2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

marsg canım doğurursan iki satır yaz haberimiz olsun kaydirigubbakcemile3yeni yıla ezgi kucağında giriceksin demekki Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah hihoyyytsanada iyi bayramlar canım kendine iyi bak ay valla içim bi tuhaf oldu:çok üzgünüm:

bnde herkesin bayramını kutlarım allah tekrarını bebişlerimizle yaşamayı nasip etsin inş

GUZELLIK, BIRLIK, BERABERLIK DOLU, DAHA GUZEL VE MUTLU BIR KURBAN BAYRAMI DILIYORUM HERKESE.....

bayramda yine burda olacağım ama şimdiden kutlayayım dedim bende.

HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM KIZLAR, AİLENİZLE, ŞİMDİLİK İÇİNİZDE OLAN BEBİŞLERİNİZLE MUTLU VE GÜZEL GÜNLER GEÇİRİRSİNİZ İNŞALLAH.

Bayramda bende buralarda olacağım, ama yine de şimdiden herkesin bayramını kutlayayım istedim.

bende bayramda buarada olacağım ama olamayacak arkadaşlarımız vardır belki o yüzden şimdiden herkesin bayramını en içten dileklerrimle kutluyorum Rabbim önümüzdeki bayramları bebklerimizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmeyi nasip eyler işallah

bende hepinizin bayramını kutluorum bebişlerimizle ailelerimizle nice bayramlara inşallah.....

iyi aksamlar kizlar.pek fazla buraya yazamasamda ara sira siteye girip yazilanlari okumaya calisiyorum,,,, nasilsiniz umarim hersey yolundadir...sizi bi konuda bilgilndirmek istedim bende sinemaya gidecektim ama doktorum tavsiye etmedi cunku oradaki gurultuler cocucu birden stress ediyomus ve kalici hasarlar birakabiliyomus..paylasmak istedim. bu arada herkasin bayramini kutluyorum.insallah seneye yavrularimizla bayram geciririz.

kızlar bişey sorcam magnezyumu nasıl içiyosunuz?ben gece yatmadan önce az suya katıp içiyorum ama önce sütte içiyorum acaba emilimini azaltıyomu??

elacim ben magnezyum kullanmiyorum amma velakin bildigim ve emin oldugum bisey var sut ile icilen ilaclar pek etki yapmiyormus,sutu ictikten 20 dk sonra ilac alin diyo doktorlar

iyi aksamlar kizlarr sanirim herkez yatti :)
tekrar hepimizin kurban bayramini kutlarim sevdiklerimizle nice bayramlar ins.

dün arogu izledik esimle güzeldi ama gora kadar begenmedim.

slm ocak anneliri herkesin bayramini kutlarim ve dilerimki bidahaki bayramda yavrularimizla birlikte girelim.kizlar bugün morelim cok bozuk en yakin arkadasim kardesim dogum yaptro 27hafta 2günlük yavrusu su an küvezde bebgin böbregi calismiyomus bide akcigerleir gelsimemis ne olur dua edelim arkadaslarya cok ihtiyaci var umut bebginin dualarimiza hepinize tesekkür ederim simdidennnnn

herkese günaydınlar ve huzurlu mutlu bir bayram günü geçirmenizi diliyorum iyi bayramlar arkadaşlar :)))

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri, kurban bayramınızı kutlar sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…