Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne güzel haberlerle gelmişsiniz...burcu bende bir haftada 200 gr alır diye düşünüyodum fakat 2400 dü bayramın 3. günü gittigimizde 2 900 olmustu bizde haftaya cuma gidicez sanırım o zaman 3 ü gecmiş olur....
bayramda etide fazla kaçırdım galiba... dayanadım bu akşamda köfte yaptım yedimm...iyiyiz reyhancım evet akşam yemeğini fazla yememek gerek çok rahatsız ediyor sonra
iyi akşamlar kızlar.benim çok ağrım var.göbeğim taş gibi oldu.ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.normalmi acaba.
barcli ekinsu maşallah bebişlerinize.montesori benim bebeğin yatağıda hazır değil henüz.
Benimde bazen taş gibi oluyor karnım balım. Ağrın nasıl bir ağrı, nerede_?Karnının sertleştiği yerde mi_?
Maşallah bebişlerinize kızlar, ekinsu senin bebiş sen yattıkça beslenmiş:)))Rahatı yerinde görünüyor anlaşılan.
Barçlı senin prenses bizim prensleri geçmiş güzelim.Bakalım ptesi bende gideceğim dr.a. Benim ki ne durumda.
Ekinsu senin bebiş yukarda mı_?Yoksa aşağıda mı_?Benim hala göğüs kemiklerimin altında duruyor.Eğilmekte zorluk çekiyorum, otururken dik oturmak zorunda kalıyorum.