2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm nazlıcan ...daha yatmadım arkadaslarla dısarı yemege cıkmıstık ordan da lunaparka gittikkaydirigubbakcemile2cok eglendik ben sadece atlı karıncaya binebildim :çok üzgünüm:öbürlerine görevli almadı beni:mymeka:az önce geldik cay içmiştim uykum kactı...beşiğimiz 10 gün sonra gelcek foto eklerim o zaman...sen nasılsın oglun napıyo...bizim ki actı camasır makinesinikaydirigubbakcemile3

benimki yoruldu heralde filiz teyzesi bizde dışardaydık bu gece aroga gittik ben göbeğimi hoplata hoplata gülerken o da sıkma programındaydı seninki misali.bende sabah geç kalkınca uyuyamadım hala.ne güzel yapmışsın lunaparka gitmekle ben en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum walla birbuçuk yıl oldu belki

slm montesoricim slm nazlıcan valla cnm aslında benimde pek problem var sayılmaz ben uyumakta zorlanıyorum yani geceleri çok geç uyuyorum ama gündüzde geç kalkıyorum.yani aslında ihtiyacımın üzerinde uyuyorum tek sorunum dalmak.çok şükür benden kötü durumda olan arkadaşlar var Allah onların yardımcısı olsun valla uykusuzluk zor gerçekten.

seda uykunu alıyorsan problem yok...
nazlıcan bizde 3 gün önce arog a gittik hiç begenmedim ikinci yarıda cıkıcaktım arkada oldugumuzdan cıkamadık maç sahnesinde patladım sıkıntıdan...sen begendin mi...

bende lavabo dısında deliksiz uyuyorum...nazlıcan gülüncek bişiy yoktu sana kesin nilsu dan bulaşmıstır gülücükler...

sedacım nasılsın arkadaşım bayram nasıl geçti
il dışından kardeşim geldi canım onunla ilgilendim bayramda merak etmişsin sağol
sende durumlar nasıl

herkese iyi geceler

ne güzel uyuyabiliyorsunuz maşallah
ben zombi gibi oldum iki yada üç saat uyuyorum onun dışında ruh gibi evde dolaşıyorum

dün sabah hastaneye gittim kızım iyi her zamanki gibi aşağıda dr um boyna sancın falan oluyormu diye sordu allahtan nstde sancı çıkmadıda alttan muayneden yırttım
prensesim 2410 gr olmuş
diyabet doktoruda içime su serpti şekerimde iyi gidiyormuş .
hastane çıkışı havuzlu hana gittik kızımın kalan eksiklerini aldım ordamda şark hana gittik bebek şekeri için malzeme aldım bakalım becere bilecek miyim

montesori bugün senin kulaklarını8 çınlattım eşime eşinin beşik almadığını söyledim.demekki sizde belkide aynı saatlerde beşik alıyordunuz iyi günlerde kullansın pinponetin sağlıkla yatsın içinde

ekinsu yatak daki esaret günlerinin bittiğine sevindim

özlem sepetinini iyi günlerde kullan canım
nazübülö bebek odan çok güzel allah ağız tadıyla bebişini büyütmeyi nasip etsinm

Günaydın kızlar gece kaynatmışsınız yine benim bebişde benim midemi kaynattı gece valla kaç kez uyandım hep karnımda çok ağrıdı başladık artık

kızlar benim oğlum çok hıçkırıyor sizinkilerde de oluyor mu?? Günde 3'ü buluyo , genelde ben bişeyler yedikten 20 dk sonra falan başlıyor bazen gece oluyor hıçkırığı uykudan uyandırıyor beni ... Bi sorun mu var acaba diye endişeleniyorum

sheeda endiselenme canim,artik bebisin buyudu annesi hareketleri de hickiriklari da daha belli oluyor...bende de oluyor yemeklerden sonra..gayet normal bence ama sen icim rahat etsin diyorsan dr a bir sor..

X