2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Aaa şu hıçkırık sorunu bi bende var sanıyodum valla, günde 2-3 defa oluyo benimkinde de, ama çokkk rahatsız oluyorum, bir başladımı 10-15 dakika sürüyo, sürekli pıt pıt pıt, elli şekle giriyorum geçsin diye yok.
Bende biz hıçkırık zannediyoruz ama acaba bebekte bir rahatsızlıkmı var diye çok endişelendim. doktor normal diyo, sizde de varsa ozaman gerçekten normal demekki oh içim rahatladı.

merhaba güzel koca göbekli ocak anneleri ve melekleri....hihoyyytya kızlar benimde bacakaralarım ağrıyo kemiklerimmi açılıyo acaba bazende alta vuran ağrılarım oluyo :çok üzgünüm:

kızlar çok sağolun endişelerim boşunaymış demek, ben de kuzi gibi bebekte bi rahatsızlık var zannediyordum..

uzuzn beyaz bulut, bebişine sevindim, maşallah kocaman olmuş hayatım seninki de.Senin durumunda iyiymiş, o da güzel, şu son günleri sağlıkla geçirelim inşallah hepimiz.

merabalar hanımlar:))
güneşli ama buz gibi kastamonudan da selamlar:))
gece ben de uyuyamıorum doğru düzgün ,özellikle şu regl ağrısı benzeri ağrı beni kesio!!
hıçkırık olsun kızlar bebişlerimizin ciğerleri ii durumda onu gösterio bize,biz çook eğleniorus o hıçkırırken,bazen numaradan ben de ona eşlik ediorum:))
ben daha bi bağlanmaya başladım arkadaşlar kızıma,hareketlerini aşkla seyrettiğimi farkediorum,sizde de bi farklı duygular oluşuo mu??

evet evet ben de aynen öyle çok farklı duygular hissetmeye başladım, doğuma yaklaştıkça daha çok bağlanıyorum oğluma ,eskiden eşim seviyo musun oğlunu diye sorduğunda , daha tanımıyorum ki diyordum artık seviyorum hatta çok seviyorum ... O benim yakışıklı oğlum hihoyyyt

birinden daha duymak biraz rahatlattı beni acaba ben daha önce sevmio muydum gibi absürt şeyler düşünmeye başlamıştım,teşekkürler:))
Allah hepimize yardım etsin ,alalım bebeklerimizi kucaklarımıza sağ salim:))

yok özlemcim ben gezmiyorum:)))))
herkes evde olunca yemek faslı var, şu tatil bir bitse demeye başlayacağım nerdeyse:))))

Selam arkadaşlar bende ocak annesi olacağım.Bugün 36 haftalık oldu kızım.Bende reflüden dolayı uyuyamıyorum.Sizde de mide yanması sorunu oluyormu?

selam kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun:))
herkes iyi gözüküyor. zamansız gelen bebeğimiz yok çok şükür...
dekaraca hoşgeldin..
özlem kağanın sepeti çok güzelmiş.sağlıkla yatsın inşallah içinde..

hava kötü ama herkes geziyo galiba fisfisfiskızkardeşim bana kırmızı kurdaleli taç almış ay çok hoşuma gittisırnaşık şey terlik ve emzirme atleti aldımmı tamamdır çantam:dance:

merhabalar hanımlar
gece uykusuzluğ bende de var deli olcam aynen regl sancısı gibi gaz sancısı çekiyorum doktor tek yapacağım şeyin akşamları salata ve meyve yemiycem yani gaz yapan gıdaları gün içinde tüketicem bol su içip dolaşıcam dikkat etsemde oluyo ve meyve dayanamadığım şey salatada öyle oturup koca tabak yiyprum akşamlarıda canım hep meyve istiyo
dünkü kontrolde sancım az çıktı yine alttan muayne etti elle neyseki açılma falan yok bebiş 2650 olmuş sanırım ancak 3 kilo olarak doğucak ve bu gidişle normal gelmezse 38de sezaryenle alıcak gibi bakalım beklemedeyiz herşey muallak hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…