2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kizlar ben de birkac isim buldum...
Erkek olursa; EREN ya da SERKAN
Kiz olursa da ; ESRA ya da SELIN dusunuyorum ama esim Arda koyalim diyor kiz olursa da Aslihan koyariz diyor ama benim bulduklarim daha guzel degil mi?????
 
bizde iiiz cnm çok saolyerimseniben:1hug:

benimde belim ağrıyo başkada şikayetim yok:icecream:

tesekkur ederim canim saol..:1hug:
demek senin de belin agriyor benim de agriyor...gece bir uyandim felaketti ama sonra gecti ara ara giriyor dr normal diyor ama hayirlisi...Allah yardim etsin insallah hepimize..:1hug:

sevgiler...a.s.
 
herkese günaydınlar inş herkes dünden daha iyidir.Herkes bebeğine isim bile düşünmeye başlamış benim aklımda bişey yok yarın kalp atışları için gidicem inş sorunsuz olur. sonraki haftalardada sanırım cinsiyetini öğreniriz daha düşünecek cok zamn var allah önce sağlıklı bebekler nasip etsin.
 
cnm toksoplazmaya ben dikkat etmeye çalışıyrm sana tavsiyelerde bulanayım dışarıdaan sakın salata yeşillik yeme..yeşillikleri yerken çook yıka...ellerini sürekli yıkamaya çalış...meyveleri ve sebzeleri sirkeli suda beklet...ben öle yapıyorum...çiğ köfte ve çiğ et yeme eti iice pişmiş ye...bundan sonrası artık allaha emanetiz cnm inş sorunsuz olur hamişliğimiz
unutmuşum cnm sütü pastörize olarak tüket dışarıdan yani açık satan yerlerden alma...

sağol canım uyarıların için. doktorumda aynılarını söyledi insan tedirgin oluyor ama umarım allahında izniyle bunları da atlatıcaz.
 
günaydın hanımlar ve bebişler nasılsınız. ben yarın tatile gidiyorum o yüzden içim içime sığmıyor bugün çok harikayım...:))
 
slm kızlar bebek için alışveriş yapmadım ama kendim için bugun hamile kıyafeti aldım istanbul da yasıyanlar belki bilir secen diye bir hamile magazası var pek cok yerde de subesi var ben üsküdar subesinden kapri bir kot pantolon aldım beli lastikli iki hafta önce sordugumda fiyatı 89 du indirime girmis 45 e aldım cok rahat evdeki kotlarımın belleri sıkıyodu kumaslarım gabardinlerim oluyo da birde beli lastikli pantolon etekler var 10 ytl ye buldum 3 tane aldım bunlar beni ekime kadar götürür gibi geliyo
daha bebişe bişiy almadım ben istanbulun varos bir mahallesinde anaokulu ögretmenliği yapıyorum ögrencilerim hamile oldugumu duyunca kardesleri olacak diye sevinmişler ufak tefek bişiyler almıslar bebişimin ilk kıyafetleri bunlar oldu ben 7 aylık olmadan bişiy almıcam
isim konusuna gelince kız için ELİF erkek için METİN(kayınpederimin adı)düşündük sizce nasıl isimler
birde kızlar sol yumurtalıgımda hafif bir batma var ara ara kramp seklinde oluyo sizde de var mı böyle bir durum


canım fiyatlar çok iyi. ben avrupa yakasındayım bakırköyde var mı acaba biliyormusun .hiç bilmiyorum daha hamile kıyafetleri nerelerde satılıyor.
 
günaydın canım ben bombayım bugün :emir_bebek: bebişimizle ilk tatilimize çıkıyoruz :dance:


ay çok güzel inşallah bizde çıkabiliriz. çok dikkat et güzelim ya pis yerlerde denize girme havuza hiç girme birde denize ya da havuza sakın atlama yavaş yavaş gir rahatsız etme miniği kendine iyi bak... :a015:
 
ben yine kötüyüm senağlama dün hastaneye gittim 4 ünite serum verdiler içine mide bulantısı için ilaç koydular ama nafile eve gelir gelmez başladım yine kusmaya:eek:klava:
 
ben yine kötüyüm senağlama dün hastaneye gittim 4 ünite serum verdiler içine mide bulantısı için ilaç koydular ama nafile eve gelir gelmez başladım yine kusmaya:eek:klava:

ah canımmm çok geçmiş olsun nasılda ağır geçti bu günlerin. biraz daha sabır miniğin dediği gibi 4. ayımızda çok rahatlıycaz güzelim. çok geçmiş olsun
 
ay çok güzel inşallah bizde çıkabiliriz. çok dikkat et güzelim ya pis yerlerde denize girme havuza hiç girme birde denize ya da havuza sakın atlama yavaş yavaş gir rahatsız etme miniği kendine iyi bak... :a015:

inan sadece yatıp dinlenicem... o kadar ihtiyacım var ki deniz havuz gözümde yok hiç. yemekte yiyemiyorum. sırf yatmaya gidiyorum anlıycağın sırnaşık şey
 
X