2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

canım cok pratık ustelık hıc yer kaplamıyorkı hepsı toplanıyor bır toprba bişey oluyor bırde cok uygun aldık 100ytl pierre cardinin

bu fıyata banyo kuvetı ve fılesı dahıl

hey boğalara laf yok,bende bir boğayım ve ilk beğendığım şeyı anında alırım hiç düşünmeden,çok kararlıdırr boğalar:lepi:

-tatlicadiarzu- yok canım benım bogalara lafım yok benım esımın huyu annaneden gelıyor aynı ona cekmıs onulada hıc gecınemıyorum zakaydirigubbakcemile3ten

ben düşünmüyorum ezracım doğum fotoğrafçısı doğumhaneden resim istemiyorum oda da eş dost çeker zaten

Doktor hastanenin doktoru canım.Onun için ayrıca doktora ücret ödemiycez.Tabi doğuma kendi giricek.Sancılarım başladığında saat kaç olursa olursa haber vericekler gelicek inşallah.Ben doktoruma güveniyorum.Normal doğum istediğim için kolaya kaçıp beni sezerayana ikna etmesini istemiyorum diğer özel hastanelerde olduğu gibi.Daha önce birkaç arkadaşım orda normal doğum yaptı hep memnun kaldılar.Ben de onların referansıyla gittim çok şükür bir problem yaşamadım şimdiye kadar.Benim doktorum Arzu hanım bir de Esra hanım var onun için de yi demişlerdi.İstersen bir kere git bak kararını öyle ver:ben kaç doktor gezdim burda karar kılına kadar:)

ezracım bende ıstıyorum dogum fotosu bu hafta konusucam hastaneyle cunku hastanın boyle bı hızmetıde varmıs cok buyuk bı mebla olmadıgını bılıyorum ama emın degılım
dogum fotosu, ayak ızınden isim kilo yazan bı kart,resmı olan duvar saati,resmı olan kupalar,anahtarlık,takvım ve de yap boz
bunlardan ıstedıklerını secıyormusun

Valla hiç bir fikrim yok canım.Ama göztepede sadece çocuk fotoğrafları çeken bir stüdyo biliyorum.Bir arkadaşım kızının fotoğraflarını çektirmişti.Ama anlaşılırsa herhalde hastaneye de gelirler.

Özlemcim bende Başak burcuyum acayip kararsızımdır ama haklısın cnm erkein kararsızlıı çok daha zor ama sen kolayını bulmuşun boşver takma kafanı neden aldın die sesini çıkarmıosa al gitsin:)))

Ezracım evet biraz pahalı ama arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun bide ALLAH korusun bşey olursa yoğun bakımı mükemmel ödüllü bi hastane..

selam kızlarkaydirigubbakcemile2esracım hastane fiyatlarını sormuşsun benim 4700ytl di tüp bebek uygulamamda orda olduğu için 2250 oldu ama epidural sezaryen istiyorum bakalım en son fiyatı konuşmadım emekli sandığı indirimli fiyatı fotoğraf içinde ben hiç düşünmedim o yüzden bilgim yok zaten şaftımız kayacak nasıl çıkarız acaba resimlerdenaniknaniközlemcim güle güle iyi günlerde kullanın sepetinizi çok güzel kaydirigubbakcemile5

ben bir kaç yerle konuştum 350-450 ytl arasında değişio,hastaneye ilk adım atıığından itibaren senı karşılıolar,bebeğin ilk çıkış anı tabı sezaryen için,anneın kucağına verilişi,babanın parmağını ilk tutuşu gıbı,benım çok hoşuma gıttı,bebek doğduktan sonra 1 içinde bebeğin fotoğrafı buyüyülüp çerçeve yapıp hastane odasının kapısına asıp berrak bebek die ismi yazılıo,gelenlerde hemen resmi görüp odanı kolayca buluo,
bizim ilk bebek belkıde tek olacağı için ilerde tüh neden yaptırmadık demek istemıorumCADIARZU

Ezracım bende bi ara arştırdım ama duurumlardan dolayı vazgeçtim bence kesinlikle yaptır ilerisi için çok güzel bi anı olur hele o siyah beyazlara bayılıorum..

bloomscum konusuyor konusmaz olurmu ama hıc umurumda olmuyor tabı
ben işimi gormus oluyorum ya ınanın kızlar cok bunaldım bebegın kıyafetlerı camasır sepetınde duruyor odayı bosalttım oyle beklıyorum cok uzuluyorum bu duruma ya

ezracım bende bu yuzden ıstıyorum cunku baska cocuk olacagı muamma bunu 5 yıl sonra yapabıldık :) o yuzden herseyı tatmak yasamak ıstıyorum tabı bunların ıcıne bahsettıgımız gıbı ılk resımlerıde dahıl olsun ıstıyorum sonra keske demeyeyım

bu arada blooms senin doktor kimdi bide biizm katı gördünmü ortadaki kan alma odasıyla nst odasını kaldırmışlar ben perşembe gittiğimde çalışmalar vardı p.tsei gittiğimde 5. katta hasta yatışta nstye bağlandım ama aşağıda muayne oldum o zaman gördüm

Ezracım bende bi ara arştırdım ama duurumlardan dolayı vazgeçtim bence kesinlikle yaptır ilerisi için çok güzel bi anı olur hele o siyah beyazlara bayılıorum..

canım neden vazgeçtın anlamadım,durum derken,
zaten amelıyat esnasında olduğu için çoğu resım sıyah beyaz çekılıo estetık olsun dıe,bende albümü ilk gördüğümde bayılmıştım

Nazo ben en son 15 gün önce gittim nts aynı kattaydı orda girdim tadilat yoktu..

Benim dr.Figen Hanım cnm bak ben seninkini biliorum Asena Hanım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…