Çok şeker olmuş beşiniz canım.Ay valla içimde kaldı bu beşiklere çok özeniyordum.Ama sonradan nereye kaldırcaz derdi olduğu için park yatak aldık doğrudan.İnşallah tekrar anne olursam daha da geniş bir evim olursa ilk isteyeceğim şey:)Güle güle kullansın Kaan paşa.
hey boğalara laf yok,bende bir boğayım ve ilk beğendığım şeyı anında alırım hiç düşünmeden,çok kararlıdırr boğalar:lepi:
dr a özelden mı gidıosun yoksa direk şifadan mı,bide kendı dun girecek değilmı doğuma,ona ayrı para alıormu,
benım dr alsancak ege dışında doğum yaptırmıo,kendısının hastane hariç fıyatı 1750 ytl,o yuzden artık nerdeyse dr bile değiştirmeyı düşünüorum,sen memnunmusun dr undan ismi ne acaba,orayadamı baksamkı ben yakafamçokkarıştı
canım cok pratık ustelık hıc yer kaplamıyorkı hepsı toplanıyor bır toprba bişey oluyor bırde cok uygun aldık 100ytl pierre cardinin
bu fıyata banyo kuvetı ve fılesı dahıl
ezracım bende ıstıyorum dogum fotosu bu hafta konusucam hastaneyle cunku hastanın boyle bı hızmetıde varmıs cok buyuk bı mebla olmadıgını bılıyorum ama emın degılım
dogum fotosu, ayak ızınden isim kilo yazan bı kart,resmı olan duvar saati,resmı olan kupalar,anahtarlık,takvım ve de yap boz
bunlardan ıstedıklerını secıyormusun
Ezracım bende bi ara arştırdım ama duurumlardan dolayı vazgeçtim bence kesinlikle yaptır ilerisi için çok güzel bi anı olur hele o siyah beyazlara bayılıorum..