Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar moralim çok bozuk ya bu gidişle bu listede de kendimi göremiycem....bugün dr la randevum vardı geçen hft kalp atışını duymak için gidip duyamamış bu hft ya ertelemiştik yine duyamadık sat'a göre 8hft ultrasona göre 6+6 olmasına rağmen dr um umudunu yitirdi ve bebeği alıcağını söyledi çok üzgünüm ya senağlamasenağlamasenağlama
kançiçeğim ve cicikızsinem in de bugün randevuları var umarım onlar iyi haberlerle dönerler
canim üzülme ya gec döllenmistir bebisin baska doktora git bence tek doktorun fikrine bakma ve sakin bebegini almasina izin verme lütfen baska doktora git biran önce :teselli:
bizim burdaki dr ların en iyisi ya hamile kalmadan altı ay önce buldum ben onu kürtajdan çok korkuyorum Allahın verdiği canı Allah alır zaten olmıcaksa düşük yaparım herhalde uuufffff kafam çok karışık?????????????
bizim burdaki dr ların en iyisi ya hamile kalmadan altı ay önce buldum ben onu kürtajdan çok korkuyorum Allahın verdiği canı Allah alır zaten olmıcaksa düşük yaparım herhalde uuufffff kafam çok karışık?????????????
öncelikle çok üzüldüğümü söylemek istiyorum ama umarım doktorda yanılıyordur ve miniğinn sana sıkı sıkı tutunur. doktorun konyadan mı kim olduğunu öğrenebilirmiyim
ben ayni senin durumu yasayan TV de bi haberde izlemistim bu olay almanyada olmustu dr.kadina bebegin yasamiyor demis ve alinmasi gerek demis baska doktora gidiyolar bebek yasiyor ve kadin bebegini doguruyor.
belkide en iyi doktor o degildir
cnm ya kıyamam ben sana sakın kendini bırakma başka bi dra gitsen olmaz mı
merhaba arkadaşlar.bende 6 ocak 2009 de doğum yapacağım allah izin verirse.şu anda 8 haftalık benimkide.
surprıse canım arkadaşlar çok haklı kesinlikle başka bi doktora gitmelisin belki ultrasonu iyi değildir ya da o göremiyordur başka bi doktorun olurunu almadan hemen kürtaj olma canım.ancak herşeye rağmen olursan da sakın kendini üzme ilk aylarda yaşanan düşükler genellikle bebekteki bir anomaliden kaynaklanır.Allah yardımcın olsun canım hayırlısı olsun.şunu da unutma en önemlisi senin sağlığın.moralini hiç bozma.