2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bravo şekerim ne diyim :))) benim hafıza ayıfladığından :)))
yine o kattadır belki ben bayram olduğu için üst katta girdim
bugün görcem bakalı kan almayla nst nereyi yapmışlar yine ordadır hemşireler orda ya

oo herkese selam kıslar maşallah bugün döktörmüşssünüz özlemcim kaanın sepetine bayıldımm bende onlardan bakmıştım ama izmitte uygun fiyata bulamamıştık sonrada park yatak aldım 1 yaşına kadar kuollansın diye çünkü 1 yaşında odasını hazırlamayı düşünüyorum ben bizim evimiz küçük olduğundan ona ayrıca oda açamadık henüz

kıslar ben sezeryan olucam tıp fakültesinde bizim doğum bile nerden baksan 1000 ytl ye patlıyormuş normalde sigorta karşılıyor ama benim dr prof olduğundan ayrıca para alıyormuş bana söylenen bu bende bu hafta sorup öğrenicem

slm kızlar ...dur iyice bakıyım sengözlerimebaksanabvar mı doguran....yooookkk...
bende sabahtan beri sokaklardayım nautilus tepe home dan ogluma yatak aldık sonunda benim kociş koynumuzda yatamıcagına inandı:mymeka:ama bu sefer de demez mi ayrı odası olsun oda yapsak 1 aydan evvel gelmez ...küçük odamda yeşil bir kanepe ve krem bir dolabım vardı orayı oglumuza oda yapmaya karar verdik ...dolabun renginde beşik aldım tepeden fiyatı 350 cok uygun geldi bana...içine yatak bakıyorum şimdi orda yatak 190 ytl idi yatası aradım orda da aynı cilekte 80 ytl ama ebatları uymuyo kızlar 70-140 ebatında yatak alan var mı kaca aldınız...funna babyden de uyku seti alıcamhttp://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=167&kampanya=&model=Farm
yoruldum bugun yarın halledicem işleri cibinlik bebek lambası ve halı da bakıcam cok işim var yarın cok...
özlem sepetiniz cok güzel...
ctc merak ettim aldıklarını foto koyarsın bakarız....

sabah gayet iyiydi canım annemler gelicek bugün onlara tatlı tuzlu bişeyler hazırladım tabi ara öğündede biraz yedim doğal olarak öğlen azdı şekerim bakalım akşam kaç olucak valla bende yarından itibaren aç dolaşıcam gerekirse

Montesori hayırlı olsun bebişinin yatağı benim sepette çarşamba günü gelicek..

Gez bakalım tadını çıkar bugünlerinin gerçi sen dourduktan sonrada durmazsın yerinde:)))

Merhaba kızlar,
pembe panter rüyan hayırlara çıksın hayatım, daha doğurmadım allaha şükür, ama artık doğsa biran önce demeye başladım iyice.Heyecan had safhada:)))
Özlemcim beşiği çok güzelmiş kaan bebeğimizin, güle güle yatsın içinde.
Filizcim sende güle güle kullan hayatım aldıklarını, benim ki hala yanımda yatırcam diyor:)))))O uyuyunca beşiğine alacağım oğluşumu, görünen o:roflol:Batıkanda nerdeyse 8-9 yaşında bile yanımızda yatmaya çalışırdı:))))neden acaba:)))
Esracım, doğum fotoğrafçısı düşünmüştük bir ara, ama sonradan vazgeçtim. Benim doğum sırasında iyice şaftım kaçmış olacak.Eşim ben girip çekeyim dedi, onu da istemiyorum, önce kendimi toparlayayım sonra güzelce oğluşumla resmimizi çektiririm:)))))

montesori karyolasını güle güle iyi günlerde kullan canım:jeyyar: yatak istikbalde olabilir benimde 70-130 aldım.yorma kendini canım inaysa gözün aydın annen gelicekmiş senin adına sevindim insanın kendi annesi gibi yok valla:teytey:

olabılır meralcım zaten genelde dogum ıcın gıdıldıgınde bakılıyormus ama benım doktorum sımdıden yapalım dedı
haftaya kontrolum var vede catı muayenesı olucam
korkmuyor degılım

Çok sorun olacağını sanmıyorum hayatım, sadece insanın, o masada yatması çok kötü, ben açıkçası hep ondan çekinirdim:)))Doğumda da aynı şekilde tek çekindiğim nokta o masaya yatıp ayakları açmak:))))

ay waterfull senini ticker görünce:1shok::1shokne bişey kalmamaış ne zaman doğum senin:uhm:
Canım bişey kalmadı yaaaa.Ama herhangi bir haber yok bende.Bizim paşa hala kaburgalarıma dayalı duruyor. Aşağıya inmedi.Herhalde abisi gibi normal zamandan 1 hafta sonra gelecekte olabilir.
Ama normal zamanında gelecek olursa, bu 15 gün içinde bekliyoruz:)))))

allahım hepimize sorunsuz dogum nasıp etsınn hepimiz guzel haberlerler verelım bırbırmzıe inş.
az kaldı ya patır patır dokulucez ay ne guzel hep dıger aylara bakıyordum dogum yapmısların hıkayesını okuyordum sımdı sıra bızdeeee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…