2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Yok canım ben İnşallah Memorialde yapıcam eltim Amerikana gidiodu onun için fesatlıımdan onun gittii hastaneye gitmiorum :)))

blooms epidural fiyatıda dahilmi ben gittiğimde hastaneye sorucam galiba onun ücreti için fiyat farkı alıyolar bilgin varmı?sende epidural sezaryen istiyodun dimi?

Canım kesin dail deildir ben bidahakine randevu alıcam o zaman sorararım bi ara sigorta geçiodu onuda kaldırdılar..

Balım ben kendi adıma bunalımdayım gün geçiriorum işte ..

Ben artık kendimi taşıyamıorum canım yatmaktan dolayı canım sıkkın gerçi bunada şükür..

Senin nasıl gidio günün belli oldumu?

hayret inaysa da yok nerde bu kız sabahtan vardı gezmekten eve gelmedi demek montesori ile inaysa sokaklarda doğurmasa bari:jeyyar::jeyyar:

Gülcecim senin bebiştemi el kol yapıyo kıs sana, benimkide aşağıdan tünel kazıyo valla :))
hayırlı olsun ana kucağınız, şu araba koltuğu olarakta kullanılanlardan mı aldın, birde küçük beşiğe benzer hafif sallanabilen ana kucakları var ya öyle bişeymi yoksa, bende küçük araba koltuklarından alıcam, nedense fiyatları o kadar değişken ki 400-500'e de var, 45-50 ytl'ye de var, ucuzlarından alıcam bende

kuzi oto koltuğu almadık onlar pahalıydı 9-13kg kadar taşına bilen anakucağı aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılıyo zaten biraz büyünce oturtamıyosun içinde çok çeşit var dediğin gibi arabada alıcaktım ama daha erken diye almadım onu macleren alcam onu çok beğendim kaydirigubbakcemile5benim kızı anlamadım kuziya el-kol yapıyo bazende kaburgamın altından ayağı çıkacakmış gibi ittiriyo bende içeri ittiriyorum valla şimdiden boğuşuyoruz :roflol::roflol:

kuzi oto koltuğu almadık onlar pahalıydı 9-13kg kadar taşına bilen anakucağı aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılıyo zaten biraz büyünce oturtamıyosun içinde çok çeşit var dediğin gibi arabada alıcaktım ama daha erken diye almadım onu macleren alcam onu çok beğendim kaydirigubbakcemile5benim kızı anlamadım kuziya el-kol yapıyo bazende kaburgamın altından ayağı çıkacakmış gibi ittiriyo bende içeri ittiriyorum valla şimdiden boğuşuyoruz :roflol::roflol:

:))) Alemsin valla he, sen üstten o alttan ittirip durun bakıyim kim galip gelecek.
Benimde böbreğimin üstüne doğru tepikleyip duruyo arasıra velet,
aşağıda tepinince çok canımı yakıyo oturamıyorum popomun üstüne.

Heh işte o aldığından 45-50 ytl'ye de var, pahalı olanlarla aralarında da bir fark göremedim. o yüzden öyle bişey alıcam.

valla bencede çok para verme zaten kaçkere kullanırız ki:uhm:ay kuzi ya ben şimdiden ağırlaştım kız biz nasıl çalışcaz ocak ayına kadar:1shok:

onu hiç sorma, bende kara kara düşünüyorum ama şu üç dört günde anladımki evde de rahat huzur yok, evin işi bitmiyo, yapmasan vakit geçmiyo,
yatmak bir dert, kalkmak ayrı dert. Ama sanırım en dertsiz zamanlarımızda bunlar, doğurunca uykusuz uykusuz nasıl işe gidicez ben asıl onu düşünüyorum.
Sen kontrole nezaman gidiyosun yada gittinmi bugünlerde, kaç kilo olmuş senin zilli,
Ben geçen hafta rapor için gitmiştim, 19 yada 20'sinde kontrole gel yine dedi, iki haftada bir gidicez sanırım artık.

bende 19 aralıkta gidicem sen bağdat caddesindekine gidiyosun dimi?bende merak ediyorum nasıl benim cimcimekaydirigubbakcemile2evde kalmak sıkıcı evet -tatlicadiarzu-

iyi geceler hanımlar, bayramınızı geçte olsa şimdi kutluyayım bari :) hepimize sağlık,mutluluk, huzur dolu mutlu bayramlar dilerim..
umarım herkes iyidir bir problem yoktur..bugün itibari ile 14 günüm kaldı doğurmama allah izin verirse heycan hat safhada :)) balım canım biz aynı gün doğum yapacağız sanırım :))

bende 19 aralıkta gidicem sen bağdat caddesindekine gidiyosun dimi?bende merak ediyorum nasıl benim cimcimekaydirigubbakcemile2evde kalmak sıkıcı evet -tatlicadiarzu-

Bana belli olmuyo, o hafta için neresi uyarsa oraya gidiyorum, son 4-5 defadır hastaneye gidiyorum. Bakarsın denk geliriz bu sefer :)) Ben hafta içi gidersem sabah 9-10 civarında gidiyorum ama bakalım bu sefer ne güne gelecek.

Sağol linay seninde bayramın mubarek olsun, ayyyy 14 gün mü, hiçbişey kalmamışşşşşş, Allah kolaylık versin inşallah

evet linay:)))artık ileride bebeklerimize söyleriz bak siz aynı gün doğdunuz diye:)))
saat kaçta giriceksin sezaryana.benim 10.30 inşallah

X