2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba ocak anneleri.nasılsınız.benim dünkü yorgunluğum bugün belli oldu.her tarafım ağrıyor.

herkese merhaba
sendemi balım bende dün farkında olmadan yormuşum kendimi bütün gece belim ağrıdı hiç uyuyamadım sanırım bide heycan yaptım bugün kontrol var ikidir sancı çıkıyo sanırım acaba yine çıkacakmı die endişelendim

herkese merhaba
sendemi balım bende dün farkında olmadan yormuşum kendimi bütün gece belim ağrıdı hiç uyuyamadım sanırım bide heycan yaptım bugün kontrol var ikidir sancı çıkıyo sanırım acaba yine çıkacakmı die endişelendim

evet ya.temizliğe başladım bende.kendimi çok iyi hissediyordum ama bugün hiç birşeye dokunacak gibi değilim.

inşallah sende iyi haberlerle dönersin.saat kaçta gidiceksin doktora.

kahvaltı sofrasını yeni topladım walla daha çantaya sıra gelmedi
kançiçeğim benim oğlum ne yazıkki kilo almıyor canım 2 kilonun üzerinde olması gerekirken dün kontrol oldum 1600 olabilmiş plasanta yada kordonla ilgili bir sıkıntı olabilirmiş.bu yüzden 37. haftada alacak büyük ihtimalle dışarıda büyüsün diye zaten biz almasak da içerde büyümediği için o doğar zaten dedi

ben büyük e işine kalışmadım annem gelcek h.içi ama ıvır zıvır orası burası dağınıklı topla falan derken abartmışım :))) napim düzenli olsun istiyorum hem anneme kolaylık hemde acil bi durum olursa hazırlıksız yakalanmayalım randevum 4te benim

özlem canım merak etme benim bebeğin yatağıda hazır değil.dolabı geldi kendi yatak odama koydum zaten.yatağın yapılmasını bekliyorum şurda doğumuma ne kaldı.herşeyi hazır bir yatak bekliyoruz.havalanmasıda gerekiyor yatağın sanırım doğuma yetişmiyecek.

Selam hanımlar bayram da geldi geçti.Çok şükür hiç kimse doğurmamış bayramda:))Waterfull rüyamda seni gördüm.Ay yoksa doğurdumu dedim uyanınca ama çok şükür bebişin hala evinde:)Ay tarihi belli olan arkadaşlar,çok az kaldı.Ben de heyecanlandım sizin adınıza.Nazlıcan inşallah doğana kadar biraz daha tombişleşir bebişin.Sonra sen onu beslersin sütünle inşallah.Benim çantam da tam hazır değil ama en azından oğlumun eşyaları tamam.Sırf gece rahat uyuyabilmek için gece yarısı kalktım hazırladım:)Yoksa her gece rüyama giriyordu.

evet inanna.gün belli olunca heyecan daha farklı oluyor.neden nöbetçi doktor doğum yaptıracak.

kadın doğumda doğurmaya karar verdim canım,burda tanıdıklar var,başhekim,doktorlar,ebeler,hemşireler..özel hastaneye gidiodum ben orda herkesin burnu bi karış havada,en son doğumu sordum anlatmadılar bile!!eeee yeter dedik biz de ,ha özel,ha devlet:))

Merhaba kızlar...

Hastaneye giden arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

Nazo hastaneden fiyat aldınmı cnm?

saolun arkadaslar
bizim derdımız oda begenmek degıl anlamsız gezmeler vede hep aynı yerlerı aman ya az once kararımı verdım kendım gıdıp alıcam yarın evde odayı gorsunde kendıne gelsın adam oyle delırtılmez boyle delırtılır
sepertın resmını bırazdan eklıcem umarım bgenırsınız :))

merabalar hanımlar:))
özlemcim inmesin adamın yüreğine,belki daha iisi vardır die bakıodur yahu!!
buraya mı atıosunuz alınanları eski sayfaya mı ,ben de ekleyeyim ütüden ssona babaannesinn diltiklerini..

günaydın kızlar bayramıda bitirdik yaprak dökümü başlar artık:jeyyar: ilk bebiş kimin olacak merak ediyorum ekinsu gibi geliyo ama hayırlısı. esracım sen nerde yapacaksın doğumu ?

selam hera,
doğum alsancak ege sağlıkta olacak gibi gözüküo ama maddiyatı düşündürüo hele şimdi böle bir kriz içindeyken ,3000 ytl yi buluo bıde emeklı sandığı ödediği halde, oyuzden kafam bıraz karıştı,biraz araştırma yaptım bizimkı epey pahalı gıbı geldi,sen smynra da yapacaktın sanırım,oranın fiyatları nasıl acaba

benim tembel kocamda oyundan kalkabilirse valiz çıkarttırcam bir-iki hafta kaldı doğurmaya daha çantam hazır değil ya.markete de gitmem lazım yeni doğan boyu bebek bezi alsam iyi olacak 3-6 lık bezler benim egeye büyük gelir kesin

kızlar odamızı ekledim bebeğimin ilk kıyafeti bölümüne inş. olmuştur halımız ve cibinliğimiz eksik o kadar
evet canım normal 4.5 sezaryen 5 küsür

işte oglumun ılk besıgı :)) haa bu arada adı kaan oldu teyzeler

beik009go9.th.jpg

X