Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dup hosgeldinnn ... ezra napalım sıcakta ben her zaman ki gibi uyumusum kuaföre kadar gittim birara allahım insan teni ne hassas oluyo hamileyken cok sıcakta cıkmasaydın dısarı ben ödemeleri hep netten hallediyorum...neyse acılmıssındır dısarı cıkınca...biz birara izmire gelmeyi düşündük gümüldüre sonra vazgecik sıcaklardan karsıyakada oturan arkadas aman sakın gelmeyim dedi...
hııı ne dizisiymiş canım ben tv. en son ne zaman actım hatırlamıyorum hiç izlemem ama bu aksam yalancı romantik var kanal 1 de mutlaka bak...
walla normalde ben bir tek yaprak dökümünü izliorum,ama ewde olunca sıkıntıdan show tv de dudaktan kalbe denk geldı,4 te başlıo hergun ona bakıorum,
ewet o dızıyıde bılıorum denk gelmıştı bı kaç defa matrak bır dızı sanırım,
ya bu ara bır tembellik war ustumde anlatamam,balkonları yıkamam gerek çamaşır ascam nasıl buyuo gözümde,sende de war mı halsızlık
o halsizlik bende de var sorma, ev duruyor öyle olduğu gibi bir işin ucundan tutasım yok valla, azar azar yapmaya çalışıyorum ama işte zor geliyor
kanal 1 deki dizi acaip güzel hele şimdi dizinin kadın kahramanı hamile kaldı tam bizlik oldu seyret mutlaka ölürsün gülmekten, bu akşam var 21.30 da sanırım
hergun karar weerıorum bugun süpürüp silicem dıe ,her gunde wazgeçıorum bıraz daha ıdare eder dıe,şimdiden böle olursak bebiş olunca nasıl yapcaz düşünemıorum:1no2:
akşam bakarım dıziye merak etım
toboti otobüs yormadımı sarsmadımı, ben korkuyorum uzun yola otobüsle bursadan izmir 5.5-6 saat sürüyor yine de uzun yol sayılır
Kızlar illa temizlik yapacaksanız yapın ama gözünüzü seveyim 3-4 kg.nun üzeri ağırlık kaldırmayın bu esnada. Bir ablam herşeyi itip çektiği bir temizlik sonrası bir yattı hastaneye son 5 ayı hep hastanelerde geçti doğuma kadar. Aman dedim eve bişi olmaz kirli diye ama Allah korusun sağlık gitti mi zor olur sonra..
canım bende geçen hafta sonu izmirden bursaya gıttım 5.5 saat,hiç bişey olmadı,şu rahat otobüsler war tek kişilik koltuklar,onla seyehat ettım,ben arkadaşımın nıkahı için gıtmıştım,1 gun kaldım,tek sorun 2 gun üst uste yolculuk yapınca ayaklarım şişti bıraz,onun dışında gayet rahattım
canım zaten öle ağır temızlık yapmıorum,bebişten önemli mi,kendımı yormadan hafif hafif,aslında bız zaten hep eşimle temızlık yapıoduk,ama şu son zamanlarda hafta sonu da çalıştığı için ben yapmaya çalışıorum,oda bana kızıo zaten bırak yapma ben gelınce hallederım dıo ama bende ona kıyamıorum işte