2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar iyi dilekleriniz için sagolun ...en güzelleri sizin bebişlerinizin olsun dicem ama zaten onların beşikleri var ve güzel sona sadece ben kalmıstım:)))
yok artık dogumdan sonra gezmicem oturcam evde...
yarında dısarda cok işim var birde halıları yıkamaya vericem onları alıcaklar bir hafta da getircekler....
gülce nbr...
bende merak ettim ekinsu yu nazo da gitcekti galiba....
blooms bebegin sepetinin üstüne fatih te örtü diktirmiştin ya kaca diktirdin canım...

özlem haklısın canım milletin dogum hikayelerini okurken cok uzak gelirdi bana şimdi kurbanlık koyun gibi sıra bizde...ama kızlar ben önceden heyecanlıydım şimdi heyecan ve korku var bende....

Kızlar ben geldim, dr herşey yolunda artık yatma dedi çok yorulma ama sürekli yatma artık sende bebekte gereksiz yere yağlanmayın dedi:) Oğluşum 3150 gr 51 cm olmuş, dr artık doğabilir kilosu gayet iyi dedi haftaya cumartesiye kadar bir şey olmaz ise cumartesi görüşelim tekrar dedi, bu arada doktora doğar doğmaz sünnet ettirelimmi dedik doktorda evet dedi ama ben vazgeçtim kıyamadım kızlar daha yeni doğmuş yeni gelmiş dünyaya bile bile bir yerini kestiremem içim cız etti kıyamam ben ona minicik bebek, büyüsün anestezi ile falan yine anlamadan yaptırırız

merhabalar kızlar

özlemcim bebiişin ismiyle yaşasın beşiğinide güle güle kullanın

ekinsu cnm ne yaptın ne dedi drun bebiş nasıl??

bende gittim bugün dra bebişim 3.350 gr olmuş dr böle giderse 4 kilo olabilir belki geçer bile dedi şimdilik normal doğum ama kilosuna göre sezeryan olma ihtimali var eğer iri olursa sezeryan olucak 1 hafta sonra tekrar gidicem doplleere giricem bebişin kordonuna bakacak normal doğuma uygun mu die yani boynuna dolanık mı die şimdilik böle kızlar umarım herks hayırlı haberlerle gelir

gözün aydın cnm çok sevindim senin adına ohh ne güzel yatmayacakmışsın da ama dikkat etmek gerekiyo tabi buna da şükür cnm maşşallah paşana nazar değmesin

barclicim maşallah senin kız bizim oğlanı geçmiş

özlemcim beşiğiniz çok güzel güle güle kullanın

özlem haklısın canım milletin dogum hikayelerini okurken cok uzak gelirdi bana şimdi kurbanlık koyun gibi sıra bizde...ama kızlar ben önceden heyecanlıydım şimdi heyecan ve korku var bende....

aynen ya bende oyleyım ama kurbanlık koyun benzetmesı cok hosuma gıttı kaydirigubbakcemile3

ya benım sankı adet gorecekmıs gıbı agrılarım basladı su 3 gundur canıma okuyor gunde 3-4 kez oluyor kısa surup gecıyor bırde vajınamda garıp bı agrı var cok canımı yakıyor nıyekı yaa

boyle bısey yasayan varmı

barclicim maşallah senin kız bizim oğlanı geçmiş

özlemcim beşiğiniz çok güzel güle güle kullanın

valla cnm bende şaşırdım bu kadar beklemiyodum 10 gün önce 2.900'dü ben en fazla alsa alsa 200 gr alır dedim ama öle olmadı belli olmaz senin oğlan son bi hamle yapar belki

özlemcim bahsettiğin ağrıların aynısı bende de var bunlar normal sadece dikkat et kendine

filizcim sende güle güle kullan paşanın yatağını sonunda ikna olmuş eşin çok şükür

selam:)
barcli,ekinsu ohh valla atlattınız maşallah hamileliği..
ben daha hiç doğuracakmış gibi hissetmiorum çok küçük sanki daha,bi kaç ay varmış gibi??
montesoricim güle güle kullanın canım yatağınızı:))
özlemcim o ağrılar doğum sancısıymış,hazırlanıolar yani:))

e ama canım benım için daha erken degılmı daha 33 haftadayız

barcli ekinsu güzel haberlerle gelmişsiniz çok şükür.Maşallah kızlar bebişler topaç topaç doğcak görünüşe göre:)Allahım en hayırlı doğumları nasip etsin hepimize.

Ekinsu Barcli MAŞALLAH bebeklerinize kızlar yazık daha tutmayın onları içerde nasıl doğuracaksınız:)))

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun valla bloomscum bizim hanımefendinin rahatı ii galiba gelmeye daha niyeti yok gibi

e ama canım benım için daha erken degılmı daha 33 haftadayız

canım sayısı ve uzunluğu önemli die okudum yani kısa kısa ,günde bikaç tane ağrı vucudu hazırlıomuş.ama tabi doktoruna danış o söyler doğrusunu, ben senden 3 hafta falan öndeyim uzun süren regl ağrısı benzeri ağrılarım oluo salıdan önce gidemiorum hastaneye ama gidince sorarım senin haftan için olan normalidesüprizzzzz

Kızlar hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için darısı başınıza

özlemcim tarif ettiğin şeylerin aynısı bende de var hatta bugün doktora sordum onlar doğuma hazırlık için vucut hazırlıyor kendini dedi

Bloomscum benim doktorda dedi gelse artık iyi olur çok büyürse doğum zor olur dedi sen yatınca bebeğe yaramış iyi büyümüş dedi rahatı iyi beyefendinin dedi güldü hatta:)

SAOL CANIM BENIMDE SALI KONTROLUM VAR YINEDE COKKKKKKKKKK TESEKKUR EDERIMMMa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…