2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

nazlıcan gülce balım slmlar....nazlıcan eger karnında beslenemiyorsa bir an önce dogması daha mantıklı degil mi?umarım küveze gerek kalmaz...bende hastane cantamı hazırladım kızlar cok heyecan verici...oglumun esyalarını koydumda kendi eşyalarımdan ne koyup ne koymucagımı kestiremedigim için kendi bavulumu kapatmadım daha....

nasıl olsun nazlıcan.ilk gün kayınvalidemde geçti.kurbanımızı kestik parçaladık.ikinci gün annemlere gittik.dün ve bugün evdeydim.biraz canım sıkkın olduğu için fazla gezmedim.sinir ettiler beni.ama takmıyorum fazla.

montesori iyi etmişin çantanı hazırlamakla
bizde doktorumla aynı şeyi konuştuk 2 hafta daha beklicez akciğerleri gelişsin diye
walla bende biran önce hazırlasam iyi olcak çantayı

nazlıcan bayram güzeldi ilk iki gün yogundu dünde oglumu gördük cok tatlıydı teyzesi...lohusa külodu alıcam ...bir tanede ucuz bir gecelik alıcam görümcem geceliklerimi görünce bunlar cok sık hastaneye yazık olur dedi yada ikinci gün giyersin dedi....birde ben biberon ve emzik koymucam cantaya gereksiz geldi bana....zaten direnicem oglumda emzik kullanmak istemiyorum...

benim hazırlıcagım yoktu yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim ....görümcem caya geldi bes dakikada yerleştirdik de benim bavul tam yerleşmedi....nazlıcan orkid mi alsam yoksa hasta bezi mi...seda oglunun dogum günü kutlu olsun nice senelere....

nasıl olsun nazlıcan.ilk gün kayınvalidemde geçti.kurbanımızı kestik parçaladık.ikinci gün annemlere gittik.dün ve bugün evdeydim.biraz canım sıkkın olduğu için fazla gezmedim.sinir ettiler beni.ama takmıyorum fazla.

Allah kabul etsin canım.sen canını sıkma da kim niye kızdırdı seni?

oo kızlar burdaymış,
nazlıcan inşallah kızların dedikleri gıbı sorunsuz kucağına alırsın bebişini,
ela gözün aydın canım,
balım hayırdır nie sinirlendin
seda oğlunun doğumgünü kutlu olsun,
filizcim konuştuğumuz gibi bende hazırladım bugun eşyaları,bebeğin çantası tam hazır şekilde kapandı beklıor,benım çantam da terlik ,hasta bezi gıbı eksıklerım war, onuda pazartesı hastaneye gittiğimde sorup ona göre koyucam ,bi kaç tane daha külot alıcam,ben biberon koydum nolur nolmaz ilk gün süt gelmezse lazım olur dedıler,

eşimin yengesine kızdım.babaannesigilde karşılaştık bayramlaştık işte.geçen bayram onlara gitmediğimiz için kızmışlar.bende yeğeninize kızın dedim.sen göndermemişsindir onu dediler.lafa bakın.
bu bayram gelin artık dedi.neyse konuşuluyor dediki yarın ayşelere gidicez bu bayram gelemicekmiş biz gidiceğiz dediler.ayşe benim görümcem o da hamile benden 1 ay sonra doğum yapıcak.bende dedimki bende hamileyim o zaman sizde benim yanıma gelin dedim.haksızmıyım ama.benim şurda doğumuma ne kalmış.evlendiğim günden bu yana benimle uğraşıyorlar.

kızlar bıde ,hastane ve dr fiyatlarınızı öğrenebılırmıyım eğer öğrendısenız,benımkı 3 milyarı buluo bana çok gibi gelıoda,bıde emeklı sandığı ödediği haldekı fiyat bu

herkese iyi geceler

nazlıcan allahın izni ile sağlıkla bir doğsun bebeğin sen onu topaç gibi yaparsın .

benim bugün canım çıktı misafirim vardı dört tanede çocuk anneleride ilgilenmediler çocuklarıyla evin altını üstüne getirdiler resmen belim kopuyor bu gece doğurmazsam bir daha doğum vaktim gelene kadar doğurmam
yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

balım takma kafanı böle şeylere bende kızarım yani haksızlıklara.bazen iyiki uzaktayız diyorum akrabalardan.yoksa böle gereksiz yere gönülkoyanlarla bende uğraşmak zorunda kalırdım
esra bence de çok gibi ama ben kıyaslama yapmayayım buralarla istanbul fiyatları çok farklı canım

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ubb.benimde misafirlerim vardı ama o kadar anlayışlılarki herşeye yardım ettiler.hatta yerlere çerez döküldü süpürelim dediler.yok olurmu o kadarda değil artık dedim.

herkese merhabalar

elacım gözün aydın...sancıları sormuşsun bana cvp veremedim kusura bakma şimdi yazıyrm geçte olsa adet sancısı gibi aynı kasıklarım ağrıyo felaket hala da devam edio ara ara bakalım yarın sancı olarak mı çıkıcak bunlar...

nazlıcan inş sorunsuz olarak alırsın bebişini kucağına karnında beslenemedikten sonra doğması daha mantıklı sen evelallah sütünle aldırırsın kuzucuğuna kiloları

balım takma kafana bırak kim ne derse desin boşuna üzme kendini

seda nice mutlu yıllara doğum günü kutlu olsun oğlunun

esracım merhaba nasılsın bakalım ben sada da yapıcam demiştim ya sezeryan 230 ytl normal doğum ise 900 ytl bu fiyatlara herşey dahil cnm ssk lı fiyatlar

balım sen sonuna kadar haklısın o karsındakinin düşüncesizliği bozma moralini...
ubb sinir olurum cocuklarıyla ilgilenmeyen annelere...neyse biraz dinlen...
esra benim hastane ve doktor ücreti 1,300 tutuyo doktor tanıdık diye yoksa 3 milyarı bulurdu bizim dogumda...oglumun bavulunu kapattım...bir büyük bir küçük canta yaptım küçük canta da dogumdan hemen sonra giyecekleri var büyük cantada normal tulumları zıbınları....birde kirlilerini koymak için yedek poset koydum....

barçlı inşallah sütüm yarar kuzucuğuma
ubb inşallah güzel haberlerle gelirsin kontrolden
balım walla bu bayram benim misafirlerde beni çok şımarttı.ay sanki ben misafirim onlar ev sahibiydi sağolsunlar

X