2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

miniğim dediğim gibi benim gaz olunca öle çok ağrı yapıyo geçen öyle bi sancı yaprıki bende doğuruyomuyum dedim :))))

montesori evet ben EFA DAİLY balık yağı içiyorum eğer yemeketn sonra içersen en son o patladığı için mide de fena yapar yemek yerken arada iç ben sabak kahvaltı ederken mesela bi dilim yiyiorum ilacı içip yemeğe devam ediyorum üstüne 1-2 dilim daha yiyorum mesela acaip bastırıyo iyi geliyo anlamıyorum patladığını
 
miniğim bence sen hemen doktorunu ara canım bekletme

montesori inşallah iyi çıkar sonuçlar benim içtiğim şekerli suyu limonata tadında yapmışlardı rahat içtim ama sen tabi çok içtiğin için doğrudur kötü olmuştur neyse atlattın ne zaman çıkıcak sonucun ben 2 saat sonra almıştım

cicikız arkadaşlar öyle diyordu 3 hafta sürüyormuş hayırlısı ile inşallah iyi çıkar canım
 
miniğim nette okumustum erken dogum belirtisi diye ama içini ferah tut mutlaka doktoruna danış...
ekinsu sonucunu testten 1 saat sonra alcaktık da ben cok halsizdim bekleyemedim birazdan cıkarım...
nazo ahhh önce okusaydım yaptım kahvaltıyı demek içimde ne patlamalar oluyomus da:)
 
Ya kızlar ben kızımın oynadığını hiç hissetmiyorum karnım çok büyüdü birden görenler 7 aylık diyo ondan olabilirmi? 1 kere hissettim sadece baya tekme attı yani yada kaydı neyse siz hissediyormusunuz?
 
Ya kızlar ben kızımın oynadığını hiç hissetmiyorum karnım çok büyüdü birden görenler 7 aylık diyo ondan olabilirmi? 1 kere hissettim sadece baya tekme attı yani yada kaydı neyse siz hissediyormusunuz?

günaydın herkesee, evet daha kilolular daha geç hissediomuş ondandır benim nerdeyse elim sürekli karnımda sadece öle hissedebiliorum ama çok hareketli maşallah annesini merakta bırakmıyo
 
evet montesori bundan sonra kahvaltı veya normal yemeğin arasında iç inan çok rahat ediceksin ama kahvaltı arası olursa daha iyi hani ekmek peynir zeytin daha çok çeşit yiyosun ya bastırıyo anlamıyosun yoksa biliyorum berbat bazen unutup kahvaltının sonunda içtiğim oldu ayyyy balık kokusundan öldüm :)))

sinemcim belki kızın çok hareketli deildir ben çok hissediyorum bütün gün kıpır kıpır güm güm vuruyo hatta çıplak karnıma baktığında vurduğunda göbeğimin attığını görebiliyosun
 
http://www.civcivbebe.com/
kızlar bu siteyi inceledim bana fiyatları uygun geldi bebek tekstili filan birde siz bakın...
bişiy sorcam da deneyimli annelerimiz forum da yok waterfull,bloms,linay
,talya filan...bizimkiler kıs bebegi olcak ya tulumlarının içine giyilen badileri uzun kollu mu alsak yarım kollu mu ben hiç uzun kollu bulamadım heryerde yarım kollu var 3-6 ay arası 6 tane cıtcıtlı badi aldım 4 tane de yeni dogan alsam yeter de acaba yeni doganları uzun kollu mu alsam ...
 
miniğim gecmiş olsun inş bişeyin yoktur, bniraz dinlen bide kendini üşütme havaya aldanıyoruz bizim hassas dönemlerimiz üşütmememiz lasım. montesori sanada gecmiş olsun inş tahlilin temiz çıkar.
 
alisha bu sitede cok hoş fikirler var bebek emzirme önlüğü filan anne emzirirken bebegi kalabalıkta köse bucak kacmıyo :)
ben o cıtcıtlardan anneme yaptırcam eski penyelerden filan güzel olur...
 
merhaba kızlar,
miniğim geçmiş olsun, bir dr. unu ara bana sorarsan canım, üşütme olabilir ama olsun.Senin kafan rahat etsin hiç olmazsa.
ekinsucum tadilat olayını bilirim, gerçekten çok zor. Hiç bişey yapmasanda sonuçta ustaların önünde arkasında dolaşıyorsun.
montesoricim, kış bebeği olacağı için uzun kollu badi almak çok daha iyi. Çünkü evin içinde üzerlerine tulum giydiremezsin, yelek tarzı birşeyler giydireceksin. Kısa kollu olunca kolları açıkta kalıyor bebişlerin. Benim diğer ikiside kış bebeği idi. Birsi kasım diğeri şubat.Çok rahat aslında kış bebeği.Yalnız ilk 1-2 ay kollamak lazım. Şu anda kısa kollu badyler var her tarafta, o yüzden ben daha almadım, uzun kollular çıksın diye bekliyorum,kısa kollu 2-3 tane olsa yeter, gerisi uzun kollu olsun.Patikli pantolonlardan seçmeye bakın, bebek büyüdükçe patik kısımlarını kesip, normal pantoloon gibi kullanılabiliyor, yada tulumlarda da patik kısımları kesilebiliyor.
Şimdi birde şu sitelere girip bakiim neler varmışnaniknanik
 
X