2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

tünaydın kızlar,iyi öğleden sonraları
bakıyorum anneler gelmeye başlamış ne güzel,benimki doğum yapınca gelirim diyor benimde işime geliyor çünki koskoca evde kadını yatıracak yer kalmadı 2 odayı kızlar aldı zatenhihoyyyt
benim kızın odası da bugün itibari ile bitti sayılır halısınıda yaydık,sadece nazar boncuğu almıştım onuda duvara asıcaz ondan sonra kızımı bekliycez artık:teytey:
kuzi cim günaydın canım bacağındaki şişme ve ağrıları dr.una söyle mutlaka şişme eğer aşırıysa hemen albüm testi istiyorlar damardaki ağrılar ise varis e işaret ediyormuş,dr kontrolüne ve sağlık ocağına gittiğimde bu ikisini mutlaka kontrol ediyorlar,aman sende ihmal etme canım.

kıslar ben geldim nasılsınız herkes iyidir işallah dr a gidenler varmıydı dün falan işallah herkesin durumu iyidir benimde zamanım çok azaldı bu perşembe son kontrolüm var sonrası için dr gün vericek sezeryan için bana kalırsa cuma diyecek sanırsam bakalım beleyip görücz buarada geceleri artık hiç uyuyamıyorum sürekli ağrılarım oluyor şu bir haftayıda atlatssakta hayırlısı ile bebişimi kucağım a alsam

slm kızlar...kuzi ates basması bende de oluyo daha kaloriferi hiç yakmadım uzun kollu bişiyde hiç giymedim şimdiye kadar...gülce ne kadar daha calıscaksın...inaysa sekerinde problem yoksa ocaga kadar beklesen olmuyo mu?benimde insülin ignem cok az kalmıs salı alıcam az az yiyorum dozu düşürdüm yürüdüm az önce geldim ....sana bir ampül ne kadar yetiyo ben humulin R kullanıyorun sen hangisinde kullanıyorsun....birde benim bacaklarım morarıyor igneden sende de var mı böyle bir durum....

Sağol Talyacım, başka yerlerimdeki şişlikler normal boyutlarda ama dediğim gibi sol ayağımda bir anormallik var, doktora sormam şart oldu zaten.

Hayırlı olsun odanız güle güle kullanın, resimlerini de eklede bakalım.

inaysa cım bende artık geceleri hiç uyuyamıyorum gece 2-3 bu saatlerde ben temizlik yada ütü yapıyorum yorulayımda deliksiz uyuyabileyim diye.
bende cuma günü gidicem kontrole büyük ihtimalle o gün sezeryan için gün verecek hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
montesori sende ateş basması oluyor benimde tam aksine donuyorum resmen.evden çıkıp arabaya binene kadar dişlerim takırdıyor bi 5 dk.kendime gelemiyorum,geçen senelerde evde kışın kolsuz gezen ben yün kazaklarla oturur oldum ayağımda patikler öyle geziniyorum valla:sm_confused:

Montesori aynen bende hala kısa kollularla geziyorum, henüz kazak giydiğim görülmedi. Allah yardımcın olsun canım ya, ne eziyet çektin sende valla

sağol kuzicim allaha şükür bitirdik artık çantamızda hazır artık NAZ ımızı bekliyoruz allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin,eli ayağı düzgün olsun inşallah
resimleri eklerim tabiki ama formlara bakıyorum 3-5 tane konu kalmış diğerleri nerde kuzum örneğin ekinsu açmıştı bi ara hastane çantası ile ilgili ama ben göremedim büyük ihtimalle başka bir yere taşıdılar ve ben bulamıyorumdur o kadar uzak kaldımki foruma kesin kaçırdım.

kızlar ben çıkıyorum biraz yürüyüş yapıcaz eşimle gelince görüşürüz

talya canım naz ın odasını güle güle kullanırsınız inşallah içinde sağlıkla büyüsüna.s.montesori bugün evdesin yanlış görmüyorum dimisengözlerimebaksanabcanım ben 30 aralıkta izne ayrılıcam ama valla 2 hafta 2 ay gibi gözümde büyüyo:çok üzgünüm:bende o menopozlulardanım dışarı çıktığımızda eşim diyo herkes bize bakıyo biraz kalın giy :roflol:

merabalar hanımlar:))
ayy ağrı sızı demeyin ben de kötüyüm özellikle bu uyu uyan durumlarından migrenim tavan yapmış durumda,bi de akşama arkadaşlar çağırdı doğurmadan bi görelim seni die!!umarım geçer birazcık:))
ben kimse gelmesin istiorum kızlar özellikle teyzem çünkü o pimpirik yapçak herşeye karışçak zaten marta kadar kalırım dio kafayı yiyeceğim ..benim kayınvalidem beni tanır,sinir olduğum şeyleri yapmaz,oturur tv seyreder ama teyzem dır dır hiç bitmez anlatacakları..yıllardır kaçtım, telefonu kapattım gerekince ,hatta evlendikten soona balayından gelince 2 .gün kovdum evden o dereceyiz yani ama şimdi napçam bilmiorum???Allah bana yardım etsin doğumdan diil de ondan korkuorum!!biz kavga ettikçe kociş de arada kalıo,o da başladı kasılmaya valla..offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!

canım şekerimde problem hala devam ediyor zaten sezeryan normal zamaından önce yapılıyor yani kırkıncı hafta zaten beklenmiyor şeker problemi olanlarda son iki hafta çok riskli o yüzden iki hafta önce alıyorlarmış canım
ben hem humulin r hemde n kullanıyorum iki çeşit benim ilk başlarda morarma yapıyordu bacaklarım şimdi alıştılar galiba benim dozlarım yüksek canım o yüzden az gidyor br ampul

gülce evdeyimde az önce geldim dısardan:))
kuzi sorma yaa cok cektim neyse az kaldı....
inaysa bende 2 ocakta 38 haftalık olucam aralık olsun istemiyorum ama doktor 200 ü görünce kap bavulu gel dedi benimde tarih muallakta...benimde diyabete cuma gitmem lazım ama yarın arıcam acil gidicem cünkü insülin dozunu ayarlayımıyorum 10 doz vuruluyorum yemek öncesi bazen 180 oluyo bazen 70 gariplik var konuscam doktorla.....
inaysa allah yardımcın olsun kardesim yaaa birde logusalıkta daha hassas olcaksın....tüh olan eşine olcak....
benim annemde geldiginde mutfaktan cıkmaz eşimi şımartıp durur sevdiği zahmetli ne kadar yemek varsa yapar annem mutfaktan zaman kalırsa da bakar artık bebege:)))

montesori yakından dahada yakışıklı valla eşim bile bayılıyo:roflol::roflol:benim 2 yıl bitti evleneli sebepsiz infertilite canım sorun yok ama olmuyodu bebişimiz senağlama

şu yakışıklı?doktora ben de bakim bi kasım annelerini okumaya dalmışım..40 ı çıkanlarda bi heyecan var:))

eşinde bayılıyosa vardır bir hikmeti:)))aman aman cok aramamıssın kızını ...nice bekleyenler var gülce arkadasım 8 yıllık evli hamile kalıyo 3. ayda düşükle sonuclanıyo 4 tane düşüğü var ve cok mutsuz...kendi mutlulugumu bile paylasamıyorum onunla....

montesori bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alalımda artık 38 yada 40 farketmez valla benim annem benden başkasını düşünmz eşimin anneside eşime düşkün herkes iki ay kalıcak en az hasarla atlatablsek bu zamanları ben zaten çok asabi biriyim loğusalıkta kimbilir ne olurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…