2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

herkesin doğumdan sonra yicekleri sırada hangi birini ycez bakalım ya da bebişlerden aklımıza gelecek mi ben doğurayım şöleee doya doya bardak bardak çay içiceemm

inanna hsgeldin...
smrisk nerde yaw...dogumdan sonra kocişten hediye olarak tek tas filan istemesin pc alsın özlüyoruz onu da....

inanna cnm avucunu yalada şişmesin bi yerin ben hep öle yapıyorum avucu yala yala yalama oldu zati :)))))

benim canım kanlıca yoğurdu istio kıslar valla benim için istanbulda olanlar yesin:KK43:(
alisha falan da yok ,miniğim??nie koptular acaba??

avuç yalamayı ilk defa duydum öle bişey varmı gerçekten

Smirsk güya bana kocasının adresini vericekti ben dün taktırdım kameraları ev biri bizi gözetliyo evi gibi:))

bende içiyrm ama günde 3 bardağın üstüne çıkmıyrm tabi yeterli olmuyo içtikçe içesm geliooo

bloomscum ne bilim bizim bıuralarda canın bişi çektiinde avucunu yalada bi yerin şiişmesin derler bende her cnm bişi çketiğinde yalıyrm

blooms nasıl kameralı ev:)))tam biri bizi gözetliyor evi gibidir he....bayanın haberi var mı...gizli kamera mı:)))

hele yatak odasındaki düşman başına kapalıyken bile aklıma bintane şeytanlık gelio dün eşim annemin yanında adamlarda kamerayı tam yataa doru takmışlar demesinmi yerin dibine girdim :eek:

ayyyy inanmıyrm yaaa haklısın valla yern dibine girmekle annende utanmıştır aman sakın çok dikkatli olmanız lazım açık falan unutmayın da

kanlıca yoğurdu ayylardır aklımda canım ya,bugün dedim arkadaşıma doğuma gelirken getir die,bare o zaman yiyeyim:))
yatak odasında da keyifli olabilir kamera??:))

X