2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ilahi kızlar gülmekten karnıma ağrı girdi çok hoşsunuz yahu valla linay doru diyosun yaa yeni gelinden farkımız olmaz

dönmezsin filizcim o günlere inş sende özlemiş olacaksın eşini hiç bişi olmaz merak etme

zeynep hoşgeldin sohbet aldı başını gidio meğer ne dertliymişiz bu konuda :)))

ah şu gülümsemelere ne çok ihtiyacım var şimdi linaya iyi bi kahkaha atıcaktım ama yok hala faal değiller
linaycım canım normal doğumda rahmin toparlanması aylar sürebiliyor ama sezeryan da öyle değil 40.günde dediğin gibi dapdaze gelin gibi oluyosun ciyak ciyak :))))))))))))))

konuyu biraz değiştiricem ama şiddetli adet ağrısı gibi sancısı olanlar varmı ilk gebeliğimde olmamıştı bunda felaket dereceler de sanki heran olucakmışım gibi aklımı alıyo bi kaç kişiden daha duydum dr'a soran oldumu içinizden

Nabersiniz kızlar_?
Benim de merak ettiğim konulara girmişsiniz:))))Benim kide aylardır yaklaşmıyor yanıma, doğsun ondan sonra görüşürüz diyor.
Bi arkadaş fıkra anlatmıştı, size de anlatayım bakın.
" Hamile bir kadın doğuma giriyor.Dr. bebeğin doğmasını sağlamaya çalışırken bebek kafasını çıkartıyor, 'sen benim babam mısın' diye soruyor, dr. hayır deyince geri çekiliyor, 'babam gelsin ' diyerek.Dr. hocasını çağırıyor, profesör geliyor.Yine bebk kafasını çıkartıyor, 'babam sen misin' diyor.Prof.ta 'hayır' deyince, yine geri çekiliyor 'babam gelsin ' diyerek.En sonunda babayı çağırıyorlar, bebek kafasını çıkartıyor,'babam sen misin' diyor. Babası 'evet, ben senin babanım' deyince,uzatıyor elini, babasının kafasına tak tak vurmaya başlıyor.Bir taraftan da 'bak her gece her gece başıma böyle vurup durdun, nasıl güzel oluyor muymuş_?' diyor.
Bu fıkrayı duymasıyla, benim oğlumda kafama böyle vurur, diyerek yaklaşmadı bile:))))
Kardeş kardeş yatıyoruz beraberce.

zeynepcim çok önemli bir konu üzeinde fikir teatisinde bulunuyorduk malum hepimizin ortak derdi :)))
arkadaşlar allah yardımcımız olsun gazamız mubarek olsun..ilk buluşmada hepimizin aklına bu konuştuklarımız gelecek gibi :))

waterfull çok güzelmiş fıkra gece gece güldüm :))) eşime mail atayım bunu şimdi uyuyor okutamam içi ferahlar belki :)))

Zeynepçim bende arada sırada ayaktayken sanki kaıklarım dökülecekmiş gibi bir ağrı olşuyor, ama öyle çok uzun sürmüyor.
Evet kızlar, hepimiz farklı şekillerde dolmuşuz:))))Dediğin gibi linay, sanırım ilk beraberlikte bunları hatırlayacağız, o işi yaparken bir taraftan da kahkaha atmaya başlarsak, kocişler şok geçirir herhalde:)))))

zeynep benim hiç öyle ağrılarım olmadı çok şükür..

waterfull ezra nasılsınız keyifler yerinde mi?

waterfull fıkran güzelmiş konustuklarımızı özetledi...
esraaaaaa nbr...
zeynep seni korkutmam istemem ama benim doktor dogum sancısını regl sancısı şeklinde tanımladı....

slm kizlar ay gece gece cok güldüm waterfull süper yani valla arkidisler bizdede aylardir tikyok.kociskoc cok korkuyor oglusumu bisey olcak diye degerim flan diyor neyalan söylim bende istemiyorum en son yaptigmizda cok acimisti hamiligimin 5.ayindan sonra sanki daralmis gibi hissetim orami niyeki sizdedde böylemiydi

Güldürebildiysem sizleri sevinirim arkadaşlar.Hatırladığım kadarıyla yazdım:)))
Sağol linaycım, iyilik benden.Şimdilik hiç hareket yok bizim paşada, sürekli kıpır kıpır, hiç durmuyor ama, gelmeyi de düşünüyormuş gibi değil.
İlk sizlerden gelecek herhalde bebişlerin haberleri.naniknanik

hoşgeldin gülsü bende aynen senin gibi 5.aydayken olmuştu ve acı çekmiştim çok sanırım ara verince böle oluyo

waterfull sende hoşgeldin cnm çok güzelmiş fiıkra tam özetledi konuyu valla

esracım sende hoşgeldin sorma +18 ocak anneleri olduk :))))))

zeynep bende de oluyo adet sancısı normalmiş ama sanırım doğumun yakın olduğunun habercisimiş

walla çok iyi değildim bikaçgundu kızlarr,cuma gece yarısı uyurken anıden hastalandım,acayıp bir titreme oldu yarım saat kadar,çok üşüdüm koçiş kat kat örttü klıma açık hamam gıbı ben ama acayıp bir titreme,sonrada anıden ateş bastı terleme falan,ya üşüttüm ya yedığım bişey dokundu,koçiş acayıp korktu doğurcam sandı sanırım,
yarın iş yok banada ne guzel artık ewdeyım,dr kontrolümüz var 3 te,

:jeyyar::jeyyar:ay barcli alemsin 18+annelerihaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey kizlar sizdede oluyormu benim karnimin alti cok agirlasiyor bazen diyorumki cocuk cikcak simdi sanirim kafasini dönderiyor ilerliyor gibi geliyor kizlar ya bugün tam 36 olduk 40 tamamlarmiyizkiiiiiiiii ay cok heycanlanmaya basladimm,sizler nasilsiniz ben korkuyorummmm dogumdanyaaaaa

waterfull canım gayet net hatırlıyosun güzelim aynen öyleydi fıkra:)))))))
filizcim bu adet ağrıları bende 1 haftadır var canım o zaman dr'uma bi tel açayım bakalım ne diycek
waterfull canım ya 1 haftadır içime ilk senin doğuracağın doğuyor hayır olsun inşallah
diğer doğumun gibi sıkıntılı olmasın rahat bi doğum olsunda erken olması önemli değil bebeğinde iyi gelişim gösterdi zaten
bizim buralarda bi avazda doğurasın derler
aynen öyle canım bi avazda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…