- 24 Ocak 2008
- 1.820
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Niye Buraya Kimse Yazmiyor Paylaşacak Hiçmi Bişeyimiz Yok Acaba Yav ? Ben Dertliyim ( Korkuyorum Bebeğim Rahimdemi Değilmi Sağliklimi Değilmi Dr. A Haftaya Gidiecem çalişiyorum Sürekli Izin Alamiyorum.. Inşallah Gidince Hem Görürüm Hemde Kalp Atişini Duyarim.. Sizelrin Durumlar Nasil Kese Göründümü Kalp Atişlari Duyuldumu Huuu Kimse Yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))
canim sen yine haftya gitceksin ben 9haziranda gitcem düsünya bende korkuyorum.ilk gittgimde kese görünmüstü nokta kadar 4bucuk haftalikti daha.benim cok agrilarim oluyorya sanki adet olcak gibi off bi görsem icim rahat etcek.umarim hepimiz görürüz onlari beklicez artik
kızlar sureklı aclık varmı sızdede.sureklı mıdem kazınıyo.cok kılo alıcam.yemeden duramıyorum.sırf aclıgımı bastırsın dıye meyve ve sut ıcıyorum.sız neler yapıyorsunuz.
slm almina,
benımde muhtemel doğum tarıhim 5 ocak,ve aynı zamanda balikesirliyim:)))
hepimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
evet canım ayn zamanda doğumumuz gerçekleşecek allahın izniyle ezracım izmirde hangi doktora gideceksin.haziranın 13.den sonra çeşmedeyimde senin nereye gittiğini öğrenebilirmiyim şimdiden sağol.
amin teşekkür ederim alminacım nasıl rahat geçiyormu hamileliğin