2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

aman kızlar yormayın kendinizi(diorum ama benim de canım çıktı valla artık ayaklarımı uzatrmasam oturduğumu bile anlamıorum)
balım hadi hadi haddddiiiiiii de gitsin ,boşver..sok lafı çıkarmaya çalışsın!!!
ben de salı gitçem doktora bakalım nil hanım nası??Allahım sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi:))

burcu ters mi yazdın acaba normal mi 900 sezaryen 230,bide dr fiyatıda dahılmı bu fiyatlara,kendı dr unmu girecek amelıyata,ya benımkinin kaç katı yaa,
musaitsen arayayımı senı telde konuşalım

kızlar benim doktor beni haftada bir nst ye çağırdı.hatta bugün de çektirtti.kontrollerimde 10 günde bir artık.zaten iki hafta sonra doğuracaksam bir kontrol kalıyo ay filiz bak şimdi çanta takıldı kafama akşam akşam hazırlasammı ki.ama pijamalarımı ütülemedim daha.ay paçalarım tutuştu.

esracım müsaitim yanlış yazmadım doru yazdım kendi drum girecek bende kont olsa ben arardım seni ama bitti (

nazlıcan gece gece ugrasma yarın yaparsın bes dakika da hazırlanıyo zaten oglumun cantası hazır ya içim rahat benim eksigim olsa da problem degil...

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inanna.bende salı günü gitcem doktora.son kontrolüm olucak inşallah.25 inde doğumum olucak çok heyecanlıyyım.

yarın hazırlayayım doğru diyosun zaten valiz çıkarmak lazım komşuları uyandırmayayım bu saatte
yarın ilk işim şu hastane çantası olacak ama

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inanna.bende salı günü gitcem doktora.son kontrolüm olucak inşallah.25 inde doğumum olucak çok heyecanlıyyım.

saol canım,hepimiz ii haberler alacağız,en sonnda da bebeklerimizi:teytey:senin ii haberlerini de bekliorumhihoyyyt gününüzün belli olması hem çok güsel ama çok çok da heyecan verici,ben her an doğuracağım die bi panik haldeim:)
ay bi hafiflik geldi,ay yoruldum,ay akıntım fazlalaştı,ay regl ağrısı bu yahu,ay doğum sancısı çekiorum,ay karnım indi farkettin mi_???.......
sıyırdım yani:tomato:
doktorumu da değiştirdim artık nöbetçi kimse hastane de o doğurtacak beni:teselli: bu da ayrı bi dertlaelaelaelaelae
ama tek anlayabildiğim heyecanın:içelim:

balım evet normalde sezeryan daha pahalı oluyo ama benim hastanede tam tersi insanlara daha cazip gelsin die herhalde düşürdüler bu kadar fiyatı

evet inanna.gün belli olunca heyecan daha farklı oluyor.neden nöbetçi doktor doğum yaptıracak.

İyi geceler kızlar ayy pc camı çatladı zorla okuorum yazdıklarınızı ekranda kocaman bikarartı var çatlak şeklinde((

Benim çocuklar bu gece görümcemlerde kalıcak bizde eşimle Muroya gittik biraz önce geldik fena deildi ama sırtımın arısından öldüm biara çıkmayı bile düşündüm ama eşime ayıp olur die dişimi sıktım.

Nazlıcan canım sıkma canını eminim hiç bi problem yaşamazsın doğduğu zaman karnında aldıı kilolardan katbi kat daha fazla alıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…