2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ben sabah öğle akşam novorapid gecede ınsulatard kullanıyorum etkinlik süreleri farklı oluyormuş ilk kullandığım yanlış hatırlamıyorsam dört saat etki ediyor diğeri on saatdi galiba

açlık grevine girme de sen dikkat et bakalım o zaman nasıl olucak yürüyüşe devam mı hala

bitti mi hazırlıkların

ben bu bayram ne çukulata ne tatlı yedim . hamilelerin canı bişey çekince göğsü şişer tezini çürütttüm eğer öyle bişey o9lsaydı benim göğüsler kesin patlardı. aç kedi gibi yalanıp durdum : )

ubbb cnm valla çok zor durumunuz ama bebişler için herşeye katlanıyoruz az kaldı allahtan biraz daha sabır gerek sonra herşeyi yersiniz afiyetle

bütün çabamız bebeklerimiz için zaten barcli .işte bişeylerde yolunda gitmeyinc insanın morali bozuluyor.işallah montesorininde şekeri düşerde pinponetine istediği zamanda kavuşur

günaydınlar herkese....kimsecikler yok herkesler uyuyosırnaşık şeyhepinizin güzel bir gün gecirmesi dilegiyle....

Doğuma giderken...

Çok sevdim, çok istedim seni.
Dokuz buçuk ay bekledim gelmeni.
Daha rahmime düştüğün andan itibaren güzelleştirdin her şeyi.
Sen de benim seni ettiğim kadar merak ediyor musun beni?

Bütün güzelliğini bana da yansıttın,
Etrafımdan binlerce iltifat, güzel söz aldım.
Sağlıklı beslendim, kendime baktım,
Nerede görsem, portakallara saldırdım.

Çok sıkıldın orada, hiç yerin kalmadı biliyorum.

Bana olduğu kadar sana da zor geldi bu son bir kaç hafta. Benim uyuyamadığım zaman sen de benimle uyandın, hiç uyuyamadın. Ama bak artık yüzdük neredeyse sonuna geldik, hepimizin gözü aydın.

Artık dayanamıyorum,
Karnımda aylardır hıçkıran güzel yüzü görmek istiyorum O küçücük elleri, ayakları öptüğümü, sana sıkıca sarıldığımı hayal ediyorum. Sana şimdiden aşık oldum bunu hissediyorum.

Dünyaya gelmene az kaldı oğlum,
Umarım hayatın hep sağlıklı hep mutlu geçer. Yakında bizlerle tanışacaksın. Annen, baban ve ablanla karşılaşacaksın.

Yakında hastaneye gidiyoruz.
Her şeyini hazırladık, bekliyoruz.
Çantamı hazırladım. Sana bakımlı ve güzel gözükmek için, o aş erdiğim kremlerimi bile yanıma aldım.

Hadi, artık bekleyecek sabrım kalmadı.
Hayırlısıyla çık artık yavaş yavaş yola, bekletme bizi sana vermek istediğim çok özel bir şey var, annenin sonsuz, hiç bitmeyecek sevgisi bekliyor seni.

Biz ikimiz de artık hazırız ve yola çıkıyoruz...

bu yazıyı bir yerden buldum umarım begenirsiniz....
birde kızlar huggies in reklamı var ya anneler bebeklerine sarılıyo ....onu izlerken içim gidiyo....az kaldı diyorum bende sımsıkı sarılcam ogluma...

Günaydın annişler, nasılsınız bakalım_?
Montesoricim üzüldüm güzelim durumuna, ama artık son günler. Çok fazla kafana takma hayatım aralık ya da ocak doğumlu olmasını.Ben 16 kasım, oğlumda 5 kasım doğumlu. Öyle çok büyük sorun yaşamadık, benim için hoş bile olmuştu. Her yerde en küçük bendim:)))))Özellikle üniversitede...Hayırlısı ile ve sağlıkla gelsinler.
Yazı çok güzelmiş ellerine sağlık güzelim.

