2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

valla cnm aynen bende de baya bi halsizlik yapıyo gündüz mecbur kalmadığım sürece dışarı çıkmıyorum çünkü baya kötü oluyrm tansiyonum düşüyo herhalde...bende 17sinde drumu arıcam 2li test için bakalım inş sonuçlarımız ii çıkar...
 
sıcak benimde sorunum kızlar, dışarda çok kalırsam bayılacak gibi oluyorum, mecbur kalmadıkça çıkmıyorum.Pazartesi kontrolümüz var.:1rolleyes:
 
merhaba güzel hamişler bende birkaç gün önce öğrendim hamileliğimi ama hiç kendimi haile gibi hissetmiyorum belirti pek yok doktorum daha erken haftaya gel dedi siz daha tecrübelisiniz bana akıl verin her hamile de yoğun belirti olması şartmı yada bebek çok küçük ondanmı
 

hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın. belirtin olmayabilir ki inşallah olmaz bu anormal bi durum değil. suan yok dıye hıc olmayacagı anlamına da gelmez benımde 7. haftama kadar hıc sıkayetım yoktu sonra basladı. sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallaha.s.
 

sağol canım içim rahattlattın doktora gidene kadar insan endişe duyuyor acaba normalimi değilmi diye inşşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırıza.s.
 
beyazbulut hayırlısı olsun belirti olup olmaması kişinin bünyesi ile alakalı inş sende de olmaz gerçekten zor oluyo...
 
evet canım galiba rahim kasılması bu aklıma gelmemişti
sağolasın içim rahatladı
 
öncelikle hayırlı olsun canım
benim ilk hamileliğim de hiç sorunsuz geçmişti o yüzden merak etme canım dr.aksi bişi söylemedikçe her şey yolunda demektir.
 
öncelikle hayırlı olsun canım
benim ilk hamileliğim de hiç sorunsuz geçmişti o yüzden merak etme canım dr.aksi bişi söylemedikçe her şey yolunda demektir.

hayrlısı olsun canım.merak etme. bende de çok fazla bi belirti yoktu.hala da öyle.sadece çok fazla uyuyorum.ayaktayken bile resmen içim uyuyo.:1hug:
 
Selam kızlar nasıl gidiyo hamişlik kızlar çok heyecanlıyım şakamaka 12 haftalık oluyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var.Bu benim ilk hamileliğim değil kendimi tecrübeli sanıyodum ama yok anam nerde doğum yapalı 8 sene oldu herşeyi unutmuşum bendemi bi tuhaflık var acaba.Bahsettiğiniz gibi bendede acayip yorgunluk ve halsizlik var.Bugün alışverişe çıktım malüm babalar günü, aman boş bi yer görmiyim hemen çöküyorum yürüyüşüm falan değişti eve zor attım kendimi bu durum ne zaman düzelicek acaba?fisfisfis
 
selam canım.sorma o halsizlik bnde de var .havalar ısındıkça daha da bir arttı.uyanıkken bile içim uyuyo.hiç bir yere çıkamıyorum.bugün bi pazarra gittim oda kapımızın önünde uzak değil yani hala kendime gelemedim yorgunlukta saatlerdir yatıyoruma.s.
 
kızlar merhaba o yorgunluğu hiç sormayın hepimiz aynıyız galiba kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum benimde ilk hamileliğimin üstünden 9 sene geçti ama onda hiç bişey anlamamştım bunda felaket durumdayım dün anneme gitmiştim eve zor geldim:1no2:
 
kızlar bu arada canınız neler isiyo neler yiyosunuz geceleri aklınıza bişey gelip fare gibi mutfaga taşınan var mı?:roflol::roflol:
 
valla cnm benim cnm bişi istemiyo artık ama önceden baya istiyodu şimdi geçti bide makarnadır karpuzdur patates kızartmsıdır öle besleniyorum
 
ay ben sabah kurufasulyeeeeeeeeeee die uyandım özendirmem inşallah ne yesem kurufasulye tadı alıorum en sonunda acil bi yer buldukta yedim o mutluluu anlatamam yok siz anlarsınız:)
 
kızlar takvim yapamaıyorum çok uğraştım ama olmadı rica etsem banada yaparmısınız henüz doktora gitmedim ama internetten hesapladığıma göre doğum tarihi 17 şubat teşekkürederim şimdiden
 
Bende sabah akşam demeden beyaz peynir yiyorum.Bide salatalık turşusu çekiyo canım bak söylerken bile ağzım sulandı.icecream:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…