2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

inaysa bende emzik biberon koydum :jeyyar:montesori ben apartmanda kimseyi tanımıyorum komşuluğum yoktur zaten çalışıyorum bi geldi milletle tanışıp çağırıyo mesafe koyuyorum ama yok ağlı zırlıyo hasta oluyo görüşmek zorunda kalıyoruz eşim tek gittiğinde ne anlatıyosa artık başlıyo anneme haksızlık ediyoruz diyo kız kardeşleride rahat bırakmıyo valla sinirden stresten aile katliyamı yapıcam kötükedihüso

monesori ben sepet yaptırmadım canım evde uygun bir sepet vardı onu süslüyceğim biraz tül biraz kurdale ben hatta kapı süsüde yaptırmadım altın yastığınıda annemin düğünden önce bizim oralarda yapılan müjde yasığı vardı onu altın yastığı haline getircem biraz süsleyip püsleyip izmitte zaten çok alternatif yok çok kötü kapı süsleri yetmiş seksen ytl sepetlerde o civarı s

ela gülce kıs boşver salla canım görmezden duymazdan gel en azından doğum oluncaya kadar strese girme bebeğinde üzülür boş yere

70-80 ytl kapı süsü mü....ben 15 ytl ye aldım altın yastıgınıda 15 e....waterfull ben o kadar cok yicem ki hepinizi kilo da sollucam dogumdan sonra:)))gülce ne aile katliyamı kız...elini kana bulama:)))

neeee 15 milyonamı aldın kapı süsünü montesori, ben iki gündür kapı süsü yapmaya uğraşıyorum burda boşu boşuna tüüühh, malzemesine daha fazla para verdim bennnn :)) gerçi parasından çok kendim yapayım istedim ama 15 milyona görsem hiçte uğraşmazdım yani.

inaysa onası kapı süsü ya 70-80 çok pahalı:1shok:ben 15 ytl aldım -tatlicadiarzu-canım boş veriyorum elimden geldiğince:bbo:ekisu tribünden bakıyodu naniknanik

ay kıslar 15 e ulsaydım bende alırdım valla yuvarlak üzeinde bir bebek oturan tüllü apı süsleri işte 80 civarı bende o parayı veremedim açıkçası sonradan kullanamıyacağım bişey için çok para evet dr ekinsuya yatma dedi kendini gezmelere verdi galiba montesori bizede dr tatlı ye dese herhalde pastaneyi taşırızı evimize ne dersin :))))))))

neeee 15 milyonamı aldın kapı süsünü montesori, ben iki gündür kapı süsü yapmaya uğraşıyorum burda boşu boşuna tüüühh, malzemesine daha fazla para verdim bennnn :)) gerçi parasından çok kendim yapayım istedim ama 15 milyona görsem hiçte uğraşmazdım yani.

eminönünde almayanı dövüyolar görmedinmi kuzi şark han.havuzlu handa çok şık şeyler vardıkaydirigubbakcemile5ben kendime bir demlik çay yapıyım içeyim:içelim:efkarlandım kaynana mevzuları felansırnaşık şeysırnaşık şey

Valla değmezmişşş, malzemesine okadar verdim zaten ben, ilk defa bu tür bişey yapıyorum, hiç beceremem elişlerini ama neyse çokta lazım bişey değil nasıl olsa, bi bakın bakiyim çokmu uyduruk olmuş, halkanın ortasına bir küçük bebek oturtsammı acep ?

ImageShack - Image Hosting :: 14122008752dq5.jpg

Valla değmezmişşş, malzemesine okadar verdim zaten ben, ilk defa bu tür bişey yapıyorum, hiç beceremem elişlerini ama neyse çokta lazım bişey değil nasıl olsa, bi bakın bakiyim çokmu uyduruk olmuş, halkanın ortasına bir küçük bebek oturtsammı acep ?

ImageShack - Image Hosting :: 14122008752dq5.jpg

aaaaaaa valla çok güzel olmuş ne beceriklisin valla bence bebek koy ama yoksada böylede çok güzel eline sağlıkkaydirigubbakcemile5

kızlar selam , ben iyiyim dediğiniz gibi geziyordum bugün , oku oku bitiremedim kaynanoşları amma çekiştirmişiniz kızlar

kuzi eline sağlık ne güzel olmuş

inaysa ben hangi pastaneyi tasıyım evime :))atlıcaz arabaya yiye yiye gezicez....o tatlıcı senin bu pastane benim...hastaneye gelcek olanlara söylüyorum herkes tatlı getirsin diye kociş batmasın sonra:))
gülce acık limonlu bir cay rica etsem...
kuzi cok sık olmus ortasına bir bebek güzel olur...
ekinsu nereleri gezdin bakiim...

Sağolun kızlar, bi ilham geldi işte yoksa hemen sıkılırım uğraşamam böyle şeylerle, çokta beğendim sayılmaz ama dediğim gibi çok lazım bişey değil nasıl olsa:))
Evet bir bebek bulup oturtayım ben oraya boş kaldı sanki ortası çok.

nereyi gezicem güzelim buralardaydım kanepe bakmaya gittik oturma odasına mobilyacıları gezdim istikbal, bellona falan o kadar işte, yoksa gezdim dediğime bakma sen yani :))))

X