Montesoriciğim üzülme bebeklerimiz sağlıklı olsunda ne yapalım yolun sonuna geldik bişii kalmadı hayırlısıyla olsun bitsin herşey annesi içinde bebiş içinde. Sağlıklı bir doğum olur inşallah. Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun
Cümlelerim uzayda yolunu kaybetmiş
kızlar siz anlayın işte

aranızda öğretmen olan ve doğum öncesi iznine ayrılmış olan var mıı?

ben şubat annesiyim fakat sorularıma bir türlü yanıt bulamadım

32. haftama yaklaşıyorum 5 haftalık çalışabilir raporu alacağım ancak buu 32+0 da değil de 32+6 da alsam olur mu?

doğum sonrası izne tam 37. haftamın bittiği gün mü ayrılacağım? 37. haftamın bittiği günü aldığım çalşabilir raporunun tarihine göre mi hesaplayacağım?

milli eğitim bu kadar ayrıntılı hesaplıyor mu bu raporları?

bir de doktor bu raporu verirken hangi belgeleri ekliyor, örneğin bebeğin ultrason foroğraflarını koyuyor mu? ben son adet tarihi mi biraz geç söylesem, ve bebeği biraz küçük göstersek bir sorun çıkar mı?

aranızda öğretmen olan ve doğum öncesi iznine ayrılmış olan var mıı?

ben şubat annesiyim fakat sorularıma bir türlü yanıt bulamadım

32. haftama yaklaşıyorum 5 haftalık çalışabilir raporu alacağım ancak buu 32+0 da değil de 32+6 da alsam olur mu?

doğum sonrası izne tam 37. haftamın bittiği gün mü ayrılacağım? 37. haftamın bittiği günü aldığım çalşabilir raporunun tarihine göre mi hesaplayacağım?

milli eğitim bu kadar ayrıntılı hesaplıyor mu bu raporları?

bir de doktor bu raporu verirken hangi belgeleri ekliyor, örneğin bebeğin ultrason foroğraflarını koyuyor mu? ben son adet tarihi mi biraz geç söylesem, ve bebeği biraz küçük göstersek bir sorun çıkar mı?

öncelikle hayırlısıyla bebeğini kucağın alırsın inşallah,
bende çalışır raporu alarak 5 hafta daha çalıştım,buu cuma günüde 37 hafta raporumu alıcam,
öncelikle 32 haftanın içindeyken alman gerekıo yanı 32+0 yada 32+6 olman bişey değiştirmio,hatta ben bu bayram iznı iznimden düşmesin dıe dr umla konuştum ve 31. haftamdaken 32 haftalık raporu yazdı,çalışır raporum yarın bitıor ve ben pazartesi gunu sewk alarak okuldan dr a gidicem 37 haftalıktır die imzalayarak hastaneye onaylatıcam,
milli eğitim ve okulum hiç bir şekılde ayrıntıya bakmıor sadece drun yazdığı haftalık sayısına göre hareket edıor,ultrason kağıdı falanda istemıorlar sadece dr na imzalatılmış sevk yeterlı,
bu arada bebeği niçin küçük göstermek istediğini anlamadım?

merhaba kızlar!montesori üzülme canım az kaldı sağlıkla kucağına alıcaksın ben herşeyin senin adına güzel olacağına inanıyorum bol bol senin içinde dua edicem sen üzülme şeker arkadaşımkaydirigubbakcemile5yazı çok güzel eline sağlıkkaydirigubbakcemile2 aybuke ben devlette çalışıyorum dr.un 1 hafta önde gösterdi kimse bakmıyo önemli olan sevkindeki haftan ama niye küçük göstermeye çalışıyosun anlamadım :1no2:normal doğummu düşünüyosun?

iyiyim elacım kontrolüm yarın öğleden sonra bakalım ne diyecek dr

montesori üzülme canım hayırlısı artık kritik dönemleri atlattık

ffiliz nerdesin ya,
ben dedim bu kız gezip duruo şekerı yükselacek die,yedın tatlıları dimi:jeyyar:
nasıl düştümü şekerin şimdi

X