2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

nazo maşallah kızınaa.s.canım su içmekte işkence valla wc den çıkamıyosunki benim dr.diyo ama ben 1.5lt zorla içiyorum :içelim:

sorma şekerim yaaa deli olucam wc yüzünden dakka başo gidiyorum bide benim çok fena tam yapıyorum çıkıcam yine devam sanırım hepsini birden yapamıyorum öfff çok sinir bozucu yapsamda bi iki dakka öylesine oturuyorum :))) devamı gelsin die

Selam hanımlar.Ay valla hepimizde aynı sorunlar sancılar,mide yanmaları,tuvaletten çıkamıyoruz:)Gece 3 kere kalktım tuvalete!ya bugün bi arkadaşım bana sordu aklıma takıldı ben de size sorayım istiyorum.SGK anlaşmalı özel hastanelere gittiğinizde muayene ücreti ödüyoruz.Eczaneye ilaç almaya gittiğimizde de tekrar muayene üceti 10 ytl alıyolar.Yani iki kere üst üste muayene ücreti ödemiş oluyoruz.Ben bu sağlık prosedürlerini hiç anlamıyorum.

nazobülo gözün aydın çok sevindim ii haberlerle gelmişsin

ubb şekerinin ve bebişinin ii olmasına sevindim seninde gözün aydın

kızlar az daha sıkın dişinizi hepsi geçecek bunların bu seferde başka başka dertlerimiz başlayacak allah dermansız dert vermsin kimseye..

ben eşime her hıçkırdığında sölyrm bana dediği şey bütün gün mü hıçkırıyo bu çocuk ama çok şükür ki sizde de baya oluyomuşuz bende soracaktım ii oldu

evet pembe panter bencede çok saçma bişi geçen demir ilacım bitmişti sağlık ocağında yazdırdım eczaneye gittim 37 ytl istediler tabi ben şok kaldım bakıyrm kadının suratına sordum işte 3 kere hastaneye gittiğim için 10 ytlden 30 ytl aldılar hem hastaneye hemde eczaneye ayrı para ver ama devlet alıyomuş bu parayı eczane biz almıyoruz dedi

Aynı şey benim de başıma geldi canım kan ilacımı alırken.Ben de sağlık ocağında yazdırdım.Ama tabi ki konrtollerim özelde olduğu için 10 ytl daha aldılar.Evet ben de şimdi araştırdım biraz.Bu 10 ytl yi devlet alıyormuş.Hatta kontroller bile sisteme muayene olarak işleniyormuş.Yani hastanede ücret almasalar bile eczenede ilaç alırken ödücekmişiz.

gunaydinlar.....
zeynep hele sukur geldin arkadasim dun gece iyi kaynatmisiniz?
yok güzelim ya ben kaynatanlar arasında yoktum malesef
canım çok yanıyordu uyuyamadım size baktım kimse yoktu bende sedaya merak etmesin diye cvp yazdım ve çıktım
anlayacağın arkadaşım ekip dağıldı iyice
halimi bi görsen korkarsın valla gören şok oluyor acaba herkes benim gibi mi diye merak ediyorum her ne kadar etrafımda ki insanları germemek için canımın yandığını göstermek istemesemde belli oluyor
herkesde kafasına göre kızıyor eni sonu sezeryan olucan niye bu kadar çile çekesin git konuş alsın bi an önce diyor biraz da ona canım sıkıldı daha 36 haftalığız teklifi bile deli ediyor beni

Kızlar merhaba..Ben 34 haftalık hamileyim..Annemle babam geldiler yanıma,babam pinpirikli nolur nolmaz diye..Annem biraz zor bi kadın,her konuda çok yardımcı ama...Oldukça zor..Asla ters cvp vermiyceksin,ne derse tamam diyceksin!Hata yapmıycaksın..Şaka dahi olsa yapacağın şakaya çok dikkat ediceksin..Asla o'na karşılık vermiyceksin,kesinlikle tartışmıycaksın..Herneyse..Bugün markete gittik..Ben kozmetiklerle ilgilenirken annem sıkıldı,ben yavaş yavaş yürüyorum dedi..Baktım evin kapısının önüne gelmiş,bekliyor..Ben de kapris yapayım dedim,neden beni bırakıp gidiyosun anne diye çıkıştım..Bekleseydin ben hamileyim vs..Annem şöyle dedi''Ben buraya senin hizmetçiliğini yapmaya geldim minnet etmelisin bana sakın kapris yapma vs..Tartışma büyüdü,saatlerce ağladı..Ki asla saygısız bir cümle kurmadım!!!Bavulunu toplayıp gitmeye kalktı..Sadece anneme karşı geldim,cvp verdim diyeydi bütün bu olanlar..Şu anda bana küs yan odada..Senin yemeğini yemiyorum dedi..Falan filan.Babam çok üzüldü..Ben annemle yıllardır büyük tartışmalar yaşadım..Lütfen Allah ım kızımla böyle olmak istemiyorum..Anlayışlı sabırlı bir anne olmak istiyorum..Hata bende mi acaba kızlar?Acaba hep sabır mı dilemeliyim ama kendimi tutamıyorum çok üzülüyorum(

slm kıslar gördüğüm kadarıyla herkes iyi annem geldi bizde bugün ona alışverişe çıktık hırka penye falan aldık ona akşamı ettik gene

lajoconde aslında sen haklısın ama anneinde huyu böyleymiş be güzelim sen sakın stres yapıp kendini üzme bebeğinde seninle sıkıntıya girmesin işallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına sen tamda istediğin gibi annne olursun

