2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydın kızlar nasılsızın bakiiiiiiiiim....oooo inaysa ne güzel annen gelmiş benim annem istanbul da ama doguma bir gün kala gelcek dünde aradı bak agırlastıysan geliyim diyeama öle yarım agızkaydirigubbakcemile3yok dedim kus gibiyim...bizde eşimle beşigin içine idastan yatak aldık 125 ytl ye ....funna baby dende cok begendigim uyku setini aldım ama bir hafta sonra gelcek halıları verdim yıkamaya persembe gelcek dogumdan 5 gün önce de temizkilçi geldi mi bitti işim...hava da güzele benziyo kahvaltımı yapıyım cıkıcam yürümeye....ekinsu ,gülce nbr...
sheeda bende doktora ne zaman nst ye baglancam dedim hareketleri yavaslayınca bebegin dedi aynı tedirginlikler bende de var azaldı gibi hareketleri ben cuma gidicem oglumu görmeye.....

ayyy yarın 36 haftalık oluyorum baby tickerlere bakmak sinirlerimi bozuyo :çok üzgünüm:heyecanlandırıyo beni....ben hamileliği cok sevdim dogurmasam olmaz mı:1closedeyes:waterfull beni 20.haftaya ışınlayabilir misin:roflol:ben o haftayı cok sevmiştim oglumun ilk hareketleri beni çok duygulandırmıstı

sedacım nasılsın arkadaşım bayram nasıl geçti
il dışından kardeşim geldi canım onunla ilgilendim bayramda merak etmişsin sağol
sende durumlar nasıl

iyiym canım nasıl olim işte evde deilim annemlerdeyim iki gündür sanırım yarın evde olucam burda sohbttten pek giremiyorum
merak ettim valla alıştım zaten isimlere birini iki gün görmeyince hemen gözler arar oluyo ii olmanada ayrıca sevindim cnm aman ii olalım dimi hepinizi çokkk öpüyorum kızlar görüşmek üzeree

günaydın kızlar sheda endişelenme canım rahat olmaya çalış
montesori sende hoşsun kız 20.haftaya dönüp bi 20 hafta daha aç mı gezicen doğurda rahat rahat yemek ye :)))

herkes gitmiş:çok üzgünüm:montesori atom karıncagibisin valla maşşallahoğlunun yatağınıda almışsın güle güle kullan canım benim annemde karşıda oturuyo(avrupa yakasında) geldi kızkardeşimle 2 gün kaldı gitti valla kendimi boşlukta hissediyorumbenneyaptımki

güzel bir istanbul öğleninden bir merhaba da benden kızlar.
benim annem istanbulda olmasına rağmen yarından itibaren bende kalmaya geliyor, sağolsun bana hep çok yardım etmişdir.:dance:

nazlıcan ne güzel anne gelcek sende rahat edersin yanlış hatırlamıyosam sen bu hafta perşembe gününe kadar çalışcaktın evde dinlenirsinde:jeyyar:

Selam herkese, bakıyorum herkes iyi maşallah.
kayınvalidem bu sabah durup dururken, yüzüne lohusalık çökmüş dedi ne demekse, az kaldı galiba hadi hayırlısı diyo, korktum yaw.

Birde benim yüzüme ara ara bir ateş basıyo, resmen beynimden ensemden çıkıyo kızgın kızgın sizde de varmı böyle bişey,
dün Muro'ya gittim, güzeldi fena değildi ama reklamlarda gösterdikleri bir kaç şeyi kesmişler filmde nedense,
bebişimde film boyunca bir yerleşemedi yerine ayaklarıyla yanlara çalışıyo, elleriyle aşağıdan tünel kazıyo, bir saniye durmadı, sinema salonunda millet montlarıyla otururken ben terden su gibi oldum, menopoz böyle bişey demekki, işimiz var valla

iyilik canım ne olsun oturuyorum öyle, canım dışarı çıkmak istiyo ama çok zorlanıyorum artık yürürken o yüzden gözüm yemiyo.

sen nasılsın

ay canım aynı sıkıntılar bendede var benim boynumdan yüzüme sanki ateş basıyo ayrıca sol yanıma yatıncada oluyokafamçokkarıştı 2 gecedir uyuyamıyorum nereye yatsam tekme atıyo sırt üstüde yatsam nefes alamıyorum belim ağrıyo CADIARZUbende bu sabah kalktım burnum şişmiş kaydirigubbakcemile3eşimde gülüyo annemi aradım son aylar dudaklarında şişicek demesinmi:roflol::roflol:seninde öyledir bekli lohusalık yüzüa.s

Aynen aynen valla benim bir haftadır yüzüm gözüm şiş zaten, kabak gibi yusyuvarlak oldum,
ha benim özellikle sol ayağım acayip şişiyo birkaç haftadır, üzerindeki damarlar sızlıyo, elleyince acıyo üzerine basınca acıyo, aynı Fred Çakmaktaşın ayağı gibi kocaman:)), sağ ayağımda şiş ama okadar değil, şişmesi neyse de ağrı niye yapıyo onu anlamadım.
doktora gidince sorayım bakiyim.

kuzi valla bende evdeyim çıkmıcam dışarı yarın iş var zaten ay ağırlaşıyoruz ice senin tadilat bittimi?sen kayınvalidenlemi oturuyosun:uhm:beni hastaneden aradılar dr.19 yokmuş 18 gelirmisiniz diye sen karar verdinmi ne zaman kontrol

Benim tadilat bitmedi de bayram nedeniyle ara verdi ustalar, yarın yine devam edecekler, kayınvalidem alt katımda oturuyo, ben aramadım daha erken diye ama 19 yada 20'si demişti, yarın arıyayım bari bende. 20'sini tercih ederim belki cumartesi'ye geliyo işten izin almak derdi olmaz enazından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…