2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ii geceler hanımlar:))
biz de çok hareketliyiz bi kaç gündür hayırdır??her an doğurucam die korkuorum!!göbişim indi aşağıya iice bakalım salı gitçem doktora ne diyecek,çatlayacağım meraktan:))
herkesin ii olmasına çok sevindim,yarın itabariyle tamamen dönüorum aranıza:))
şimdilik bayyy:)))

sağol kuzicim darısı başınıza :) dokuz ay nasıl geçer derken bitirdik bile son günlerimizi sayıyoruz..bugün optimuma gittik kadının biri yanımdaydı karnın inmiş yüzün nurlanmış doğumun yakın senin dedi gününü beklemeden gelir belkide :))

balımcım sabah 9 da hastanede olacağız işlemler falan 11-11,30 gibi alırız dedi doktor,sen epiduralmi genelmi olacaksın ?

bende 8.30 da hastahanede olacakmışım ama 10.30 alıcaklar sezaryana.ben doktorumla konuşmadım ama büyük ihtimalle genel anestezi isterim.dayanacağımı zannetmiyorum. senin nasıl olacak.

balım ,linay çok azkalmış sizin ay bizler içinde dua edin ağrısız acısız doğum diliyorum sağlıklı bebişlerinize kavuşun :Saruboceq:

hanımlar iyi akşamlar diliyorum herkese bayramınızı geçte olsa kutlamak istedim umarım herkes iyidir biz bugünlerde çok hareketliyiz birde bu akaşama kadar sürekli midem ekşime yaptı napcam bilemiyorum.ilacım var ama kullanmak istemiyorum fazla bu arada c.tesi günü kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diycek umarım herşey yolundadır
bu arada doğumlarına az kalan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah darısı başımıza benimde 28 oacak olcak sanırım Allahım herkesi kolayca kurtarsın inş.
iyi akşamlar dielrim pazartesi görüşmek üzere iyi akşamlar

aslında epidural istiyorum ilk doğduğu anı görmek için ama sonrası için dayanabilirmiyim bilmem..pazartesi gideceğim doktora anesteziyle de görüşürüm ozaman karar veririm sanırım..

aminn elacım hepimiz sağlıkla mutlulukla yavrularımıza kavuşalım inşallah..dualarımız hepimiz için :))

betül muayeneden sonra 15 günde gittiğim kontrol oluyor ücret ödemiyorum,sonraki gittiğim muayeneye giriyor..

ela gamze iyi geceler tatlı rüyalar :))

herkese iyi geceler hihoyyytbenim pilim bitti şarj edeyim kendimi kızlar bebişlerle tatlı rüyalarmirmirmirmir

İyigeceler canımcım, kesintisiz deriiiiiinnnn uykular.

hamişer ben nisan annesiyim.merak ettim her 2 haftada bir ücret ödüyor musunuz?teeşekkürler...

Daha iki haftada bir gitmeye yeni başlıycam ama, vermeyiz sanırım çünkü 10 gün içinde gidince bir kontrol sayılıyo ya, birinde veririz birinde vermeyiz.

herkese iyi geceler
bayram bayram dedik bayramıda bitrdik sonunda
artık bebekler tek tek gelmeye başlar
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sağlıkla sıhatle bebeklerimize kavuşalım

linay balım sizin bişey kalmamış. onbeşgün göz açıp kapayıncaya kadar geçer .
bir bakmışsınız doğum hikayelerinizi okuyoruz.
doğuma giderken bize dua etmeyi unutmayın

slm kızlar ...nasılsınız...sonunda gittim arog a ayyyyyyy kabustu size tavsiyem gitmeyin cevrenizde gidecek olanlarada söyleyin gitmesin acayip sıkıldım:kızgın: ikinci yarıda cıkıcaktık fakat en arkada oldugumuz için kimseyi rahatsız etmek istemedik...verdigim paraya mı yanıyım giden zamanıma mı...
ordan doktorumuza gittik oglumuzu gördük ayyy teyzeleri çok tatlıydı aynı sen dedi doktor elleriyle yüzünü örttü cok güldükkaydirigubbakcemile32,890 gr olmus 3 kilo 200 gibi dogar dedi doktor 2 ocak olucak kısmetse de fakat benim şekerim çok yüksek 5 gündür bugunde 200 oldu ilk defa-tatlicadiarzu-böyle devam ederse ocagı filan bekleyemeyiz dedi doktorama sene kaybetcek dedim tamam haklısın da öbür türlü bebegi de kaybedebilriz dedi:çok üzgünüm:içim yandı yaaaa tamam dedi size nasıl uygunsa ...bakıcak sekerime hala insülinle 200 ün altına düşmezse alıcak bebegi....

Son düzenleme:
canım bebek büyüdükçe vücut insülin salgılamıyo diyet uyuyorum 12 doz vuruluyorum ama 200 lerdeydi bugun...

insülin olarak ne kullanıyorsun ben iki çeşit insülin kullanıyorum. sabah öğle akşam kısa etkili gece orta etkili .ilkbaşlarda gece iğnesi olmuyordum sabah şekerlerim yüksek çıkıyordu .gece insülinine başlayınca daha iyi çıkıyor .ben sabah öğle akşam 6 ünite gece sekiz ünite oluyorum

elinden geldiğince stres yapma canım stres üzüntü gibi şeylerde şekeri tetikliyor

humulin R kullanıyorum sabah 8 öglen12 aksam 12 ...pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek...iki çeşit nasıl oluyo merak ettim....

iiim montesori okuyodum geçmişi görmedim cnm

ayyy maşşallah kuzuna nazar değmesin aman sağ salim doğsun bebişinde ocak olmasn...şu şeker başına tam bi felaket güzelim yaa az kaldı allahtan az daha sık dişini

walla barcli tam bir felaket bu seker....saglıklı dogsunda aralık ocak farketmez artık ama kararım katii....yarın aclık grevine gircem ara ara minicicik de olsa kacırıyorum sanırım o sekerimi çıkarıyo ....

X