Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralardayım canım ama işler yoğundu bu aralar giremedim.merak ettim herkesleri napıyo diye geriye dönüp hepsini okumaya çalıştım.sen bizler içinde bol bol dinlen ve eğlen.bizde şimdiye kadar her sene biryerlere gittik ama çocuk 3 yaşına gelene kadar zor olur gibi geliyor bana.yada annelerden birini alacağız yanımıza.arkadaşım gitti geçen sene çocukla hiçbirşey anlamadım diyo.hava değişikliği çocuklar hastalanmış havuz güneş falan.gece çocuklar erkenden uyumuş gündüzde uyuyorlar tabi odaya kapanıp kaldım dedi.
Slm arkadaşlar,
Kulübe bugün katıldım. Ben de Ocak annesiyim. Bebişim şu an 7+2 ve muhtemel doğum tarihi 31 Ocak. Geçen hafta doktora gittik ve kalp atışını gördük. Çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin inşalllah...
günaydın canım ben bombayım bugün bebişimizle ilk tatilimize çıkıyoruz :dance:
Slm arkadaşlar,
Kulübe bugün katıldım. Ben de Ocak annesiyim. Bebişim şu an 7+2 ve muhtemel doğum tarihi 31 Ocak. Geçen hafta doktora gittik ve kalp atışını gördük. Çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin inşalllah...
Slm arkadaşlar,
canım uçakla mı gidiyosunuz?ilk gidişin mi uçakla bende düşünüyorum uçakla tatili fakat ilk olucağı için biraz tedirginim eşimde yanımda olmıyacak o kendisi arabayla gidecek.
Canim Antalya Lara Ya
kızlar bişi sormak istiyorum sağlık ocağına isminizi yazdırıp her ayda oraya kontrole gideceğinizi biliyomusunuz???*
slm kizlar bennnnnnnnn geldim nasilsiniz bakalim???
nasil gidiyor hamilelik??
Slm arkadaşlar,
evet canım biliyorum ama daha gitmedim.a.s
ben bugün gittim sizde aksatmadan gidin temmuzun 17sinde tahlil için tekrar gidicm ağustosta da aşı için gidicem