2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Çok dolaşmadım zaten kuzicim aman hepsi aynı kumaşları farklı 2-3 yere baktık istikbalden beğendik aldık zaten oturma odası için rahatlık önemli gerek yok fazla incelemeye dedik sağlam olsun yeter

ha bak onu söylemeyi unuttum ben size, geçen gün bizim eve gelmişler sağlık ocağından, halbuki ben hiç sağlık ocağına falan gitmedim, kayınvalideme demişler ki, tetanoz aşısını yaptırmadıysa gelsin yaptırsın, hemşire adını bırakmış telefonunu bırakmış falan :)) aradım dedim nerden biliyonuz siz benim hamile olduğumu, hastaneler bildiriyomuş meğer onlara, ajan gibiler valla, ne güzel ilgileniyolar ama çok hoşuma gitti. gelin yaptırın falan dediler ama 35.haftaya kadar yapılıyomuş o, benim doktor yaptırsanda olur yaptırmasanda önemli değil demişti. Bende yaptırmadım

güle güle kullan Ekinsucum, evet oturma odasında en önemlisi rahat oturuluyo olması iyi yapmışsın.

ekinsu güle güle kullan önemli olan rahatlıkhihoyyytya beni arayan soran yok valla daha sağlık ocağına gidip kayıtda olmadım :eek:

Bende kayıt falan olmadım, önünden bile geçmedim hatta ama bizim gittiğimiz hastaneler sağlık ocaklarına bildiriyomuş işte hamile olanları, onlarda arayıp araştırıyolar,
mesela arkadaşın çocuğu oldu sağlık ocağına aşıya götürdü, ertesi gün eve bir koli bebek malzemesi göndermişler, bezi maması falan, keşke herşey böyle güzel güzel işlese

ay kızlar ben geldim herkesler çıkmış,neyse bende gidip yemek hazırlıyım bari..

montesori çok şeker altızlarya ekinsu güle güle eskit kanapeni kuzi bence çok güzelolmuş kapı süsün eline sağlık
elagülce afiyet olsun sanada valla çay içmeyide özledim ben doğumdan sonra kendime bir demlik çay yapıcam tadını çıkara çıkara içecem

iyiyim bende koca göbekle dolanıp duruyorum :) kızımdan fırsat buldukça okudum biraz biraz herkesler iyi gibi doğan bebişimiz yok..bayramda ziyaretlerden sonra ,eşyaları yıkayıp bol bol ütü yaptım anca bitirdim..dünde kardeşimle şekerlerimizi yaptık onlarda bitti..işte böyle geçti koskoca 9 günümüz :)

X