2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

melek seslerindeki aleti deneyen var mı ,ya da bilen ,süper bişi..
ultrason aletinden de ucuz:))
 
bu arada dün benim de misafirim vardı o da 4 ay önce doğum yaptı neys dedi ki eğer ağrılar göbek deliğinin altından oluorsa erkek göbeğin yanlarından oluosa kız olurmuş.ben inanmadım ama belki yorumlamak isteyen olur,cinsiyetini öğrenenler var aramızda..
 


benim yanlarım ağrıyor dur bakalım ne olcak yakında öğreniriz doğruluğunu:sm_confused:
 
linaycım, Talyacım,
özür dilerim geç gördüm yazınızı yaşım 38 35-40 arası riskli dedi doktorum bir daha ki ay 3'lü test yapcak sonra karar vercez eylül de olcak linaycım benim anmiyosentezim kısmetse Allahım sanada sabırlar versin inş. bişey çıkmaz canım
 
Talyacım çok güzel bir yazı. Daha önce de okumuştum bu yazıyı ama tekrar okumak bile insanı ağlatıyor.
Gamzecim seninle aynı yaştayız, dr.un illaki amniyosentez yaptırmak zorunda mısın dedi_?Test sonuçların nasıl_?
 
waterfuul,
Arkadaşım illaki demedi tabiki bana bırakıyor. Yaş riskin illaki var diyor 2'li yaptırdık bu hafta 1/4000 çıkmış ama yaşı gözönüne alırsak risk faktörü var diyo yani ben yapalım derim diyo ama son kara sizin tabiki diyo napcam bilemiyorum. ayın 19/08 de 3'lü testide yapalım bir bakalım dedi Allah herkesin bebeğine herkese bağışlasın Allhım kucağımıza almayı nasıip etsin inş.
 

gamzecim teşekkür ederim inşallah iyi geçer ve iyi sonuçlar alırım..salı günü 3lü testimi yaptırdım haftaya salı günü de onun sonucunu alacağım..

sen kaç haftalıksın eylül ayı geç olmuyor mu ?
 

waterfull senin doktorun test sonuçlarına göre mi amniyosentez yaptırırsın, yoksa gerek yok mu dedi..bütün doktorların aldığı eğitim aynı yorumlar hep farklı,insan ne yapacağını şaşırıyor bu durumlarda..
 

Evet canım, ikili test sonucuna göre risk olmadığı için ister yaptır ister yaptırma dedi. Risk düşük çıkmış, dedi.Şimdi dr. dan geldim bende.
Özellikle tekrar sordum, sen bilirsin dedi yine.Benden üçlü test yaptırmamı bile istemedi.

Kızlar bir erkek daha katılıyor listemize, oğluşum kendini gösterdi. Özellikle aylık muayeneyi beklemiştim, cinsiyetini öğrenmek için çabalamayalım diye.Erkekmiş, bugün öğrendik.:dance::dance:
Kocişimin dediği çıktı, sen sıcaklardan rahatsız oluyorsa bu kesin erkektir demişti:roflol::roflol::roflol:
 


waterfull çok sevindim arkadaşım öğrendiğine Allah tamamına erdirsin inşallah..
senin günlerimiz aynı ama benimki bir türlü göstermiyor deli ediyor beni..çok ehli keyif olacak bu belli ne kendini gösteriyor ne hareket ediyor :))
 

hayırlısı olsun cnm, inşallah bende en kısa zamanda öğrenirim ölüoruz meraktan, buarada 2 gün önce bi arkadaşım doğum yaptı doktor yüzdeyüz erkek demiş onlar da tabi herşey mavi ismi hazır. bebek kız oldu şoka girdiler neyse yine de çok mutlu arkadaşım yarım saatte normal doğurdu sağlıklı olsun yeter dediler sonra..
 

hadi bakalım. senin oğlan çok sevincek bu işe :))

gözünüz aydın. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
 
Çok sağolun akadaşlar, inşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı olsunlar.Biz de meraklanmıştık, ama muayene gününde gidelim de kesinleşsin diye düşünmüştüm. Tabii hiç bir zaman için kesin değil ama.
Dr. görebilmek için epey bir aradısırnaşık şeybacaklarını teker teker kaldırıp duruyordu. En sonunda gördük:lepi::lepi:
Üzülme linaycım kız olma ihtimali fazla sanırım o zaman. Erkeklerde bir çıkıntı var oradan farkediliyor hemen, ama kızlarda görememiş olabiliriz diyerek hemen sonucu söylemek istemiyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…