2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

alemsin inaysa yaaa....o zaman annen senle ilgilenir kayınvalden eşinle....hem annen geldiyse gitsin kayınvalden ben rahat edemem evde ne o yaaa bir dünya insan ...benim birde düzen takıntım vardır mutfakta özellikle bardak canak aynı yerde durcak gecen kayınvaldem bir bulasık makinesi bosaltmıs neresi bossa oraya yerlestirmiş ıııııııııyyyyyyyyyy....annem olsa okumustum canına:))

montesori bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alalımda artık 38 yada 40 farketmez valla benim annem benden başkasını düşünmz eşimin anneside eşime düşkün herkes iki ay kalıcak en az hasarla atlatablsek bu zamanları ben zaten çok asabi biriyim loğusalıkta kimbilir ne olurum artık

Allah yardımcın olsun benim anneler bizimle aynı şehirde ama yine de ilk günler kalıp yardım edelim diyebilirler , şimdiden düşünüyorum düzenimiz bozulur mu diye.. İdare edebilirsem kimse kalmadan işi götürcem bakalım belki 1-2 gün annem kalır .

merhaba herkeseeee kız arkadaşlarım geldi kahvaltıya yeni gittiler ay bi iyi geldi özlemişim hemde sohbet muhabbet dün akşam sinemaya gittik abimlerle sonrada boza içmeye :))) son günlerim doktor artık ancak ev oturmasına git dio ama sıkılıyorum napim son zamanlarımı dolu dolu geçirmek istiyorum alışveriş merkezlerinde suyun patlarsa görürüm dio :)))
benimde annem kalcak ben kalması taraftarıyım zaten

Gülce şimdi gördüm ama kaçırmışım doktoru ya, sedef hastalığıyla ilgili bi kadın doktor var şimdi tüh.

Montesori ben 5 yıllık eviliyim. 3,5 sene bebek sahibi olamayınca tüp bebek yaptık, biz şanslılardanız tabiki çok fazla uğraştırmadı Allah, ilk denemelerimizde oldu, ne insanlar var, Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

Benim annemde hiç çocuklarının evine gidipte kalabilen bir insan değildir, oturmaya bile gelmezler çağırmadan, çok sıkılır rahatsız ederim diye, kendi de rahat edemez, artık 1-2 gün kalır mecburen herhalde yoksa o kalmazsa kayınvalidem kalır, onuda istemiyorum, bir problemimiz yok ama çok fazla üstümüze düşüyo ve çok ısrarcı, ye, iç, giy, yat gibi sürekli yaptırana kadar devam eden ısrarları var, içime sıkıntı basıyo ve o durumda böyle birşeyi çekebileceğimi sanmıyorum açıkçası.
Bakalım ne olacak.

alemsin inaysa yaaa....o zaman annen senle ilgilenir kayınvalden eşinle....hem annen geldiyse gitsin kayınvalden ben rahat edemem evde ne o yaaa bir dünya insan ...benim birde düzen takıntım vardır mutfakta özellikle bardak canak aynı yerde durcak gecen kayınvaldem bir bulasık makinesi bosaltmıs neresi bossa oraya yerlestirmiş ıııııııııyyyyyyyyyy....annem olsa okumustum canına:))
canım ben her işimi kendim yapıyorum aslında kaynanalr çok gelmek istediler bende eşim kırılmasın diye gelsinler dedim zira geçen yıl ve bu yaz hiç görmedi ailesini ama benden çekinirler asabi biriyim ben pek yüz vermem birde üstüne şekerim var hiç sesleri çıkmıyor bende eşim üzülmesin diye idare ediyorum anlayacağın
doğumdan sonrada kaynana yemekleri yapar annemde bebekle ilgilenir diye düşünüyorum
benimde düzen takıntım varda bu hamielleikte sallıyorum artık çünkü stres şekeri yükseltiyor

hepimizde bi sıkıntı var heralde ,atlatsak şu misafir olayını da ...ben yalnızlığımı,düzenimi,sessizliği seviorum,bazen kocama bile dayanamıorum ,offf Allahım mart gelsin:))
ben kaçıorum kızlar azcık uzanayım:))

ay kıslar buarada benim hala eksiklerim bitmedi sizde durum ne daha bebek şekeri olayını halletmedim iki günde yaparız dedikleri için gevşek davrandım ev kaloriferli gece kalorifer sönünce yakmak için ısıtıcı alıcam bebişime daha banyo küveti filesi alıcam ay bu hafta yetiştiririm işallah

kıslar buarada hastane çantanıza emzik biberon koydunuzmu ben aldım ama koysammı koymasammı karar veremedim

ay doğum sonrasını düşünmek bile istemiyorum kayınvalidemle yakın oturuyoruz annemde avrupa yakasında evimde küçük annemde ödükopuyo rahasız edicem diye ben kendi annemi istiyorum kayınvalidemi istemiyorum boş ve gereksiz konuşıyo herşeye karışır o gelirse apartmandaki komşularıda çağırıyo ben yeni evliyken anahtar onlardada vardı biz eşimle arkadaşlarla dışarda yemeğe gitmiştik eve bi geldim aparmanda kadınları çağarmış kahve içiyolar :1shok:kayınpederimde tv karşısında :eek:klava:ne yatak odam kalmış gezdirmediği ne banyo mesafe koyyorum araya anlamıyoda eşimi dolduruyo bu seferde :çok üzgünüm: 5 kız 1 erkek zaten adam bişeyde diyemiyo halinize şükredin kızlar

