Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk canim... ben suan 6 haftalik hamileymisim ama daha kucuk oldugundan kalp atislari duyulmuyodu.2 hafta sonraya randevu verdi bakalim insallah o zaman buyumus olurda duyariz.Amin Alah herkesin cocugunu kucagina almayi nasip etsin ve tamamini getirsin........melegim16 hosgeldin canim aramiza,kac haftalik hamilesin sen??
Allah bebegini saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah...
evet canim benimde ayni 58 kilo ile hamile kaldim ve 1 kilo vermisim bile.Dedigin gibi eskiden nasil yiyorsam oyleyim yine ne bir istah artisi var nede canim bisey cekiyo...bizde ilerde aliriz kilo insallahh......ya kızlar,hepinizi okuorum ne güzel iştahınız war kilo bile almışınız,benımse tam tersi hamıleliğe 58 ile başladım şu an 57 ,1 kilo kaybım war,yemek yıyemıorum hep tok hissi war bende,midem bulanmıor ama bi turlu yıyemıorumda,benım gibi olan war mı acaba
hosbulduk canim... ben suan 6 haftalik hamileymisim ama daha kucuk oldugundan kalp atislari duyulmuyodu.2 hafta sonraya randevu verdi bakalim insallah o zaman buyumus olurda duyariz.Amin Alah herkesin cocugunu kucagina almayi nasip etsin ve tamamini getirsin........
slm kizlar nasi gidiyor hamislik sekerlerim bebislerimiz büyüyor dimi ben 7+6günlük oldum ama hala kalp atisini duyamadim cünkü ilk randevum 4bucuk haftalikti 2.yi 9haftalik olunca verdi yani 9haziranda cildiriyorum meraktanya insallah rabbim ogüzel ani gösteriri banada hepimizin hakkinda hayirlisi güzel hamisler
kızlar ben dr.dan geldim şimdi,8haftaık oldu,teyzeleri kolları oluşmuş minikkuşumun:sm_cool::sm_cool:kafasını,kalp atışını bile gördüm,o kadar mucizevi bir şey ki anlatamam:teytey::teytey:allah herkese bu duyguyu tattırır inşallh 5 ocak doğum tarihiymiş çok mutluyum yaaa:dance::dance:
evet canim benimde ayni 58 kilo ile hamile kaldim ve 1 kilo vermisim bile.Dedigin gibi eskiden nasil yiyorsam oyleyim yine ne bir istah artisi var nede canim bisey cekiyo...bizde ilerde aliriz kilo insallahh......
istanbulda oturan arkadaşlarım bana bi dr ve hastane önerebilirmisiniz bi türlü karar veremedik bi hastaneye ve dr başlatıp orada kalmak istiyorumda.avrupa yakasında oturuyorum.
arkadaslar selam bende allah nasıp ederse ocak 2009 da dogum yapacagım.suan 5+2 gunluk 2 hafta sonra kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcem buarada kan ve ıdrar tahlıllerımı yaptırdım cok heyecanlıyım ve bu ıkıncı bebegım ama yınede heyecanım cok fazla
hoşgeldin sağlıklı hamilelikler diliorum,benım iştah durumu yavaş yavaş deişmeye başladı,çok sık midem kazınır oldu artık,2 defa gece yarısı mıde gurultusuyla kalkıp bişeyler atıştırdım,artık 9 haftanın içindeyım sanırım kilo alma dönemı başladı,yakında senınde deişir canım:teytey: