- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu gittiimiz hastane yapmaz mı ya zaten her ay gidiorum doktor kontrolüne aşıyı sadece sağlık ocağı mı yapıocnm bak şimdi sağlık ocağına gidp ben hamileyim diyosun her ayda orda kontrollerin yapılıo ben bugün gttim bana her ayın 17sinde geleceksn dediler...gelecek aya tahlilin var aç gelin denildi ağustosta da aşın var denildi o kadar...
cnm bak şimdi sağlık ocağına gidp ben hamileyim diyosun her ayda orda kontrollerin yapılıo ben bugün gttim bana her ayın 17sinde geleceksn dediler...gelecek aya tahlilin var aç gelin denildi ağustosta da aşın var denildi o kadar...
kızlar bişi sormak istiyorum sağlık ocağına isminizi yazdırıp her ayda oraya kontrole gideceğinizi biliyomusunuz???*
daha erken die belki doktor sölemedi peki sizden 8. haftada hcg hıv testi falan istedi mi
nıye kı sart mı sağlık ocagına gıtmek ben sevmedıgım ıcın oyle yerlerı hıc aklıma gelmedı dogrusu gıtmeyı de dusunmuyorum
teşekküe ederim bilgilendirdiin için bi uğrayalım bakalım sağlık ocağına mutlaka biliolardır ne yapılması gerektiğini ihmal etmeyelim
güzelim gidip gitmemek sana kalmış ben sadece sizi gitmeniz kayıt olmanız konusunda bilgilendirdim.ama bu uygulamalrın başka yerde yapıldığını sanmıyorum...bu aşıları da olmak gerekiyo die biliyorum