2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sagolun kızlar yaaa moral verdiniz bana.... az kaldı diye diye gercekten az kaldı bakalım nasıl olcak benim durumum bundan sonra doktor 200 ü gecince bavulunu al gel dedi....ne yesem tedirginim....zaten parmaklarımdan ölçüm yapmaktan kollarımdan bacaklarımdan igne vurulmaktan her yerim morardı ama allaha şükür ne agrım ne sızım var bütün gün gezmedeyim ...uykularım düzenli evimin işini yapabiliyorum ....işte oglumun da şeker bir annesi var :))

aaaah esra gecen bayram ucundan kulagından yemiştim de bu bayram agzıma sürmedim bişiycik....yesemde cıksa anlıcam ...bugun iyiydi sekerim ama öyle bişiy ki ne zaman inip cıkıcagı belli olmuyo....borsayı gectim:)))

Gez gez montesoricim, boşver:)))))Oğluşuna bir an önce kavuşmuş olursun iştenaniknanik
Ekinsu inşallah güzel haberlerle gelirsin sende.bakalım dr. ne diyecek sana, seninle aynı olunca günler dr. sana ne derse bende de aynı şekilde olacak gibi geliyor.:roflol:
Esracım sen naılsın, nasıl gidiyor bayram gezmeleri_?

alla alla nie öle oluoki o zaman filiz,yemeden nasıl çıkıor acaba sordunmu dr a,belkıde son zamanları die bunye yapıodur,neyse az kaldı ya sabır bıraz daha,

iyiyim waterfull saol,bayram gezmesi yapmıoruz walla,ilk gün kayınvalıdemlere gittik o kadar,zorlanıorum artık ayakta ve yururken,bu bayram böle geçti artık,ama sıkıldım ben şimdiden,okulda bıttı artık nasıl vakıt geceçek ewde bilmıom

sen nasılsın

evet waterfullcum bende sen doktora gidince aynı şeyi düşünüyorum:)

gezin gezebiliyorken kızlar valla

herkese merhaba bende yarın kontorle gidicem bakalım yine sancı çıkıcakmı hissediyorum en geç 2 hafta içinde doğurucam ben bu yüzden işleri ele aldım dün takılcak sökülcek ne varsa kocişe yaptırdım bugünde ben uğraşıyorum sepet için yatak odasını ayarlıyorum valizimi açmıştım ama gelişigüzel koymuştum onu yerleştircem kelebeğimin odasının aksedarlarını asmadım onlar asılcak son rötüşları yapıyrum h.içi annem gelcek tüller yıkancak koltuklar silincek falan :))) eteklerim tutuştu anlıycanız

ezra cevabın için çok çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın Alah senden razı olsun

bebeği küçük göstermek istememin sebebi şu;

benim normal zamanda 37. haftam yarıyıl tatilinin başladığı hafta doluyor, bu nedenle yarıyıl tatili başladığı gün doğum sonrası izne ayrılmak zorundayım, oysa 2 hafta tatil var, tatilde zaten çalışmayacağım, izin almak zorunda olmak çok saçma, ama devlet ve yönetmelik böyle diyor

bu sebeple 5 hafta daha çalışabilir raporunu 32. haftamda değil de 34 haftamda alsam ve doktorum beni 32. haftamdaymışım gibi gösterse diye planlıyorum

doktoruma konuyu açtım, bana bunu yapabileceğini, ancak iyice araştırmamı söyledi,

sence bunu gerçekleştirsemm bir sorun çıkar mı milli eğitim cephesinde

bugün dr a gittim bende arkadaşlar tabi kendi dr um yoktu asistanı baktı çok şükür bişey çıkmadı benim paşam 3 kilo olmuş sonra dr umu tel ile aradı asistanı perşembeye tekrar çağırdı
montesoricim canım bende dün misafiler nedeniyle kaçırdım 180 şekerle dolaştım valla sıkma canını güzelim hayırlısı ile şu bebişlerimizi kucağımıza alırız işallah ocak olmuş aralık olmuş çok takma sağlıklı doğsunda hiç farketmez

