2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merabalar hanımlar:))
özlemcim inmesin adamın yüreğine,belki daha iisi vardır die bakıodur yahu!!
buraya mı atıosunuz alınanları eski sayfaya mı ,ben de ekleyeyim ütüden ssona babaannesinn diltiklerini..

yok canım ya onun huyudur 50 kere bakar ben artık delırırım sonra alınır baktıgımız odalar gercekten harıka zaten hep aynı yerelere gıdıyoruz aynı odalara bakıp gerı gelıyoruz benı delırtende bu zatensenağlama

Pembe Panter sen Şifadamı yapıosun ne güzel bende ilk iki doğumumu orda yapmıştım çok mükemmel bi hastane özellikle yemekleri çok lezzetliydi:))) kesinlik tavsiye ederim arkadaşlar..

özlem hayırlı olsun beşiğiniz güle güle kullanın inşallah,kaan çok güzel bir seçim,benimde erkek olsaydı favori ismlerimdendi,

izmirli anneler bişey daha sormak istıorum,doğum fotoğrafçısı düşünüomusunuz,biz düşünüoruz o yüzden bir araştırayım dedım izmirde ,bilginiz var mı acaba

blooms nbr canım ya,akşam geç geldin, ben çıkmıştım görüşemedik,
sen şifa derken izmir şifadamı yaptın,

senin eşin benim gibi canım ,senin yapacağın en iyi şey kocamın bana yaptığı 'ALIORUZ'!!!:roflol:

pembe panter,sanada sorayım canım ya hastane fiyatın ne kadar,sende şifada yapıodun değilmi

Evet canım bornovada şifada yapıcam inşallah.Normal doğum 250 sezeryanı henüz konuşmadık ama o da olsun olsun en çok 750 olsun.Epidurali sgk karşılamıyo onun için artı 500 ytl alıyolar.Eğer doktorunla anlaşırsanız şifayı tavsiye ederim.Ben gezdim çok temiz,odalar çok güzel.Bana da 3000 çok abartılı geldi.Hem de emekli sandığı diyorsun.

Ezracım ben Kadıköy Şifada yaptım İzmir'dedemi var?

Nazo kız bana sezeryana suit oda dahil 7 dediler..

işte oglumun ılk besıgı :)) haa bu arada adı kaan oldu teyzeler

Çok şeker olmuş beşiniz canım.Ay valla içimde kaldı bu beşiklere çok özeniyordum.Ama sonradan nereye kaldırcaz derdi olduğu için park yatak aldık doğrudan.İnşallah tekrar anne olursam daha da geniş bir evim olursa ilk isteyeceğim şey:)Güle güle kullansın Kaan paşa.

dr a özelden mı gidıosun yoksa direk şifadan mı,bide kendı dun girecek değilmı doğuma,ona ayrı para alıormu,
benım dr alsancak ege dışında doğum yaptırmıo,kendısının hastane hariç fıyatı 1750 ytl,o yuzden artık nerdeyse dr bile değiştirmeyı düşünüorum,sen memnunmusun dr undan ismi ne acaba,orayadamı baksamkı ben yakafamçokkarıştı

blooms doğrudur canım suit odalar pahalı benim aldığım fiat normal oda ve acıbadem sigorta inidirimli fiat

Ezracım ben Kadıköy Şifada yaptım İzmir'dedemi var?

Nazo kız bana sezeryana suit oda dahil 7 dediler..

demekki bazı şehırlerde var ama aynı grubamı ait onu bilmıorum şifa hastanelerı,
senın hastane 7000 ytl mi,yaw kuş mu konduruolar o fiyatahihoyyyt

esım boga burcu bloomscum
ya kadının karasızlıgı vs cekılırde erkegınkı hıc cekılmıyor bılen bılır :)) ben de genelde oyle yapıyorum alıyoruz dıyorum vede almadan cıkmıyorum ama bu da yoruyor ınsanı ya ama genelde yaptıgım sessızce magazalardan cıkıp ertesı gun kendım gıdıp alırım hatta suan kendıme kızıyorum aslında hıc gezmemelıydım onunla gıt al sankı bılmıyorsun huyunu ayyy delırıcemm aksam resmen yedık bırbırımızı

hey boğalara laf yok,bende bir boğayım ve ilk beğendığım şeyı anında alırım hiç düşünmeden,çok kararlıdırr boğalar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…