Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayçacım 1 hafta erken demişsin ultrasonda benimde öle 3 gün erken gösteriyo ben şimdi son adet tarihime göre 9+2yim ama dra 8+1 günlükken gitmiştim dr bana 8+4 dedi ben şimdi 9+2 miyim yoksa 9+5 mi kafam karıştı yahu seninde erkenmiş die sorim dedim fisfisfis:sm_confused::uhm:
iyide kızlar benim doktorum folic asiti günde bir tane içiceksin dedi ya ben yanlış mı anladım?
merhaba kızlar ben haziran annesi olucam inşallah...haziran anneleri için hazırladığım ve birbirimizin ne zaman doğum yapacağını,dahasonraki günlerde baş popo mesafesi ölçümleri,ilerleyen günlerde bebişinizin kaç gr.olduğunu,cinsiyetini,adını gösteren bir liste..sizin varmı bilmiyorum ama,sizede yapabilirim...paylaşımlarınızda çok faydalı olacağına inanıyorum...bana bebeğinizin muhtemel doğum tarihini yazarsanız listeyi oluşturabilirim
kızlar dr.bana da folbiole devam et dedi,ayrıca kanım düşük çıktı,demir hapı gynnoferon diye bir hap verdi,günde bir kez kullancam size verildi mi?