merabalar hanımlar:))
özlemcim inmesin adamın yüreğine,belki daha iisi vardır die bakıodur yahu!!
buraya mı atıosunuz alınanları eski sayfaya mı ,ben de ekleyeyim ütüden ssona babaannesinn diltiklerini..
yok canım ya onun huyudur 50 kere bakar ben artık delırırım sonra alınır baktıgımız odalar gercekten harıka zaten hep aynı yerelere gıdıyoruz aynı odalara bakıp gerı gelıyoruz benı delırtende bu zatensenağlama
pembe panter,sanada sorayım canım ya hastane fiyatın ne kadar,sende şifada yapıodun değilmi
Pembe Panter sen Şifadamı yapıosun ne güzel bende ilk iki doğumumu orda yapmıştım çok mükemmel bi hastane özellikle yemekleri çok lezzetliydi:))) kesinlik tavsiye ederim arkadaşlar..
işte oglumun ılk besıgı :)) haa bu arada adı kaan oldu teyzeler
Evet canım bornovada şifada yapıcam inşallah.Normal doğum 250 sezeryanı henüz konuşmadık ama o da olsun olsun en çok 750 olsun.Epidurali sgk karşılamıyo onun için artı 500 ytl alıyolar.Eğer doktorunla anlaşırsanız şifayı tavsiye ederim.Ben gezdim çok temiz,odalar çok güzel.Bana da 3000 çok abartılı geldi.Hem de emekli sandığı diyorsun.
Ezracım ben Kadıköy Şifada yaptım İzmir'dedemi var?
Nazo kız bana sezeryana suit oda dahil 7 dediler..
esım boga burcu bloomscum
ya kadının karasızlıgı vs cekılırde erkegınkı hıc cekılmıyor bılen bılır :)) ben de genelde oyle yapıyorum alıyoruz dıyorum vede almadan cıkmıyorum ama bu da yoruyor ınsanı ya ama genelde yaptıgım sessızce magazalardan cıkıp ertesı gun kendım gıdıp alırım hatta suan kendıme kızıyorum aslında hıc gezmemelıydım onunla gıt al sankı bılmıyorsun huyunu ayyy delırıcemm aksam resmen yedık bırbırımızı