Gülce senin kayınvalidende tam düşüncesizmiş yani, komşuları kendi evine çağıramamışmı Allah Allah ya,
benimkinin öyle kötü bir huyu yokturda dediğim gibi aşırı ısrarcı, iyiliğimize yapıyo yada öyle zannediyo ama bayıyo insanı, çığlık atasım geliyo yeteeerrr diye bazen :))

bence sen anneni çağır 1 hafta enazından kalsın, sonrasında da annemide ben gönderdim zaten bakabiliyorum diye, hiç gelmenize gerek yok dersin kayınvalidene.

ay elagülce seninkide abartmış valla ben çok kızarım böle bişeye kendi evine çağırsın canım ne işi var sziin evde
kuzi bende bibeon koyayım bari

bende emzik biberon koymadım emzik almadım da kullanmayı düşünmüyorum bakalım duruma göre...kızlar cantanıza limon kolonyası koymayı unutmayın gelenlere misafirperverlik babında ama olay mikropları kırmak:)))ketıl da koycam gelene cay kahve ikram ederim....
inaysa ben ısıtıcı aldım sende bir günde halledersin eksiklerini zor seyler degil....
sekeri iki güne yaparım dediyse iyi ben bir hafta önce sipariş verdim 25 inde alıcam...kaç tane yaptırcan sen...

ay kuzicim bi tanısan zaten sinir hastası etti beni kızlarıda bişey demiyo onlar daha beter bayramda görümcem bana duyuruyo annme babama saygısızlık eden karşısında beni bulur diye ben zaten sinirliyim kavga çıkmasın diye duymazdan geliyorum ama nereye kadar hep bana gelsinler içiçe olalım istiyo annem diyo ben okadınla baş edemem laf söylüyo bana diyo ben kayınvalideme nasıl gelme derim eşime neler eder kızlarıda ay valla korkmuyorum ama evin huzuru bozulacak diye sesim çıkmıyo:çok üzgünüm:

gülce zor durum yaaa...benim kayınvaldemde bu sene evde oturdugum için böyle davranıslarda buluncaktı ama sınır koydum...her sabahta komsuları kahveye gelir beni de istiyo ben gelemem dedim öglen ugrarım onların kahve muhabbeti bitince....bişiy demedi neyse ki...benim hiç komsum da yoktur sevmem zaten öyle seyleri....

monesori 50 civarı biblolu yaptırıcam yakın çevremize zaten çok tanıdığım yok burda ekstradan da çikolata yaptırcam iki kutu falan yakın arkadaşların dışındakilere sen kaçtane yaptırdın tanesi 2.5 ytl ye anlaştık

ben 120 tane yaptırdım tanesi 1700 hepsi sepette dahil 220 ytl...ama hastanede dagıtmıcam hastaneye madlen yaptırcam pastaneden...

Merhaba kızlar,
Montesorici sende gerçekten bir hoşsun güzelim, ne işin var 20 haftalık hamilelikte_?:roflol:Bir an önce doğur güzelimde rahat rahat istediğini ye.naniknanik
Kaynana anne olayları herkeste dert anlaşılan. Kızlar sizler yeni evli olunca sorunlarınız çok olur tabii.Açıkçası ilk hamileliklerimde kaynanalar çok karışmışlardı, ama bunda karışamayacak.Uzaktayız, zaten eşimde gelme dedi:)))))
Annem gelecek ama onun da çok fazla kalmasını istemiyorum.Zaten o da kendi havasında. Gelsin kalsın bir süre, sonra gitsin istiyorum.
Ben çantaya emzik biberon koymadım kızlar.Emzik diğerlerinde kulanmamıştım, bunda da kullanmayacağım.Biberon olayı ise, eğer sütümde sorun olursa hemen oradan aldırtırım.İlk 6 ay su bile vermeye gerekyok nasıl olsa.Gerekirse sonradan alınır.

ela gülce canım baştan bence çok yüz verme bak sonra daha zorlanırsın biz yeni evlenmiştik yazın kışın eşimin ailesi yanımıza kalmaya gelcekmiş eşim bana bunu söledi beynime kan sıçramıştı eşime dedimki biz daha yeni evliyiz benim abimler bana yakın oturdukları halde gelmiyolar rahat edin başbaşa kalın diye bu ne yüzsüzlük oda bana ne diyey,m ailem gelmeyinmi diyeyim dedi bende ona ben halledrim dedim eşimin kızkardeşini arayıp ona yaptıklarını yanlış olduğunu anlatmasnı bizim yeni evli olduğumuzu bu davranısın eşimle aramda probleme sebeb olacağını uygun dille anlatmasını istedim eğer ben sylersem daha yanlış anlaşılır sen anlat dedim görümce tamam dedi ve konuşmuş şimdi ben çağırmadan gelemiyolar ama ben yinede fazla yüz vemiyorum ne olur ne olmaz diye sende böyle bir tedbir al canım sıkıntı yaşama

Aman Allah yardımcın olsun valla gülce kıs, çekilmez aaaa,
Eşim Allahtan öyle durumlarda hemen kendi fikriymiş gibi gerek yok gelmene der, bişey oldumu kendisi kızar falan, onlarda eşime ses çıkaramazlar zaten.
bana da laf söyletmez ama onlara beni, bana onları kendisi idare eder yani, yoksa bende çok asabiyimdir yapılmasını istemediğim şey ısrarla yapılırsa çıldırırım, onlara bişey diyemem kendi kendimi yerim bu sefer.
Artık duymazdan görmezden geleceksin canım ozaman, yapacak bişey yok, sıkma kendini.

X