2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ekinsu nazobülo hayırlı haberlerle döneriz inş yarın bende gidicem bakalım ne dicek drlarımız

bi bayram daha geçti valla nasıl geçiyo günler hala anlamış değilim umarım herkes güzel mutlu bi bayram geçirmiştir

kıslar işallah hayırlı haberlerle gelirsiniz yarın dr dan benimde yarın annem gelicek nihayet kısmetse mart ayına kadar burda yazdan beri görmüyordum annecimi çok özledim valla

kıslar işallah hayırlı haberlerle gelirsiniz yarın dr dan benimde yarın annem gelicek nihayet kısmetse mart ayına kadar burda yazdan beri görmüyordum annecimi çok özledim valla

gözün aydın canım,benımde annem 15 gündür yanımda epey kalıcak,walla çok iyi oluor,allah eksıklıklerını göstermesin

slm kızlar kimse yokmuuu.
ben sonunda hastanemi buldum ve hatta gidip gezdim bahçelievlerde hizmet hastanesi.valla aylardır hastane arıyorum kaç dr,kaç hastane gezdim sayısını bilmiyorum ama birtürlü memnun kalamadım ya dr ilgisiz,alakasız,soğuktu yada hastane kalabalık,kirli ve iticiydi.ama bugün hizmet hastanesini gezdim ve çok beğendim.araştıran arkadaşlara tavsiye ederim.
bi kere e5 in kenarında olması güzel sonrasında tertemiz,kalabalık deil,dr çok güler yüzlü ve ilgili,,
kadın doğum katında yeni doğan ünitesi,ameliyathane,doğumhane ve hasta odaları var.hepsinin aynı katta olması çok ii.sonra odalar ferah konforlu,düzeenli,banyolu.
bu arada doğum yapmış birinide gördüm odasını süslemiş ve çok şirin görünüyodu heyecanlandım valla görünce.fiyatlar ise ssk lı muayene 25 ytl.ssk lı normal doğum 1000 ytl ssk lı zorunlu sezeryan 1700 ytl.
ya yarın yada ertesi gün ilk kontrolüme gidicem Allah ın izniyle inş sorun çıkmaz kızlarrr.

merabalar hanımlar:))
ay geldi galiba zaman ,ne çabuk geçti onca gün??!
beni görenlerde karnın inmiş beklemez bi ay diolar,kocişin de etekleri tutuştu:))
sağ salim alsak kuzularımızı kucaklarımıza,gezsek ana-kız,ana-oğul:)))çok özeniorum vallla görünce..
kayınvalidem de o kadar tatlı şeyler örmüş ki giydiresim geldi biran evvel valla:))
aa bu arada spinal doğumun çok rahat bi doğum olduğu konusunda bi tecrübe aldım,paylaşayım dedim,başağrısı falan da yapmamış!!
neys çok yazdım gene,misafirlerim gitti,artık bol bol yazarım:))

kızlar kimse yok mu?doktordan dönenler bişiycik yazmamıs...inanna dedigin gibi az kaldı...benimde annem örmüş bişiyler yumusacık ...sabırsızlanıyorum giydirmek için...

kızlar kimse yok mu?doktordan dönenler bişiycik yazmamıs...inanna dedigin gibi az kaldı...benimde annem örmüş bişiyler yumusacık ...sabırsızlanıyorum giydirmek için...

benden başka kimse yok sanırsam canım bende sordum.nasılsınız bakalım anne bebiş bugün

selam kızlar yorucu bir haftadan sonra ancak zaman ayırabildim sizlere temizlik ve alışverişle bi başladım kurban etiydi misafirdi devam ettim.
geçmişi çok okuyamadım ama tüm güzel dileklerim herzaman sizlerle biliyorsunuz.
bugün de sabahtan kontrolüm vardı aslında kontrolüm salıydı ama doktorum bugün çalışınca sabahtan gittik.kısaca anlatayım size:hepinizin aralık annesi olma ihtimali aklıma gelirdi ama kendimin olabileceğim aklıma gelmezdi.ne yazıkki minik ege'cim yine çok az kilo almış 1550 gram sadece.bu durum büyük bir ihtimalle plasanta yada kordondan kaynaklanıyor olabilirmiş.Allahtan bebek hareketleri iyi ve nst normal.ama doktorum son adet tarihime göre 37. haftadan itibaren alabiliriz zaten o da beklemez dedi.içeride beslenemiyor anlayacağınız oğlum.şimdi tek duam doğduğunda küveze gerek duymadan yani solunum yada başka bi sıkıntı çekmeden ilk haftaları atlatmak.

selam kızlar annem ve kızkardeşim geldi hihoyyytoyüzden bu gün fazla giremedim siteye:CüvCüv:inaysa maşallah oğluna büyümüş artıknazo bence kendini fazla yorma kızlar bayramdan sonra yaprak dökümü başlıcak vallakaydirigubbakcemile2

elagülce hoşgelmiş annenler.gözünaydın canım.darısı başıma benimde annem gelecek yakında inşallah
chef hoşgeldin sağlıkla bebeişine kavuşursun inşallah

iyi akşamlar herkese.

bugün temizliğe başladım birde yemekli misafirlerim geldi.biraz yorgunum ama yinede iyiyim.bebeğim korkuttu beni birkaç gündür az hareket etmeye başladı sanırım koşuşturmaktan oldu.şimdi hareket etmeye başladı ama.

nazlıcan inşallah senin için ve bebişin için hayırlısı olur.sen güçlü bir annesin.bebeğinde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.kilosu önemli değil bence.

nazlıcan kurbanınızı Allah kabul etsin canım inşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelirde tedaviye ihtiyacı olmadan kucağına alıp evine dönersin Allah bebişlerimizi korusun :Saruboceq:

nazlıcan sıkma kendini canım Allah ın izniyle hiç bişi olmaz benim oğlum senin bebişinin şimdiki kilosunda doğdu ama maşallah şimdi yaşıtlarından uzun ve gayette sağlıklı.
elagülce gözünaydın canım annişin ve kardişin gelmiş
chef hoşgeldin canım kaçıncı haftandasın.

balım bende artık kilosundan geçtim ama ne yazıkki düşük kilo bir çok riski yükseltiyor ne yazıkki.diyorum ya tek duam düşük kilolu da olsa sağlıklı olsun.ben ona sütümle aldırıcam inşallah kiloları

elagülce sağol canım bütün kesenlerin Allah kabul etsin inşallah dediğin gibi sağlıcakla evimizgetiririz egeciğimizi
sedakt doktorumda aynı örnekleri verdi zaten bunları duyunca içime su serpiliyorumarım düşük kilosu akciğer problemine falan sebep olmaz inşallah

valla canım benim oğlumun tek sorunu oldu doğduğunda oda sarılık geçirmesiydi bunun dışında küvezdede kalmadı sarılıkta zaten bildiğin gibi kiloyla alakalı deil bir çok yeni doğan bebişte görülen geçici bir rahatsızlık sen içini ferah tut Allah ın izniyle bişicikler olmaz.sen onu bir iki ayda toparlarsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…