Kesinlikle yanında yatır cnm büyük rahatlık ben hep sepet kullanmışımdır geceleri o kadar çok uyanıyorlarki hiç ayağa kalkmadan yatağının yanından alır emzirirsin çok memnun kalıcaksın..
blooms saol verdiğin bilgi için,demekki yanlış bılınıomuş,
gülsü bebişler henuz çok küçükken ayrı yatmamalı bence ,çok sık uyanacakları için iyi takıp etmen gerek,ben odamızda yatırıcam,sonra uyku duzenı oturduğunda vede soğuklardan sonra ayırırım anca
ezra iyi geceler canim oazamn cikarmim sari rengi diyorum nasil olsa yanimda yatcak dimi ama gündüzleride sepettte yatirim diyom.bu arada bu sarilik olayi ilk zamanlarmi oluyor yani ilk 1haftadan sonra geciyormu kizlar yani ilk 1haftadan sonrami saridan korucazz
waterfull montesori allah kabul etsin kuzu kesmişsiniz
gülsü arkadaşının ve snin başın sağolsun gerçekten çok zr bi durum allah tekrardan bi bebiş versin onlara inş..
kızlar benimde sancılarım çok oluyo 2 gündür korkuorum valla ama allahtn kızım çok hareketli
esracım maşşallah cnm kayınvalidenlere ne güzel bak imreniyo valla insan duyunca...aman nazar değmesin yıllar boyu böle gitsin inş..
barcli agol canim gercekten cok üzüldük ama yapacak bisey yok bi fazla yanina gidemiyorum beni görüp üzülmesin diye.biliyourmki yeni bebegi olancaya kadar ck zor dönem gecircek.
senin sancilarin nasil ya bu sancilar neren giriyorki bendede oluyor bazen cünki ama geciyor simdilik iyiyiz.sende dikket et bu araalar yanliz kalmamaya calis canimya
gülsü bende okudum gerçekten çok üzüldüm arkadaşın için.bende iki defa yaşadım aynı şeyi.ama hiç bir zaman umudunu kayetmemek gerekiyor.inşallah benimde 15 günüm kaldı.sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi.
gülsü bende okudum gerçekten çok üzüldüm arkadaşın için.bende iki defa yaşadım aynı şeyi.ama hiç bir zaman umudunu kayetmemek gerekiyor.inşallah benimde 15 günüm kaldı.sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi.
insallah canim ALLAH bidaha yasatmasin sanada kimseyde 7aylikti arkadasim herseini almisti onun icin ne yapabilirm bilmiyorum.baze obukadar aci cekerken ben böyle mutluluk yasadigima bile üzülüyorum benim psikoljim altüst oldu yani.yasamda hersey var.sende cok dikket et kendine.
montesori şeker arkadaşım fazla kaçırmasaydın bayram diye etleri tatlıları falan aman dikkat et ben dün az tatlı yedim şekri düşürmek için yürüyüş yaptım saatlerce kız valla yolarda doğurmasak bari şekeri düzende tutucaz diye :))