İnaysacım gözün aydın, annen geldi en sonunda:))))
Lajoconde, tatlım sende takma kafana.Sonuçta annenin yapısı öyleymiş.Ama bence keşke gelmeselermiş diyesi geliyor insanın.Sen boşver, bebişini düşün.Bence çok iyi bir anne olacaksın sen kızına.

selam kızlar,nasılsınız,umarım hekes iyidir.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık.ben bütün bayram boyunca yattım feci halde grip olmuşum yeni yeni kendime geldim ve hemen foruma baktım kimler ne durumda çok merak ediyorum sezeryan olupta tarihi belli olan varmı aranızda.benim sezeryan olacağı kesinleşti cuma günü dr.umla konuşup bebişimin gidişhatına göre tarih belirliycez.bakalım hayırlısı olsun ben normal doğum çok istemiştim aslında biliyorsunuz ama son 1 aydır nefes darlığı problemi yaşıyorum bu sebepten dr.um normal doğum olmaz dedi.
kızlar bizim bilg.sürekli bozulduğu için artık foruma çokça katılamıyorum ama kalbim sizlerle inanın.

LAJOCONDE üzme canım kendini annenin huyu böyleymiş zaten idare ediceksin her davranışını konuşmana dikkat etmek helede annen olunca daha zor ama moralini bozmamak için dikkat ediceksin canım sarılıp öp bence dahada büyütmesina.s. talya canım arada girde haberimiz olsun kim doğurdu ne durumda kaydirigubbakcemile3

Umarım..Gözlerim doluyor,çok iyi anlaşamak istiyorumkızımla..Sevgi dolu bir anne olmak istiyorum..Annem herzaman çok sertti..Ben öyle olmak istemiyorum.Korkuyorum anneme benzemekten

inaysa annen gelmiş gözünaydın kaydirigubbakcemile5kayınvaliden hala sendemi sendeyse kötükedihüsogönderseydin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok çabaladım inaysa..Aman ağlayıp kızıma stress olmasın diye..Nefesler aldım..Bi de eşime de belli etmemek için..Ne kadar iyi insan da olsalar eşlere bu konuda taviz verilmemeli diyorum,sonra azcık canı sıkıldı mı burnunun ucuna koyveriniyor senin annen de böyle diye.Ne olursa olsun o benim annem...Anlaşamasak da benim üzerimde emeği var

saolasın elacım..Yok barıştım,öptüm..Ama üzülüyorum işte..Kayınvalidemin görümcemle ilişkisine bakıyorum kadın çıldırıyor kızı için..Kızı o kadar çirkin cvplar veriyor ona rağmen çok anlayışlı sevgi dolu..Ama zaten annemin sinirleri de çok zayıf,bu yüzden tedavi de gördü..Sürekli strese bağlı rahatsızlıklar geçiriyor..Neyse hayırlısıyla ben de kzımı kucağıma alayım da.İnşallah kızımla aram çok iyi olur

iyi geceler.sanırım bu gece kimse yok.benimde uykum kaçtı bir bakayım dedim.tv de izleyemiyorum eşim bugün sabaha kadar belgesel izler artık.belgesel izlemekten bir hal oldum.

oğlum bugün çok hareketliydi resmen ayağını hissettik.sonra eşim kameraya kaydedelim dedi.kamerayı çalıştırdık bu defa inadı tuttu hiç hareket etmedi.sonra müzik açıp göbeğime yakınlaştırdık bir hareketlendi ama nasıl komikti ya.müziğe göre ritim tutuyordu sanki.

pazar gününün ilk günaydnı benden kıslar hepinize bebişlerinizle sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum :)
ela gülce evet kayınvalidelerde bende hala subata kdar kalmayı düşünüyolar belki annem geldi diye vazgeçerler kalmaktan bende bişey sölemek istemiyorum normalde marta kadar kalıcaklardı annem gelince şubata çektiler doğuma bizim gelinlerin hepsi gelicek bu durumda dahada erken gidebilirler :))))))

bebeişlerinizle iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın herkese......

Doğuma yaklaştıkça benim endişelerim çooookkk arttı, yeni takıntım ya benim suyum azaldıysa hatta bittiyse ne olacak. Doktora cmt gitcem o vakte kadar oğluma bişey olursa diye çok korkuyorum..Suyumun azaldığını anlamanın yolu var mı? azaldıysa veya bittiyse bişey olur mu?
Haraketleri çok yavaşladı, minik minik, az az haraket ediyor, biliyorum yeri daraldı o yüzden ama benim aklıma bin türlü şey geliyor.. Ben galiba biraz pinpirikli bir anne olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…