rica ederim canım yardımcı olucaz tabiki birbirimize,

eğer dr un küçük gösterebilirim diosa sorun yok,ayrıca okuldada kimseye kaç haftalık olduğunu bahsetmezsen iyi olur,yoksa kımse kalkıp da senın haftanı hesaplamaya kalkmaz,yalnız şöle bir sorun olabılir,

ben kendi haftamı büyük gösterdım çünkü bayramdan sonra 1 hafta daha çalışmam gerekıodu,okula gitmemek için büyük gösterdim diğer sebeb ise çoğu hamile özellikle kız bebek bekleyenler 40 haftadan önce doğuruyor,önce doğum yapıncada doğum öncesi iznın yanıo,ben en azından 1 haftamı kurtarmış oluorum
ama sen 2 hafta küçük gösterınce dielimki 38 haftada doğum yaptın ama sen 36 hafta gözükeceksın,ve 4 hafta doğum öncesı ıznın yanacak,
bence hesabını iyi düşün taşın ve yap,çünkü yarıyıl tatılı 2 hafta gider izninden,ama öbür türlü 1 yada 2 hafta erken doğurursan 4 hafta gitmiş oluo,

Kızlar ne hesaplar yapıyorsunuz yaaa, gerçekten işiniz zor valla.Esracım, bende iyiyim, işte artık doğumu bekliyoruz, bazen korkuyorum, bazen amaaaan geçecek işte diyorum:)))))
İnaysacım maşallah bebişine, 3 kilo olmuş, artık bir sorun kalmamıştır.
Nazobülo inşallah sende iyi haberlerle gelirsin arkadaşım, sancı çıkmaz inşallah.

waterful canım şeker problemi varya bizde heran tetikte olmamız gerekiyor artık son haftalarda hayırlısı ile bir doğsaydı bebeişlerimiz sağlıklı bir şekilde kucaklasaydık içimiz rahat edicekte

ay bilmiyorum waterfull ikidir sanvı çıkıyo vajinal muayne ediyo başlamış bişey yok fakat bu kasılmalar sancılarbebek için iyi değil hele bide benim suyumda fazla bilmiyorum nolucak sanırım iki haftaya kadar normal doğum başlarsa doğurtacak olmazsa sezaryen alcak en çok su fazlalığından dolayı ocağa kalamayız dio bende harıl harıl hazırlanıyorum ay belim koptu valla dahada iş var

Nazo yorma kendini ama yinede, halılar koltukalr silinecek, perdeler yıkanacak diyorsun, boşver güzelim senin sağlığından öenmli mi_?

ay nazocum şimdi biz nekadar yorma kendini desekte sen yapmak zorunda hissedeceksin kendini çüğnkü zaman yaklaştıkça dişi kuş içgüdüsü denen bişey varmış insan sürekli temizlik hazırlık yapmak istermiş ama sen en azından dinlenerek fazla kendini yormadan işlerini yapmaya çalış

şekerim onları yapmıyorum şuanda annem gelcek h.içi ama ben genel toparlama yapıyorum yatak odasını falan düzelnedim kızımın odası öyle gelişigüzel koymuştum aldıklarımı onları yerleştiriyorum banyoyu temizliycem şöle bi evi süpürürüm bakarsın yarın yatırır falan derli toplu tutim evi geçen sancı çıktığında açılman yk eğer olsaydı yatırırdık dedi gözüm korktu şimdi işleri sıkı tutuyorum

:))) aynen öyle inaysa duramıyorum içim içimi yiyo ya zaten dura dura yapıyorum saat aç oldu anca nevresim değiştirdim toz aldım yatak odasının sildim süpürdüm şimdi kızımın odasını sildim hem derlim toplim ki resmini çekicem ya sizin için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…