2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

iyiyim burcu keyfim yerinde ama uykum geldi bende kacıcam şimdi....
esra iyi geceler canım ....
blooms nbr...bende bir süre koltıkta yada sandalyede oturuyum sırtımın ortası acıyo....
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler...

sevindim filizcim ii olmana

iiii geceler kızlar bende kaçıyrm hepinize ii uykular tatlı rüyalar

günaydın kk nın en güzel anne adayları umarım bugün hertürlü stres sıkıntı mutsuzluk sizden uzak olur her zamankinden daha çok mutlu olur daha fazla gülümsersiniz.
bugün dra gidecek anneler işallah bebişlerinizle ilgili güzel haberler alır bizlerede haber verirsiniz

günaydın kızlar bayramıda bitirdik yaprak dökümü başlar artık:jeyyar: ilk bebiş kimin olacak merak ediyorum ekinsu gibi geliyo ama hayırlısı. esracım sen nerde yapacaksın doğumu ?

günaydın güzel annişler hepinize.
kontrole gidenler güzel haberlerle gelsinler inşallah.
Nazlıcan üzülme güzelim, doğduktan sonra çok daha fazla kilo alır bebişin.Bu aya kadar beklediğine göre ciğerleride gelişmiştir inşallah, sorun çıkmadan alırsın kucağına.

kıslar bebek arabası aldınızmı alan arkadaşlar neyi tavsiye ederler ben çift yönlü kullanılan bir bebek puseti istiyorum ama daha almadım bu hafta alayım diyorum

ekinsu naber canım nasıl oldun yatıyormusun hala benim artık ağrılarım acaip arttı geceleri hiç uyuyamaz oldum

günaydın güzel hamiloşlar. bayram seyran derken nerdeyse 1 haftayı daha geçirdik .m heyecan dorukta . vallaha sizin adınıza ben heyecanlanıyorum siz sakin olun :)) umarım rahat ve güzel bir bayram geçirmişsinizdir.

ayyyy... ekinsu canım senin 19 günün kalmış maşallah Allah sağlıkla kurtarsın canım ya ayyyy ben çok duygulanıyorum

merhaba arkadaslar
hastaneye gıdecek olanlar için guzel haberle donmelerını dılıyorum
nazlıcan hıc uzulme ne olacagı bellı olmaz kac tane arkadasımın bebegıne cok zayıf demıslerdı ama son zamanlarda cok ıyı toparladı kuzucuklar 3kg asagı dogan olmadı kafana takıpda beslenme duzenını sakın bozma

anneciğim geldi kıslar öle güsel şeyler hazırlamış ki anlatamam bu kadarını beklemiyordum doğrusu. beşiğini göstermiştim size hani eski sallanan beşiklere benziyordu işte onun içine kremli ve sütlü kahveli minik kareli nevresim takımı yaptırmış kenar korumalarınıda , ayrıca krem rengi bir tülden cibinlik aynı renkte kenarlarına yere kadar etek yaptırmış altınada bal köpüğü saten koydurmuş aynı renkten bana saten nevresim takımı almış ( ay bu soğukta nasıl giricem onun içine ) yine krem renginden bir sepet süslemiş o da çok şık olmuş bayıldım inşallah resimlerini çekip koyabilirim buraya

beyaz el örgüsü uyku tulumu yapmış alttan komple kapalı kollu ve kapşonlu içine beyaz polar dikmiş ( böylece portbebeye gerek kalmadı) genelde hırkalarına uyumlu renkte polar dikmiş içine çok cici ve kullanışlı olmuş bence. ellerine sağlık canım annem :)

aaa birde kapıya kat kat tülden ve en altına içine elyaf koyduğu yatağının satenini kullandığı kumaşlardan 2 tane kocaman fiyonk yapmış birisi yatak odasına birisi dış kapıya asılacakmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…