkarcam ,bakalım tosbik ne kadar oldu,ama benı hergün çatır çatır çatlatıo büyüyerek,

kıslar bu aralar özellikle regl sancısı gibi sancı çekenler tuvalette ıkınmayın,beni uyardı bi tanıdığım,arkadaşı doğuruvermiş tuvalette!!!aman aman...

esracım ben dra gittim ya cuma günü bebiş 3.350 olmuş bende dedim ki ondan benim ağrım oluyomuş hareketleri acıtıyomuş die sonra ilk aklıma sen geldin dedim esracım napıyo valla die şimdi senin daha da almıştır kilo ondan dayanamazsın artık tahmin edebiliyrm valla

ya kizlar simdi bebek hareketi artirinca cikis yolumu aryior oluyomus,ay kizlar benim oglumda hic durmuyor valla sagdan soldan altan üsten heryerden oynuyo dedgim gibi resmen altan kafasini oynattigini hissediyommmmm.benimde sali randevum var aon randevuymus doktorum dedi dah sonra beklicez artik demisti dier kontrolde ay cok az kaldi kizlarya hepimiz bi avazda kurtulak insllahh

ezracım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine üşütmemeye çalış
inannacım sende kalbime indiricen ya regl sancısını ben sormuştum canım
aksilik bide ıkınmayın diyosun ya regl sancılarıyla beraber kabızlık başladı ayıptır söylemesi benim kızı wc ye düşürmeyeyim

ewet burcu bide beni düşünün bazen içimdekı organlar basınçtan patlıcak gibi hissedıom,3.5 tu gecen hafta noldu acaba,bazen gercekten sınırden ağlıorum acıdan ya,

gülsü ben dıorum sankı çıkış yolu arıo gıbı ,dr falan demedı yoksa, korkma

iyi geceler yatanlara,
bende kaçıcam şimdi,yıne çok canımı yakıo benım zıpır dayanamıom

kızlar benim drum hareketli olduğu zaman korkma dedi eğer hareket etmezse hemen hastaneye gel dedi günde mutlaka en az 15 kere hareket edicek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…