2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

merhaba kızlar.herkes gezmelerde sanırım.bende mutfak dolaplarını sildim eşimle beraber.fırsat bu fırsat başka zaman denk gelmez diye.ama şimdi yine aradılar işi çıktı gitti.

Kızlar biraz geç oldu ama herkese iyi bayramlar diliyorum...insan ailesinden uzakta olunca bayramın bayram tadıda olmuyo...helede kalabalık bir aileden gelmeyseniz...o yüzden içim biraz buruk ama artık napalım bu bayramda böyle yalnız yalnız geçti...sadece 3 5 ziyaret o kadar...dün bizde arog a gittik..ben pek beğenmedim...bide acayip ter bastı bitsede gitsek diye bekledim durdum yani...birde dün buraya çokk güzel kar yağdııııı heryer bembeyazz çok güzel bir görüntü var....bugünde eşim görevliii iyice yalnısım yani...bi bakayım dedim kk da bayram nasıl geçmiş...

Sarılıkla ilgili birşeyler yazmışsınız...beni üst komşum iki çocuğundada denemiş banada atvsiye etti...gazı kaçmış maden suyu....ilk doğduğunda bir iki çaykaşığı vermişler iki çocuğundada sarılık olmamış...denemek isteyen olursa aklında bulunsun....

Sağol kançiçeğim, nasıl olsun işte hamişlik bildiğin gibi :)) bayram tatili dinleniriz derken daha beter yoruluyo insan ya, bir yere de gidemedik hava bozuk diye, çok sıkıcı çok

Sarılıkla ilgili benimde bildiğim, bebeğe sarı şeyler giydirirler falan sarılık olmasın diye, hatta biz bebişe sarı yüz örtüsü yaptırdık bunun için.

merhaba kızlar bugün kızıma chicco nun ana kucağını aldık sabah gittik yeni geldik ne trafik vardı haşim işcan geçit altından aldık 195ytl kırmızı -gri

Kızlar gezin bakalım:eek: ben dün görümcemlere ve anneme gittim.

Bugünde büyük görümceme gidicektik sabah kahvaltıya çıktık karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi sonrada kasılmalar başladı korktum hemen eve geçtim yatıorum yatmak bana çok ii geliorhihoyyyt çocuklarla eşim gitti yemeğide orda yiycekler rahatım yani mirmirmirmir

Elacım üzülme gün olur devran döner bunların geneli böyle :1hug:

Fatocum geçen aklımdan geçtin nasıl bebişinin cinsiyeti kesinleştimi?

evet canım sağol kız bebeğim

ezra sağol canım sen neyaptın bu gün dışarı çıkmadınmı?istanbul da kuru ayaz hava güneş vardı ama soğuk tu vallakafamçokkarıştı

ezra sağol canım sen neyaptın bu gün dışarı çıkmadınmı?istanbul da kuru ayaz hava güneş vardı ama soğuk tu vallakafamçokkarıştı

yok canım valla bu durumda pek çıkmıorum dışarı,bir markete gidip geldım hava aldım,akşamda yemekten sonra yakında bı akrabamız war annemle çay içmeye gidicez,koçışde ewde maç izlesin,
burasıda güneşlidi ama soğuktu yaa

selam bayanlar bende bugün kızıma ders çalıştırdım biraz,sizinde bebekleriniz çok haraketlimi benimkisi balık gibi hiç durmuyo sırtım felaket ağrıyo ay bi doğsalar

fatocum valla benim kızın günü gününü tutumuyo dün çok hareketliydi bu gün daha az hareketlerini hissediyorum benimde sanki alttan eli kolu çıkacak gibi napıyosa içerde anlamadımkafamçokkarıştı

walla benim kızda alttan üstten heryerden aynı anda öle bı basınç yaparak bastırıoki,iç organlarım patlıcak gibi hissediorum,

montesorı durmaz walla ewde,gezentıdir okaydirigubbakcemile3

canım hastaneni biraz incelerdim siteden ve gerçektende çok güzel görünüyo.yani pırıl pırıl herşey tam istediğim ve aradığım özelliklere sahip.tecrübeli olduğun için yine sana sormak zorunda kaldım fiyetları hakkında bilgin varmı ssk geçerlimi fiyatlar nedir bilgilendirirsen çok sevinirim canım.

Canım cevabım biraz geç olucak ama daha bugün fırsat buldum geçmiş sayfaları okumaya..

Benim doğumum yedi milyara gelior suit oda olduğu için fiat biraz farkedio..

Nazlıcanda Memoriale gidio ona ne dediler bilmiorum..

Nasıl korkmiyim en ufak bişeye kasıntılarım başlıyo bugün en sonunda dourimde kurtulim dedim sürekli yatıorum..

blooms kendini iyi hissediyosan git canım eğlenceliymiş arog pek beğenmemişler arkadaşlar gitti ben sık sık wc ye gitmekten cesaret edemiyorum istanbul daki tüm wc lere gittim valla sırnaşık şeysırnaşık şeysen amerikan hastanesine doğum yapıcaksın dimi?

X