2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Hay maşallah montesori o ne yaw, yalnız kadının karnında çatlak yok kızlarCADIARZU, alt tarafta kızarıklık var ama bariz bi çatlak göremedim valla:dilcikar:.

İnaysacım sağol beğendiğine sevindim, birde bebek ekliycem ona alayımda

evet oğluşumun ve benim işlerim bitti sayılır ama ev işlerim var bu haftada onları hallederim, ondan sonraki hafta zaten doğuma gideceğim :)) yarın kontrolüm var bakalım ne olacak..

sen neler yaptın tatilde ?yarında çalışacaksın zor geliyordur sana şimdi..

kuzi şimdi gördüm süsünüzü çok şeker olmuş eline sağlık iyi günlede kullanın canım..bende 10 liraya almıştım uğraşmaya gerek kalmadı..

evet oğluşumun ve benim işlerim bitti sayılır ama ev işlerim var bu haftada onları hallederim, ondan sonraki hafta zaten doğuma gideceğim :)) yarın kontrolüm var bakalım ne olacak..

sen neler yaptın tatilde ?yarında çalışacaksın zor geliyordur sana şimdi..
ben bayramda kayınvalideme ve annemler bayramlaşmaya gittim onundışında evdeydim artık uyuyamıyorum zombi gibiyimkafamçokkarıştı30 aralığa kadar çalışıcam iyiki erken rapor almışım bayramda araya girince 3 hafta devrettim şimdiden iyi oldu senin bişey kalmadı valla ay bu haftadan sonra roketler ateşlenir :roflol::roflol:

bayram iyi oldu 9 gün fazladan dinlenmiş olduk..yarın bende çalışamaz raporumu alacağım..artık ev hanımı oldum :))

Kızlar nerdesiniiiiizzzzzzz laelaelaelaelae

Ayy bebein çamaşırlarını yıkamayan bi tembel ben kaldım heralde valizde öyle duruo :kahve:

blooms naber nasıl gidiyor :) en tembel benim diyordum ama sen benden tembel çıktın :)) çanta benim de hazır değil yani herşeyi hazırladımda çantaya yerleşecek sadece,onu da yarın yaparım artık..

ekinsu şekerim artık yatmıyacakmışsın sevindim senin adına gözünaydın :)) yeni kanepeniizde güle güle kullanın :) yeni isimler geldimi ,varmı karar verdiğin isim?

Linaycım nasıl gitsin akşama kadar iki seksen yatıorum beni hiç sorma bir dokun bin ah işit sositososito

Senin nasıl gidio heyecanlımısın çok az kaldı benimkide beklerse senden 1 hafta sonra kavuşucam Mertime :)))

heyecanlıyım canım 16 sene sonra ilk çocuk gibi oluyor :)) valla bende oflaya poflaya bişeyler yapmaya çalışıyorum ama bir kaç gündür bayağı ağırlaştığımı hissediyorum..ahh ahh 20 yaşındaki hamileliğimde fıldır fıldırdım :))
blooms canım senle günlerimiz aynı nasıl bir hafta sonra yapıyorsun hem sen de sezaryen değilmiydin doktorun nasıl bekletiyor seni?

Ben Ocak doğumlu olmasını istiorum dedim oda peki dedi hiç tepki vermedi hatta ben biraz daha ileri gidip eğer sancılarım tutmazsa 9 Ocak olsun dedim o zaman olmaz dedi :)))

Bende çok heyecanlıyım benimde 8 sene oldu dediin gibi hoplaya zıplaya geçirmiştim 9 ayı yaşlanmışım artık bu ne yaa :KK43:((

Elacım senin ilk doğumun deilmi neden sezeryan yapıosun?

Canım bende yatamıorum sabaha kadar yastıklarla savaşıorum bide bizim merkezi ısıtma ev cehennem gibi...

valla bende senin gibi ocakta olsun diye bekleyelim dedim ama ısrarla olmaz, sancı çekmemen lazım diyor.. neyse artık sağlıkla doğsunlarda..

gülce sen niye hala yatmadın nasıl kalkcan yarın:jeyyar:
blooms nbr ...bende 9 ocak istedim ama doktor olmaz dedi...
ev hanımı linay nbr...

X