- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım uçakla gidiyoruz. ilk binişim değil havalimanında çalışıyorum ben o yuzden çok bindim. en rahat ulaşım aracı hiç heyecanlanma rahat rahat git bence... nereye gideceksin
Bence de canım, başka bir doktor araştır ve git bir an önce. Sana netten bir yazı baktım.İstersen bir oku. Test sonucunda hangi sarılık türü çıktı bilmiyorum,ama sana bir faydası olur sanırım.
http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve_enfeksiyonlar/hepatit.asp
burada biraz açıklama yapılıyor, bebek için önemli olan, doğduktan sonra yapılması gerekenle diye.Hiç olmazsa biraz bilgi sahibi olmuş olursun.Geçmiş olsun aynı zmanada.
cnm drun sana zamanı gelince bence söler sadece sağlık ocağı yapıyo bu tip aşıları ve senin her ay kilona tansiyonuna kan değerlerine ve bebeğin kalp atışlarına bakılıyo..2 doz tetanoz aşısı olacağız..onlar sana hangi haftalar gelmen gerektiğini sölüyolar ve doğumdan 3 ay sonra da 3.aşını yapıyolar bildiklerim bunlar kızlar
barclicim sen eminmisin?? hamileyken kesinlikle HICBIR ASI yapilmaz sakin derim kesinlikle asi olmayin.
benim bi kizim var sükür onda ne asi ne baska bisey olmadim
suan ikinci yavruma hamileyim ve doktorlar asiyi hicbir zaman önermiyor!!
mrb arkadaşlar benim morelim cok bozuk bugün kalp atışları için gittim herşey gayet normal ama yapdırmış olduğum testlerde sarılık cıkdı bebeğin kalp atışına bile sevinemedim tekrardan karaciğer enzimleri için test yapdırdım bakalım saat de çıkıcak sonuçlar bu konuda pek bi bilgim yok bebeğe nasıl bi zararı olur ve bende etkisi ne zmana kadar sürer tedavi imkanımd ayok bebek olduğundan dolayı neyapmam gerekiyor bilmiyorum doktoruma sordum riski nedir diye tam net bi cvp vermedi gecişdirdi sanki hiç şansım yok doktor konusund akendime başka bi r doktor bulamm lasım bu arada kilo idim kilo almışım (((( çok hızlı kilo almam iyi değil
barclicim sen eminmisin?? hamileyken kesinlikle HICBIR ASI yapilmaz sakin derim kesinlikle asi olmayin.
benim bi kizim var sükür onda ne asi ne baska bisey olmadim
suan ikinci yavruma hamileyim ve doktorlar asiyi hicbir zaman önermiyor!!
kızlar bişiy sorcam sag ve sol yumurtalıgımda hafif hafif bazende şiddetli batmalar oluyo bebek büyüdügü için mi sizce bide kasık agrılarım devam ediyo sizde durum nasıl var mı böyle şikayetler yoksa ben mi nazlanıp abartıyorum...
kızlar bişiy sorcam sag ve sol yumurtalıgımda hafif hafif bazende şiddetli batmalar oluyo bebek büyüdügü için mi sizce bide kasık agrılarım devam ediyo sizde durum nasıl var mı böyle şikayetler yoksa ben mi nazlanıp abartıyorum...
mrb arkadaşlar benim morelim cok bozuk bugün kalp atışları için gittim herşey gayet normal ama yapdırmış olduğum testlerde sarılık cıkdı bebeğin kalp atışına bile sevinemedim tekrardan karaciğer enzimleri için test yapdırdım bakalım saat de çıkıcak sonuçlar bu konuda pek bi bilgim yok bebeğe nasıl bi zararı olur ve bende etkisi ne zmana kadar sürer tedavi imkanımd ayok bebek olduğundan dolayı neyapmam gerekiyor bilmiyorum doktoruma sordum riski nedir diye tam net bi cvp vermedi gecişdirdi sanki hiç şansım yok doktor konusund akendime başka bi r doktor bulamm lasım bu arada kilo idim kilo almışım (((( çok hızlı kilo almam iyi değil