- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
hayırlısı olur inşallah bana da kız gibi gelio çok istediim için heralde ama herkes erkek dio bi de bu sene kimi duysam erkek bebek bekliobana kız gibi gelio bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olur inşallah bana da kız gibi gelio çok istediim için heralde ama herkes erkek dio bi de bu sene kimi duysam erkek bebek bekliobana kız gibi gelio bakalım hayırlısı
merabalar,ben de yoktum 4-5 gündür gelir gelmez geçtim bilgisayarın başına .herkes iidir umarım .bu arada 10+5 oldum ben ,1 hafta ara veren bulantılarım ve uyku yeniden başladı ,tam kurtuldım galliba demiştim( olsun ne yapayım ayın 24'ünün bekliorum 2'li test için bebeğimi özledim:)))
ben yurt disinda yasiyorum banada doktorum folik asit vermedi sadece elevit diye hap verdi vitamin ve mineraller var icinde folik asitte varmis oda 0,8 mg arti toz halinde magnesyum verdi bukadar :sm_confused:
bende bizim doktorlar bize niye ek olarak folik asti vermiyor diye kiziyordum :uhm:
slm kızlar pek cok arkasta ben gibi uykudan şikayetci günlerim nasıl geciyo anlamıyorum dün babalar günü için evin orda ki bir magazaya alışverişe gittim walla yolda bayılcagımı sandım sıcaklarda coktu gözkapaklarım agırlastı eve geldim 4 saat kadar uyumusum zaten evdeysem işe gitmediysem öglen 2 de bir uyuyorum 7 ye kadar uyandıktan sonra da hemen ayılamıyorumkafamçokkarıştı bende hiç bir hamilelik belirtisi yok sadece bu halsizlik dısında allahtan eşim evde calısıyoda iş konusunda yardımcı oluyo bana size sorum bu durum ne kadar daha sürer ben doktoruma sorcaktım unutmusum
birde herkes oglum olacagını söyleyip duruyo mide bulantısı kız cocuk bekleyenlerde uyku hali halsizlik erkek cocuk bekleyenlerde oluyomus diye duydum gerci hayırlısı
birde eşimede minik bir babalar günü hediyesi aldım baba adayı olaraktan cok sevindi gözleri doldulülülülülülüjestimi begendi...
slm kızlar pek cok arkasta ben gibi uykudan şikayetci günlerim nasıl geciyo anlamıyorum dün babalar günü için evin orda ki bir magazaya alışverişe gittim walla yolda bayılcagımı sandım sıcaklarda coktu gözkapaklarım agırlastı eve geldim 4 saat kadar uyumusum zaten evdeysem işe gitmediysem öglen 2 de bir uyuyorum 7 ye kadar uyandıktan sonra da hemen ayılamıyorumkafamçokkarıştı bende hiç bir hamilelik belirtisi yok sadece bu halsizlik dısında allahtan eşim evde calısıyoda iş konusunda yardımcı oluyo bana size sorum bu durum ne kadar daha sürer ben doktoruma sorcaktım unutmusum
birde herkes oglum olacagını söyleyip duruyo mide bulantısı kız cocuk bekleyenlerde uyku hali halsizlik erkek cocuk bekleyenlerde oluyomus diye duydum gerci hayırlısı
birde eşimede minik bir babalar günü hediyesi aldım baba adayı olaraktan cok sevindi gözleri doldulülülülülülüjestimi begendi...
hadi bakalım haberlerinizi bekliyorum 12. haftada öğreniliyo dimi
barcli içimizde ilk bebek cinsiyeti ögrenecek olan sensin gibi tahmin ediyorum hafta olarak ilerdesin bizden ... kızlar kulaktan duyma seyleri söylüyorum size cinsiyet konusunda cogumuz ilk hamileliğimizi yasıyoruz heyecanda dorukta kim ne söylese inanıyo insan